bin Ladin död - eller är han?

Efter tio års krig och jakt kablades i natt ut nyheten att Usama bin Ladin var död, ihjäskjuten av amerikanska styrkor i Pakistan. Även pakistansk underrättelse tjänst sägs var inblandade, vilket kan anses som anmärkningsvärt.

Men en händelse av den här digniteten följs förstås av en mängd konspirationsteorier. T ex Svd visar en bild på den förmodade döda bin Ladin men bilden sägs vara modifierad och således falsk.
Likaså framförs teorier om att president Obama konstruerat bin Ladins död för att vända de negativa opinonssiffror som förföljer honom.

bin Ladin själv har redan begravts i havet, men DNA-prov sägs ha tagits för att bevisa terroristledarens identitet.

Frågan bloggaren ställer sig är: Varför tillfångatogs han inte för att ställas inför rätta? Det gjorde man ju med Saddam Hussein.

Terorrismen lär nog inte dö för att bin Ladin nu har lämnat den här världen till förmån för paradiset och de sjuttio jungruarna. Al-Quaida är ingen toppstyrd organsisation utan finns utspridd över en mängd länder med celler som sträcker sig in även till oss. Men nu kan man upphöja bin Ladin till martyr.

USA jublade och sprang ut på gatorna och firade som om det vore ett nytt millennieskifte. Men det är symbolen för terrorismen man jublar över, som nu har gått ur tiden. Inte människan i sig.

Från den muslimska världen hörs spridda kommentarer. De vanliga uppfattningarna om att USA och Israel själva står bakom t ex 9/11 för att döda muslimer världen över, huserar som vanligt. Det finns ju även svenskar som tror på detta, inte minst "nysvenskar".

Vi har att emotse de vanliga linslössen i den svenska PK-maffian uttala sig. D v s Göran Greider, Jan Guillio, Jan Hjärpe, Mattias Gardell och Magnus Ranstorp.
Och förmodligen kommer man att framföra ett fördömande av USA:s agerande.

Kommentarer

Anonym sa…
Utlandsvenskar förvånas över dom primitiva kommentarerna som svenskarna som vanligt vräker ur sig. Din undran är inte bättre eftersom varenda stor media i utlandet skrivit många rader om händelsen varav hela scenariot beskrivits.

Läser man liiiiite mer än medelsvensson är van vid ser man snabbt att SEAL teamet som gjorde detta erbjöd Bin Laden att ge sig, men han svarade med att fortsätta öppna eld. Vet man dessutom litegrann om Muslimska terrorister och i synnerhet Bin Laden, så minns man dom gånger han upprepat att han aldrig kommer att tas levande, vilket förövrigt stämmer bra överrens med muslimska terroristers tro.

Jag har sett svenskar krypa ut ur garderoben och skriva dom mest korkade saker jag någonsin sett i samband med detta..ärligt talat är jag förvånad, Sveriges allmänbildning ligger helt i stil med dom analfabeter man öser in från MENA. Kolla in Johan Ingerös blogg, han visar på ett inlägg som någon "känd" bloggerska gjort angående detta...man tror fan att Sverige befinner sig på Somalias nivå när man läser just det inlägget och samtidigt blickar ut över alla kommentarer som skrivits på det svenska språket.

Man blir fan mörkrädd av hur ignoranta och efterblivna den statliga skolan gjort detta folket.
Maj Grandmo sa…
Håller med. Svenskens språk och logiska tänkande ligger på grottstadienivå. Ordfattigdomen och uttrycksdynamiken är skrämmande i sin ynklighet. När jag resonerar med en engelsman eller amerikan möts jag av ett helt annat spektrum och nyansrikedom i språket. Plus då en helt annan kunskap som inte bara ligger på en helt ytlig nivå. Ska kolla bloggen...

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn