"Stackars pojke"

Nu har förhandlingarna börjat mot den 23-åriga palestinier som slog ihjäl en 78-årig kvinna på en överfull p-plats i Landskrona. Han ville ta hennes handikappaparkering och började bråka med henne. När hon stod på sig tog han till knytnävarna.
Leif Silbersky, som naturligtvis är hans advokat, förklarade idag att den "förvirrade pojken" förklarar det hela som en olyckshändelse. Han stod vid p-platsen o tittade när plötsligt någon (78-åringen) kom bakifrån. Han skulle då ha blivit så förskräckt för att någon skulle slå honom att han häftigt vände sig om och "råkade" slå 78-åringen.
Silbersky beklagade sig
att denna "stackars pojke", tidigare ostraffad, blivit så orättvist anklagad. Han bör genast sättas på fri fot.

Först 'exit' yttrandefrihet, sedan 'exit' rättssystem.

Kommentarer

Naivtive sa…
Nästa drag från sen sliskige Silbersky blir att den stackars pojken blev våldsamt attackerad av en mordisk och vildsint mobb på en person, i ren dödskamp försvarade sig den stackars unge mannen sig desperat och tänkte förtvivlat på sin lilla dotter i bilen som han fruktade skulle bli målet för den rasistiska hat attacken. Självfallet kommer excess parafrafen att passa i perfekt i detta fallet. Sliskige Leif kommer självfallet att kräva ett stort skadestånd till hela klanen vilken naturligtvis känner sig både kränkt och utsatt för oförskyllt hat från svenskar.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare