Extremismens seger

Bloggaren skrev för några dagar sedan om styrelsemedlemmen i terrorgruppen PFLP Leila Kahled, hade blivit inbjuden till Sverige av en kulturvänsterföreningen IASPIS, Fria Kvinnouniversitet, Syndikalisterna, Vänsterpartiet och Kommunistiska Partiet (f d KPLMr).

Det var PFLP som mördade en hel familj i Itmar på Västbanken förra månaden. De har en rad liknande mord bakom sig på israeler.

Dmitiri Vasserman skriver här på Newsmill att han nu har anmält Khaled för brott mot de mänskliga rättigheterna. Vänstergrupperna hyllar Khaled som en stor frihetskämpe i Israel-Palestinakonflikten. Med ord som "frihetskämpe" och "aktivist" bjuder man in denna blodbesudlade terrorist i finsalongerna. Och det är vi skattebetalare som indirekt står för fiolerna.

gudmundsson skrev på torsdagen om detta och tillade att:
"Viss tröst kan dock hämtas i förhoppningen att Leila Khaled näppeligen kan beviljas inresetillstånd i Sverige. Eller har landet blivit galet?"
Bloggaren skrev att Sverige redan ÄR galet och fick sålunda rätt när nu Khaled befinner sig sedan flera dagar i vårt land.

En rad svenskar finns med som medlemmar i PFLP, bl a Jan Guillio. Vem är förvånad?

Tyvärr verkar det som om det vänsterextrema Sverige stärker sina ställningar och har gjort så sedan Alliansens maktövertagande. Svensk säkerhetspolis, dess myndigheter och rättssystemet överhuvudtaget får ytterst sina uppgifter tilldelade av regeringen. Och att Alliansen tillåter en världskänd terrorist att resa in i landet omkullkastar det allt ifrågasättande om vad regeringens gräns egentligen går för att acceptera och respektera.

Att Khaleds Sverigebesök råkar sammanstöta med bin Ladins död är en händelse som ser ut som en tanke. Medan terroristledare jagas i tio år innan man äntligen får sin hämnd på andra håll, så bjuder svenska regeringen in andra likasinnade "frihetskämpar" med öppna armar..

... annars är landet galet, skrev Gudmundsson. Frågan är om vi någonsin har varit så galna som idag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn