Ny amnesti - om Mp och Vp får bestämma

Miljöpartiet avslutade på söndagen sin kongress. Partiet, som i sin barndom på 1980-talet var fräscht och nytänkande, har nu hamnat i socialistträsket med hull och hår.

Bland många andra huvudlösa förslag, finns punkten om amnesti för alla "papperslösa". D v s alla som befinner sig i Sverige illegalt p g a avslag i asylprocessen eller kommit in i landet utan vetskap hos myndigheterna. Man räknar med att detta kommer att berika oss med 20-25000 nya härliga människor.
Vänsterpartiet framförde precis samma förslag på sin kongress förra helgen.

Miljöpartiet drev igenom den förra amnestin 2006 vilket föranledde en massiv ökning av invandringen under Alliansens maktinnehav, med kända (och okända) konsekvenser.
Man kan ju spekulera om att amnestin var det som orsakade de rödgrönas valförlust 2006.

Socialdemokraterna och moderaterna var då, 2006, de enda som var emot en amnesti. Klart är att S fortfarande är emot, men hur är det med moderaterna och de övriga allianspartierna nu när man står med facit i hand efter förra amnestin?

Förmodligen får vi inget svar på detta, frågan är väl för "känslig".
Men bloggaren tror att detta kan vara det som ger Alliansen fyra nya år vid makten. Svenskarna i allmänhet vill faktiskt inte ha ökad invandring.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn