Anders Jacobsson gjorde ett politskt övertramp

Författaren till Sune-böckerna, Anders Jacobsson, blev inbjuden att skriva en krönika i Alltombarn.se. Den var väl ok... men vid ett stycke fick PK:iterna hummusen i vrångstrupen. Han raljerade om ensamkommande flyktingbarn. Tyckte de såg lite stora ut för att kallas för barn. En alldeles riktig iakttagelse alltså.

Men ack, iakttagelser av den här typen, hur riktiga de än är, får absolut inte sägas rakt ut. Yttrandefriheten har ju sina begränsningar, tänk om "barnen" blir kränkta!

Det politiska korrekta hyckleriet är verkligen Kejsarens nya kläder. Alla vet att "barnen" är arbetsföra unga män som fungerar som ankare för hela familjer. Det är hyckleriet man blir förbannad på, förtigandet av sanningen och censuren som följer därav. Att unga män kommer till Sverige för att skaffa sig en utbildning och ett jobb är helt OK, men då ska detta sägas rent ut.

Att göra dessa män till "barn" är att göra dem en björntjänst. Redan när de slängt sina ID-handlingar innan man träder över svenska gränsen, har man en färdigställd historia att rabbla upp. Där ingår förmodligen döda föräldrar, tortyr och gatubarn i vokabulären. Och sedan låtsas så de svenska myndigheterna svälja detta. Jag skriver "låtsas" för även dessa med sina skrattspegelglasögon måste väl se skillnaden mellan ett barn och en vuxen/halvvuxen man. Det är rent av skrattretande om man inte tänker på de konsekvenser det får.

"Barnen" får komma till kollektivboenden, komplett utrustade och med en personaltäthet på 100%. Dvs, varje barn har en egen liten dadda. Jämför detta med dagens äldreboenden. Eller skolan. Eller sjukvården.

"Barnen" introduceras till ett bekvämt liv med tv-spel, pingis, gym och bastu. Efter någon vecka börjar de knorra över att duschen är för kall, eller att kocken lagar äcklig mat. Vi pluggar in dem i den bekvämaste av världar, där ingen behöver lyfta ett finger för att få det man vill ha.

Curling kallas det för, när föräldrar sopar framför barnen så att deras liv ska gå så friktionsfritt som möjligt. Det anses vara högst nedbrytande och medför att barnen sedan inte får förmågan att klara av sina svårigheter i livet när de uppstår.
Föräldrar får gå föräldrakurser för att lära sig tygla sina missfoster till gränslösa, orkeslösa barn.

Men de unga männen från Somalia, Afghanistan och Irak ska curlas tills de blir vindögda. Vad får detta för konsekvenser? De kommer att sitta och kräva resten av livet att bli uppassade och inte bidra med något för det samhälle som har försett dem med så mycket. Människan är lat av naturen. Om man dessutom högst medvetet uppmuntrar passivitet och låt-gå-principer, så kommer vi att få ta hand om dem resten av deras värdelösa liv. Tomma tunnor lämnar bara spår i leran när de spolas upp på stränderna.

Att man inte med ett ord får uttrycka sanningen om "barnen" ökar bara allmänhetens förakt för ett samhälle som har fastnat i sosseriets nedbrytande tankespår.

På annat ställe i min blogg har jag skrivit om Sverige och yttrandefriheten. Om alla de metoder makteliten tar till för att täppa till truten på en allt större kritik som folket nu har mot invandringspolitiken.

I och med censuren av Anders Jacobssons uttalande, känner alla till vad han sa! Haha!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare