Heder åt läkarna i Västra Götaland

Politikerna i Västra Götalands Landsting har sedan tidigare tagit beslutet att tillåta omskärelse på småpojkar i landstingets regi och budget.
Nu vägrar läkarna att gå med på detta. Man säger att eftersom detta inte är ett medicinskt motiverat ingrepp måste man prioritera det som är det. De tycker det är ohållbart att landstingets resurser och tid ska spenderas på onödiga och religiöst betingade operationer.

Bravo! Äntligen några som sätter ner foten och visar för resten av den förtryckta svenska arbetsstyrkan att motstånd både går att göra och att det dessutom kan löna sig. Landstingspolitikerna kan ju inte straffa läkarna med permittering för att de inte ägnar sig åt religiösa ritualer!

På detta sätt måste anställda i den offentliga sektorn bekämpa den pågående islamiseringen av samhället. Krokodiler och hajar nöjer sig ju inte bara med lillfingret på sina offer. Inte heller muslimer låter sig nöjas med småsmulor om ett helt smörgåsbord är uppdukat.

Stockholms läns landsting beslutade häromåret att tillåta "återställning" av mödomshinnor på muslimska tonårstjejer. De små flickorna vågar ju inte spendera bröllopsnatten (då för övrigt hela släkten tittar på) utan att vara oskulder. Blodet på lakanen är beviset på att de är "orörda". Om blod finns blir det fest. Men om lakanet är vitt som ett... lakan, ja då kan flickan råka riktigt illa ut.

Så för att rädda flickans heder i enlighet med muslimsk kultur har alltså landsting nu landet runt återställt mödomshinnan med ett litet stygn på hundratals muslimska tjejer. Allt för att gå muslimerna till mötes och eventuellt rädda livet på flickorna.

Ja vad ska man säga. Förutom att bekosta detta med skattepengar så stödjer man ju aktivt den muslimska kulturens förtryckande kvinnosyn. Det är en legitimering, respekt och ett accepterande av religiösa lagar som knappast kan ingå i svensk lagstiftning. Inklusive grundlag, värdegrund och den svenska kultur som vi får allt svårare att hävda.
Vad blir nästa? Att det blir tillåtet att i hederns namn straffa sina döttrar?

Det är dags att få anställda i den offentliga sektorn att fatta att man faktiskt kan säga ifrån till politikerna. Om man bara blir tillräckligt många som inte "lyder" så blir det totalpolitiserade systemet svagare.

Tänk på det, varför ska politiker avgöra vilka operationer som ska tillåtas inom vården? Varför ska politiker lägga sig i vad kyrkan som är avskild från staten, sysslar med?
Varför ska politiker sitta i domstolar?
Varför ska politiker besluta om kulturinnehåll i kommunerna?
Etc.

Egentligen behöver vi faktiskt bara politiker på riksnivå. Och de ska enbart syssla med försvar, infrastruktur, vägbyggen, brottslagstiftning, säkerhet, polismakt och kontroll av att detta sköts på ett korrekt sätt.

Vare sig folk tror det eller ej, så är vi många som är fullt kapabla att hantera de flesta områden i vårt samhälle.
Ut med de inkompetenta samhällsförstörarna, politikerna! In med expertis och folkvett!
Ut med unkna styrelserum, kommittéer och nämnder! In med friska idéer och kulturbevarare!

Kommentarer

Det finns ju inte ens en mödomshinna to begin with!
Maj Grandmo sa…
Nej, så säger man idag. Konstigt nog fanns den där för femton år sedan.
Men det kanske är som med visdomständerna; det man inte använder försvinner med tiden...

Men att man tror att den finns där räcker förvisso för vissa.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare