Kriget mot Sd har inletts

Nu inbjuder regeringen en riktig gammal halvgalen stofil in i regeringssamarbetet. Det handlar om "We shall over come"- jeppen Bengt Westerberg som skadade Sverige för all framtid genom de största invandringsströmmarna någonsin under perioden 1992-94. Han kanske har dåligt med pengar trots sina 800.000 om året som ledare för Röda Korset.

Robsten har ett utmärkt inlägg på sin blogg över hur regeringen nu inte bara knyter händerna i byxfickorna när de ser hur Sd ökar för varje opinionsmätning. Nej nu gör man sig redo för strid och det är skolorna som ska stå som arena för den största indoktrineringskampanjen i historien. Och målet är naturligtvis att identifiera och arbeta mot de främlingsfientliga strömningarna och att acceptansen och kärleken till mångkulturen ska öka i svenska samhället.

Så här ser upplägget ut, det som Bengt Westerberg alltså ska jobba med:

• Sammanställa all befintlig kunskap om främlingsfientliga och intoleranta attityder i samhället.
• Ta reda på varför främlingsfientliga attityder uppstår.
• Kartlägga det arbete som redan bedrivs mot främlingsfientlighet, och ”i den mån det är möjligt, analysera arbetets effekter”.
• Identifiera brister i dagens arbete, och hitta lösningar.

Låt oss bena upp begreppen:

1. Att sammanställa all befintlig kunskap om främlingsfientlighet - Gå igenom invandrarkritiska partier, organisationer, politiska bloggar, forum och genomföra telefonintervjuer.

2. Ta reda på varför främlingsfientliga attityder uppstår - Genomgång av bakgrund hos de identifierade invandrarkritiska grupperna och bloggare. Ålder, kön, utbildning, yrke, bostadsort och politisk hemvist.

3. Kartlägga det arbete som redan bedrivs mot främlingsfientlighet - "Ant-rasistgrupper" bestående av vänsterorganisationer, extremister som AFA, muslimska grupper med tveksam demokratisk agenda, politiska partier och mångkulturella progandister.

4. Identifiera brister i dagens arbete och hitta lösningar - Minskande av bidrag till de öppenbart odemokratiska element som ingår i de anti-rasistiska grupperna. Öppna nya statsfinansierade propaganderande sammanslutningar bestående av främst ungdomar med politiskt korrekta åsikter som är lierade med makteliten. Besöker skolor över hela Sverige med digert studiematerial där saltade resultat av undersökningarna ingår.
Förtal och smutskastningskampanj mot framför allt Sd men även invandrarkritiska enskilda personer.

Bent Westerberg är nog väl förtrogen med vilka organisationer han ska anlita till den rikstäckande kampanjen. Erik Ullenhag har ju lagt ribban. Så här uttrycker han det:

"Det här visar ju att vi har ett rejält arbete att göra. Varje ny generation behöver vinnas för tolerans och idén om alla människors lika värde. Det handlar om att vaccinera människor mot värderingar som riskerar att göra Sverige både kallare och hårdare."

"Vaccinera människor"? Kanske en ny massvaccinering då mot en influensa som är relativt harmlös bara för att vara på den säkra sidan. Vaccinationer innebär att man tillför kroppen en mindre mängd av det sjukdomsalstrande ämnet så att lämpliga anti-kroppar bildas.

Översatt till PK-språk skulle det innebära att man visserligen tar upp konflikterna och våldet i förorterna men att man bäddar in det i socio-ekonomiska förklaringsmodeller som bygger på offertänkande och utanförskapsteorier om att de är vi pursvenskar som är ansvariga för detta.

Säkert aldrig ett ord om att den underliggande orsaken är att vi helt enkelt har bedrivit en huvudlös invandringspolitik där hundratusentals av de 1,3 miljoner som invandrat sedan 70-talets början, aldrig har integrerats till det svenska samhället. Många vill det inte heller. Människor som har kommit har varit och är lågutbildade, eller har ingen utbildning alls och lever på ett medelåldersvis som alltså inte passar in i ett utvecklat samhälle.

Så hur långt räcker den svenska toleransen med detta? Ja, ganska långt efter de undersökningarsom som har gjorts. Men runt köksborden kommer den verkliga sanningen fram. Människor är trötta på att deras skattepengar varje månad försvinner rakt ner i fickorna på ett otacksamt och lättkränkt bidragsproletariat.
Är man intolerant om man känner så? Ja, svensken har nämligen också vaccinerats för att "det är häftigt att betala skatt" (Mona Sahlin) och att ha ett osunt förtroende för makteliten. Men tilliten har sakta börjat tryta när man samtidigt ser hur nedskärningar urholkar den sk välfärden.

Begreppet "demokrati" har så totalt förvanskats i Sverige att knappt någon vet vad det betyder längre. Att ut och medvetet indoktrinera ungdomar till att "tänka rätt" har ingenting med demokrati att göra. Tvärtom. Det påminner om andra förtryckarstater som använder statlig hjärntvätt och propaganda för att mjuka upp och försvåra människors förmåga att tänka självständigt. Och vilka är mest försvarslösa och mottagliga för denna hjärntvätt? Jo, våra barn och ungdomar. 

Kommentarer

Anonym sa…
Vad tror du händer om SD kommer upp mot 15%?

Enligt mig tyder allt på att de etablerade medierna och politikerna då kommer att sluta sig ännu mer samman. Någon form av lagstiftning som försvårar för SD verkar då trolig, sannolikt motiverad med att SD skapar ”hat” vilket resulterar i terror och våld. En möjlig väg är att göra som i Belgien, dvs. först förbjuder man privata bidrag till partier och sen förklarar man att ”odemokratiska” partier inte kan få bidrag från staten

Denna "utredning" plus att man nu verkar närma sig lagstiftning som förbjuder anonyma bidrag till partier är sannolikt de första stegen, dvs. nu laddar man kanonerna med syfte att kunna avfyra i god tid innan valet 2014.

Utlandssvensk
Anonym sa…
Vad man ofta glömmer bort är att propagandan mot SD har varit framgångsrik, sett från multikultiförespråkarna. Utan alla dessa odemokratiska åtgärder och beteenden så hade SD suttit i riksdagen långt tidigare och varit ett parti som legat någonstans mellan 20-30%. Säkert ännu högre om man enbart ser till den svenska befolkningen. Det är öppet om det går att trycka ner SD under 4% igen eller om svenskarna nu har fått upp ögonen för vad som pågår. Själv var jag övertygad om att SD skulle få minst 10% i senaste valet men så blev det inte. Kom ihåg Expressens affisch med valsedeln i rännstenen, det är på den nivån argumentationen ligger. Sakdiskussionen uteblir alltid!/Hm
Maj Grandmo sa…
Det har varit på tapeten att inte bevilja partibidrag till "odemokratiska partier". Nu kommer jag tyvärr inte ihåg vem som föreslog det här, men det var i höstas efter valet.

Jag tycker den 10 år långa kampanjen mot Sd har varit väldigt framgångsrik. Människor går i spinn när man bara nämner partiet. En kille jag känner tog upp på en fest att han gillade Jimmie Åkessons känga till Mona Sahlin angående tvångssteriliseringarna. De andra slog ifrån sig med Usch och fy.

Folk betraktar Sd som ett monster samtidigt som man inte låtsas lägga märke till flodhästen i vardagsrummet =).
Men när man tar upp sakfrågor om flyktinginvandringen utan att referera till Sd så håller de med. Konstigt släkte det svenska.
Anonym sa…
Men även du, Maj, verkar ha svalt propagandan mot SD. Jag har följt dem sen 1998, när det inte längre fanns något hopp för Ian W, och det är inget annat än rent trams. Samtliga andra riksdagspartier har betydlig värre saker i garderoben om man skulle granska dem med samma måttstock som används mot SD.

Att ha varit medlem i diverse sekter som hyllade Mao och Pol Pot, det är helt OK, men BSS, det är ondskans högkvarter på jorden.

Vad gäller det borgerliga partierna har de haft högst verkliga kopplingar till riktiga nazister i den bemärkelsen att tidigare aktiva nazister har blivit riksdagsmän eller hållit andra förtroendeuppdrag. Det gamla bondeförbundet, dvs. dagens Center, var i princip ett nazistparti under 30-talet.

Utlandssvensk
Vad Belgien beträffar så skall man ju inte glömma att dom helt sonika förbjöd föregångaren till dagens Vlaams Belang, nämligen Vlaams Blok. Så vi får nog förebereda oss på att man i det dolda arbetar på en lagstiftning som kommer ge dom poltiskt korrekta en möjlighet att helt sonika bli av med hotet från SD genom att förbjuda partiet för att det är "främlingsfientligt", "rasistiskt" och sprider "hat" mellan olika befolkningsgrupper i Sverige. Detta tror jag inte kommer att hända i år eller ens nästa år. Man väntar så länge som möjligt för att förhindra att ett nytt parti bildas av spillorna från det gamla. Därför kommer man vänta till sent 2013 eller tidigt 2014. För att förhindra att det nya partiet skall lyckas komma in i riksdagen senare samma år.
Anonym sa…
"Vad Belgien beträffar så skall man ju inte glömma att dom helt sonika förbjöd föregångaren till dagens Vlaams Belang, nämligen Vlaams Blok"

Nej, det stämmer inte. Man gjorde just som jag beskrev ovan, dvs:
1. Förbjöd privata bidrag till politiska partier
2. Drog in statsbidragen till Vlaams Blok pga. de hade fel "värdegrund"

Efter detta lades partiet ner "frivilligt"...

Coming soon to a political system close to you!

Utlandssvensk
Anonym sa…
@Robin,

Jag har skrivit lite mer och lagt upp några länkar om vad som hände i Belgien på Aktualia:

http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

Det finns i kommentarerna en bit ner.

Jag följde Vlaams Blok när de var stora och anser att det finns en hel del paraleller mellan hur övriga partier behandlade dem och hur SD behandlas nu. För övrigt tror jag att Belgien snart kommer att delas och att detta blir en stor seger för de gamla Vlaams Blok kämparna.

När delas Sverige? Tyvärr lär det inte gå lika lätt som att dela Belgien....

Utlandssvensk
Okej, jag böjer mig för att du vet mer om Belgien än mig. Vad delandet av Sverige beträffar så ryktas det att den norra halvan kommer tillfalla svenskarna och den södra mohammedanerna. Då jag är skåning och djupt rotad här nere så har jag då tre val, konvertera till islam, betala jizya eller dö. För fly eller flytta kommer jag aldrig att göra. Men vad säger att landet kommer delas just på det viset? kan ju lika gärna bli mellan väst och öst också. Eftersom då mohammedan-fästena Malmö och Göteborg ligger på den västra sidan så lutar det väl mest åt att den östra sidan kommer tillfalla svenskarna då. Men det kan ju också delas upp i större eller mindre öar här och var. T ex att Skåne tillfaller mohammedanerna. Hur landet än delas upp så kommer det ständigt att ligga i konflikt med sina mohammedanska grannar ända tills även dom svenska öarna också till slut blir erövrade och Sverige kommer inder helt muslimskt styre.
Maj Grandmo sa…
Jag tror det ligger mycket i vad ni säger. Hela EU går ju åt censurhållet. Det dryftades igår att parlamentet ska komma överens om vilka typer av sidor som ska utestängas. Och vem minns inte Laila Freivalds som tillsammans med UD och Bahnhof (tror jag det var) stängde ner Sd:s hemsida när man publicerat Mohammedbilderna.

Visst kan man tycka att sajter med barnporr inte ska vara tillåtna, men det är ändå början till ett sluttande plan det mer och fler sidor anses som stötande och odemokratiska.

Kampanjen mot Sd har börjat anta mytologiska proportioner. Jag tror också att partiet i en annan kultur än den svenska skulle får minst 10-12%.

Jag skrev tidigare att kampen för mångkulturen är i det närmaste religiös. Och det är den gamla striden mellan det goda och det onda vi ser. Utan nyanser.
Gillar man inte mångkulturen och t o m röstar på Sd (fast det ska mycket till) så är man lika förtappad som mobben som korsfäste Jesus.

För att vara så sekulariserade så är det lite komiskt att vi fortfarande betraktar världen så.
Anonym sa…
@Robin,
Min gissning är nog att Skåne har bäst chans att överleva som del av västvärlden. Visst, jag inser problemen i Malmö osv. men i Skåne finns åtminstonde:
1. En verklig opinion mot massinvandring
2. En realistisk möjlighet att få hjälp av ett grannland, dvs. Danmark.

OM skåningarna kunde ta sig samman och förklara sig självständiga tror jag, ärligt, att man skulle kunna vara väldigt framgångsrika.

Börja med att införa regler som säger att endast folk som har bott i landet i minst 10 år har rätt till bidrag. Detta är helt möjlig och liknande regler finns i flera delstater i USA. Direkt skulle hälften av mussarna dra norrut och 08 skulle välkommna dem med öppna armar. Sen kunde ni gradvis införa hårdare regler samtidigt som skatterna kan sänkas rejält. De vettiga svenskarna skulle flytta in och nysvenskarna, latteliberaler, tokfemister, osv. skulle lämna.

En valutaunion och ett förvarssammarbete med Danmark skulle säkra er mot nordsvenska angrepp.

Ytterligare en fördel med detta är att 08 slutligen skulle få det mångkulturella paradis de så längtar efter.

Låter det orelistiskt? Tja, Grekland lyckades frigöra sig från turkarna efter flera hundra år och man genomförde då även en omfattande folkförflyttning.

Utlandssvensk
Anonym sa…
@Maj,
"Jag skrev tidigare att kampen för mångkulturen är i det närmaste religiös"

Jag instämmer. Det finns inga nyanser alls. Antigen är man troende eller så är man en kättare.

"För att vara så sekulariserade så är det lite komiskt att vi fortfarande betraktar världen så"

Det kan nog finnas en koppling, dvs just pga. att vi är så totalt religionslösa behöver vi något att fylla tomrummet med. Även om resten av Europa också är relativt sekulariserade är det faktiskt betydlig mer påtagligt i Sverige. Att vara troende och aktiv kristen är fortfarande helt normalt i merparten av Europa, för att inte tala om USA. I Sverige betraktas dock aktivt kristna, dvs. på riktigt snarare än anhängare av den svenska feminist-mångkultur-socialist varianten av kristendom, som på gränsen till sinnesrubbade.

Utlandssvensk
Maj Grandmo sa…
Kristendomen motarbetades aktivt under folkhemmets första decennium. Det skapade ett riktigt hat mot det kristna. Man hjärntvättade människor med idéer om att kristna var offer för sinnessvaghet och att de hade förförts som om de var beroende av heroin.
Faktiskt helt i linje med Marx och materialismen.
Utlandssvensk sa…
"folkhemmets första decennium"

Där kan man verkligen prata om bruna rötter! Den gode Per Albin var mycket god vän med Mussolini och de brevväxlade under många år. Folkhemmet var direkt inspirerat av Il Duce....
Utlandssvensk sa…
Moreover, the historical relations between Fascists and Socialists are a lot closer than many people seem to appreciate. Marcos Cantera Carlomagno in 1995 published a PhD thesis at Lund University describing a series of letters sent by Per Albin Hansson, leader of the Swedish Social Democrats who was Prime Minister between 1932 and 1946 and worked for the establishment of “Folkhemmet,” the People’s Home, as the Swedish welfare state model became known as. Hansson was a dear pen pal with Italy's Fascist leader Mussolini and praised the corporate, Fascist system where the entire economy and each individual were intimately tied to and subordinate to the state. Hansson was positively disposed to Fascism and saw his welfare state as a related concept.

After mentioning his work in a local newspaper, Carlomagno was called by his supervisor who stated in anger that his scholarship would be cut off. Carlomagno's work was totally ignored by the entire media and political establishment in Sweden when it appeared in the 1990s.
@Utlandssvensk. Jag skulle inte ha något emot ett självständigt Skåne eller rättare sagt gamla Skåneland vilket då också innefattar Halland och Blekinge. Alternativt ett Skåneland som återgår till Öst-Danmark. Båda dessa alternativ vore bättre än att fortsätta under svenskt förtryck som vi har gjort dom senaste 350 åren. Det absolut minst acceptabla alternativet vore ett självständigt Skåne men under muslimsk överhöghet. Då återstår bara gerilla-krig men det kommer bara leda till att NATO bombar skiten ur oss och ställer sig på mussarnas sida precis som i Bosnien-kriget på 90-talet. Vilket i sin tur kommer leda till att vi rebeller kommer bli avrättade så fort mussarna tagit makten.
Anonym sa…
I och med att Sverige är en stenhård ekonomisk diktatur, där de så kallade "självständiga" myndigheterna alltid har hållit svenskarna i ett stenhårt ekonomiskt grepp, kan du som svensk uttala dig fritt om vad som helst politiskt osv, men du är alltid påpassad ekonomiskt av de svenska myndigheterna. Detta är och har varit Sveriges effektiva sätt att förtrycka medborgarna med effektiva ekonomiska sanktioner.
Nu vad gäller den enorma INVANDRINGEN i Sverige. Svenska staten får för varje nytt personnummer tillverka x-antal miljoner nya sedlar till statskassan, dela ut en liten del till de så kallade "nybyggarna," och ge resten av de nytillverkade sedlarna till de svenska bankerna för utlåning. Det ger ränteintäkter till banker och staten.
DETTA ÄR SVARET VARFÖR SVERIGE HAR DENNA HYSTERISKA MASSINVANDRING.
Sedan får vanliga skattebetalare kämpa med okunskap,analfabetism,religösa fanatiker,massbrottslighet,osv................
Och självklart ska vi vanliga medborgare aldrig få reda på Sveriges statshemligheter
Maj Grandmo sa…
Det var en ny version som jag aldrig tagit del av. Hur kommer det sig att varje personnummer genererar nytryckta sedlar? Det får jag inte ihop.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn