Linslöss och medieala kräkmedel

Här tänkte jag sammanställa en lista över några representanter för den politiska korrekthetens Sverige. Här är 40-talisterna överrepresenterade med sin socialistiska världsåskådning och med ett slags Gudskomplex och hybris i sin självpåtagna roll som sanningssägare och dörröppnare. Ordningen är slumpmässig, vad mig ambelangar är de alla lika fördärvliga.

Jan Guilliou - Expert på allt. Skrev "Ondskan" om pennalism på privatskola. Själv mobbade han bl a handikappade under sin uppväxt.
Uppblåst som en Michelingubbe, full av helium (eller kanske är det metan, det luktar ju skit). Far upp i det blå med ett "pjuitt" om du råkar släppa honom i vädret.

Göran Greider - Redaktören för Dalademokraten som syns precis överallt. Förordar marxism (vet han inte att den tillhör materialismen?)på samtliga nivåer i samhället. I sin rödrutiga flanellskjorta som aldrig befunnit sig en tvättmaskin breder han ut sig med sin Stooota person. Har bl a gjort sig känd för att anklaga samhället för att han har blivit så fet.

Nalin Pekgul - Sossarna frontkvinna i invandrarrelaterade krisfrågor. Kritiserar i och för sig islamism, samtidigt som hon förespråkar det mångkulturella samhället. Dubbelmoralist och hycklari i ekonomiförpackning.

Gudrun Schyman - Presentation onödig. Ska ge kvinnor mer frihet och männen mindre med hjälp av tvång. Kvinnor ska in i bolagsstyrelser vare sig de vill eller inte medan männen ska stå vid spisen. Denna "frihet" gäller dock inte hedersförtryckta muslimska kvinnor som hon uppmanar att bära burka.

Jerzy Sarnecki
- Popup-gubbe som griper in och förklarar att "brottsligheten inte ökar, bara anmälningarna" efter varje gruppvåldtäkt, mord och dödsmisshandel, vardagsmat i dagens Sverige. Vid frågan om vad detta beror på kommer papegojsvaret att det är samhällets fel, "det skapar klyftor".

Abel al Haqq Kielan
- Svensk konvertitherre som numer är imam. Talesman för den kärleksfulla, toleranta och humanistiska religionen islam. Ingrep som rådsman vid utställningen "Ytrandefrihetens gränser" där han censurerade en film om muslimskt hedersförtryck.

Helena Benaouda - Abels lilla piga, rättfärdigar muslimska kvinnors rätt att dölja sig för mannen och skydda honom mot hans lustar. Indirekt är vi svenska kvinnor horor och förtjänar vad vi får. Själv är hon klädd i stora tygsjok för att markera vem hon tillhör. Men kvinnorna bestämmer helt själva och Vill ha det så här.

Lars Ohly
- Pitbull i paradvåning på Södermalm med dottern i privatskola. Förordar statlig kontroll över resten av folket med konfiskering av deras pengar, förbud mot alla privata lösningar (t ex privatskolor) inklusive straff mot utbildning och egna initiativ. I stil med Schyman - med tvång får människor äntligen frihet och lugn och ro från kapitalismens bojor. Tillväxtfientlig som importerar valboskap från diktaturer.

Christer Sturmark - Förespråkar religionsofrihet. Du ska inga gudar hava utom Christer. Angriper troende människor (läs kristna) genom att förespråka sin egen tro.


Och så några BRA:

Ulf Gudmunsson, Maria Abrahamsson, Elisabeth Fritz, Johan Hakelius, Ulf Nilsson, Leif GW Persson, Elisabeth Höglund, Stig Malm, Alf Svensson, Jimmie Åkesson, Robert Aschberg m fl.
Bra retoriker utan rosa glasögon. Mer av er!

Kommentarer

Anonym sa…
Fy fan Maj vilken rysarblogg, internets bästa? Ja kanske!

Keep up the good work!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn