Just nu - rättegången mot 23-åringen

Här är då en liten resumé över vad som framkommit på den inledande rättegången mot den 23-årige palestinier som slog ihjäl en 78-årig kvinna vid bråk om en handikapparkering.

23-åringen gråter då han ser familjen på första bänkraden i rättssalen som för övrigt är en säkerhetssal eftersom de tidigare förhandlingarna i en allmän lokal orsakade tumult mellan säkerhetsfolk och åhörare.

Flera vittnen träder fram, förmodligen med risk för sin egen säkerhet. De vittnar alla om hur 23-åringen pucklade på såväl 78-åringen som hennes man, 71 år.

23-åringens vittnesmål är fullt av kansken, kan ha, hotad och att han naturligtvis är oskyldig till alltihop.
Han nekade från början till att ens ha befunnit sig på platsen. Men han blev överbevisad när det fanns foton och en film på hans röda Mazda med registreringsskylt och allt.

Våra kära politiker som sitter i juryn kommer säkerligen att väga in "förmildrande omständigheter" och "provokation" i sin dom. Förmodligen tillägger man att han är ett litet "utsatt offer" också.

Bloggaren tror att 23-åringen får max skyddstillsyn och dagsböter för detta skoningslösa dåd som påvisar noll förståelse för vare sig situationen eller sitt eget handlande i förhållande till det gamla paret.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn