Staty till Fadime hotas

År 2002 mördades Fadime Salindahl av sin far efter att hon hade vanhedrat familjen genom att leva ett självständigt liv.
Nu vill vänsterpartiet (!) i Uppsala upprätta en staty för Fadime för att visa att hennes kamp mot hedersförtrycket gör henne till en viktig symbol för alla förtrycka muslimska flickor och kvinnor. Det finns tiotusentals sådana kvinnor i Sverige som söker skydd på kvinnojourer, förses med ny identitet och lever gömda.

Men Alliansen är emot. Mats Jonsson (c) tycker inte att man ska på detta sätt "demonstrera att den svenska kulturen är överlägsen". Underförstått ger han ju hederskulturerna rätt att fortsätta sina brott mot de mänskliga rättigheterna.

Och, inte oväntat, är kurderna (en ansenlig grupp) emot. Fadime var ingen lämplig representant för kurderna då hon inte levde efter deras principer.
Nu när planerna börjar närma sig ett faktiskt genomförande av projektet "Fadimestaty", har Kurdiska Föreningan i Uppsala hotat med att spränga statyn i luften så fort den ställs upp.
Detta var en upplysning jag fick av en nära vän som bor granne med föreningen och har en del kontakter med dem.
Media tiger förståeligt nog om detta. Att misskreditera muslimer är ju livsfarligt, tänk om de får för sig att spränga Upsala Nya Tidning i luften. Eller Statshuset om fullmäktige skulle låta genomdriva planerna.

Rädslan för muslimerna är egentligen ett erkännande av att kulturen är destruktiv för oss och hotar vårt samhälles grundvalar. De lyckas ju uppenbarligen på område efter område att erövra mark och skrämma samhället till lydnad och tystnad.

Man borde i själva verket spränga Kurdiska Föreningen i luften för att de är en olämplig representant för vår demokrati.
Men den demokratin har nu urholkats så till den grad av den politiskt korrekta makteliten, så i själva verket är det de som bär skulden, inte muslimerna.

Feministerna, med Gudrun Schyman i spetsen och Mona Sahlin som hängiven och storögd följeslagare, anser inte att hederskulturen är något värre än andra patriarkala maktstrukturer. I själva verket är alltså även svenska män medkyldiga och kapabla att mörda sina döttrar om de inte följer familjens alla regler.

Den inställningen är ett hån mot alla de flickor som lider i hedersförtryckets namn. I själva verket är det nog så att Schyman och Sahlin är lika rädda för att förolämpa muslimerna och på något sätt antyda att svensk kultur är "bättre", som någonsin media.

Det kokar i hemmen hos de flesta svenskar, oavsett partitillhörighet.
Igår var jag på en liten fest tillsammans med tre socialister. De var så upprörda och stridslystna efter det nya hotet från kurderna, att de nu ska gå ut i pressen, skriva artiklar och på alla sätt de kan protestera mot att makteliten tillåter muslimerna att förstöra den demokrati som i vissa delar fortfarande existerar. Muslimerna får inte kapa åt sig mer, det måste få ett stopp.
Man känner sig som svensk kvinna kränkt av att se de muslimska kvinnorna vagga omkring i sina sjok, sjalar och andra attiraljer som syftar till att demonstrera att mannen äger kvinnorna och deras sexualitet.

Undrens tid är inte förbi, även socialisterna börjar vakna när det mångkulturella knackar på deras egna portar för att hota och förstöra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn