Svensk socialism och islamism = faschistiskt förtryck

Lars Vilks' kamp för yttrandefrihet för konstens alla uttryck, har nu resulterat i dödshot och terrorattentat mot hans bostad.
Detta uppmärksammas världen över och man börjar ägna utvecklingen i Sverige allt större utrymme i media.

Sverige har blivit ett extremt land. Från att kanske ha varit landet lagom är nu detta bara en fåfäng dröm hos makteliten. I sin kamp för likformighet (=svensk jämlikhet) har man ironiskt nog skapat ett samhälle som är så lite "normalt" som det bara är möjligt.

Det har blivit en samhällsfara att ha en åsikt som står i motsatsförhållande till maktelitens. För mångkulturens väl och ve är man beredda att offra det mesta av det våra pensionärer byggt upp. Inklusive kärnan i de demokratiska värdena: Yttrandefriheten.

Medan Reinfeldt och kompani står för en mer liberal socialism, är de rödgröna ditot direkt faschistiskt av känt gammalt märke utan bäst-före datum.

Attentaten mot Vilks möts av förståelse från vänsterlägret. Både Lars Ohly och Peter Eriksson kritiserar Vilks för att han "kränker" muslimerna. De stödjer därför öppet såväl fundamentalism som terrorism.
De stödjer därmed också islamisternas dogmatiska bokstavstro där en maktelit stiftar lagar som legitimerar kvinnoförtryck, religiös särlagstiftning och förbud mot kritik av densamma. Förbud mot allt som inte går i islams ledband. Man motverkar all form av kunskapsinhämtning och tillväxtbefrämjande utveckling. Västländernas styrelseskick och kultur föraktas och bekämpas med alla medel, t ex genom terrordåd.
Fast de älskar våra pengar.

Detta är vad svensk socialism står för anno 2010: Tillväxtfientlighet, förstatligande, ökad politisk makt, kollektivism. Aktivt förtryck av oliktänkande, valfrihet, mångfald och, som en konsekvens, åsiktsfrihet.
Socialisterna bestämmer nämligen vilken åsikt du ska ha, det är ju bara de som sitter inne med sanningen.
Man uppfinner egna ord och uttryck för att beskriva sin sanning och inplanterar dessa i människors medvetande genom en konstant upprepning av dessa i statliga media. Precis som i Nordkorea och Kina. Precis som i Iran.

Det är faktiskt straffbart idag att tala illa om folkgrupper och/eller kulturer. Lagen utökas också dagligen med nya uttryck för vad som är "kränkande". Rekordstora skadestånd betalas också ut till de som blivit "kränkta" av svenska lagar eller svensk kultur. Allt oftare, allt yvigare.

Den svenska socialismens konstanta kamp för kontroll (och helst eliminerande) av oliktänkande står kommunismen och faschismen mycket nära. Och islams allra mest hårdföra vapendragare.

Kommentarer

Anonym sa…
Ojoj, då sant som det var skrivet. Var kan jag skriva under?
Kan man nominera dig till statsminister?

/janstefans
Det finns inget h i fascism!
Maj Grandmo sa…
Ok, ska lägga till det i mitt stavningslexikon. Jag kan ha svårt att stava till sådant som jag inte gillar.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn