Hur sosseriet bibehåller makten

I Sverige finns bara två alternativ i riksdagspolitiken: Vänstersocialism eller högersocialism. Efter moderaternas vänstersving inför valet 2006 har man anammat socialistisk retorik, socialistisk välfärdspolitik, socialistisk feminism, socialistisk värdegrund och socialistisk arbetsmarknadspolitik. Anders Borg är den bäste finansminister som socialdemokraterna har haft. Reinfeldt är hans valp, bokstavligen!

Likt DDR på sin tid, har vi fruktansvärt många partier, men alla sjunger i samma kör. Och de som eventuellt skiljer sig åt, nu Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna, blir dödskallemärkta och skadeskjutna på ett mycket fult och primitivt sätt.

Men samtidigt vet den socialistiska makteliten att det faktiskt inte kan hålla hur länge som helst. Det svenska samhället blir alltmer instabilt och otryggt, våldsbrottsligheten skenar och odemokratiska grupper bevisar gång på gång att terror ihop med offermentalitet lönar sig. Den sedan 25 år långa stigande massinvandringen håller på att förvandla Sverige till en mardröm.

Jag hörde idag två intressanta reportage på P1 (f ö det enda inom svensk media som numer går att lyssna på). Det ena var från Thailand och kampen mellan de sk rödskjortorna och de regimtrogna gulskjortorna. Rödskjortorna driver klassisk klasskampspropaganda och är våldsbenägna och revolutionära.
Nästa inslag var från Grekland, där de många flyktinginvandrarna från muslimska länder bildar egna byar där de lever under dåliga betingelser. Naturligtvis förklarades inte varför man levde på detta vis. Det var ett typiskt "tyck-synd-om-reportage".

Kopplingen till Thailand och Grekland går faktiskt att låta sig göras. Genom att rödskjortorna bedriver välgörenhet i Thailands fattiga områden och Greklands socialister gör detsamma bland flyktingarna i sina läger, bereder man mark för fortsatt maktinnehav. Rödskjortorna planerar att vinna det thailändska valet och använder fattiga analfabeter som valboskap. Ett sätt att köpa röster helt enkelt.

Islamiströrelser som tex Hamas i Palestina och FIS i Algeriet har båda använt samma strategi. Ge mat till de fullständigt outbildade grupperna nederst på samhällsstegen och du får deras röster. När sedan makten erövrats tar maten slut, tills det är dags för val igen.

Svenska socialister använder en mer civiliserad och avancerad metod, men med samma resultat. Vi översvämmas av outbildade människor utan ambitioner som genast görs beroende av den "goda" staten. På detta sätt säkerställs fortsatt maktinnehav med motiveringen att man är solidarisk och generös.

De flesta människor är själviska i sina handlingar. Om man kan få en fördel av sitt handlande så fortsätter man med det.

Och speciellt om det förser de vederbörande med en identitet. Osäkra och jagsvaga människor utplånar i värsta fall sig själva i sin strävan att bli någon. Om det dessutom ger dem makt så kan de rent utav bli farliga för andra.

Och blir man farlig för ett helt folk så återstår bara en folklig resning mot denna mastodonta samhällsförgörare.

Kommentarer

Naivtive sa…
Borgliga röster lämnar landet för utmaningar och för att vidga vyerna, dessa borgliga röster ersätts av analfabeter från 3e världen som endast vet hur bidragssystemet funger utan och innan. What ever tänker våra socialister som gärna delar ut andras sparpengar, huvudsaken är att socialisterna i olikt färgade tröjor (Reinfelt bör ju nu en grön... så what the fuck) får behålla makten och kan dela ut lite mer av andra sista sparade slantar. Allt för att få sitta en mandatperiod till, snart kommer deras riksdagsmannapension....

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn