Integration - på riktigt

I en debattartikel på Newsmill här tar domare Krister Thelin upp hur förljuget media hanterar frågan om invandrarnas brottslighet som ökar för varje år. Och han borde veta som nog sett bra många invandrare i sin domstol.

Han skriver att "Svenskar är ett tolerant folk men med en frustration över vardagsverkligheten som inte kan döljas genom tillrättalagd information och nyspråk".

Om media hade lite ryggrad så skulle man inte skygga för verkligheten och linda in den i kryptiska omskrivningar och redigerade fakta så det ska passa deras tillrättalagda politiska agenda. Deras agerande kan bana vägen för riktiga brunskjortor som växer fram i ett lögnens och tystnadens klimat.

Sd är den naturliga följden av detta klimat. Att Sverige har en extrem invandringspolitik i jämförelse med andra europeiska länder bidrar också.
Så vill man slippa partier som Sd i riksdagen så är den perfekta strategin att påverka sjuklövern till att syssla med realiteter och inte banaliteter.

Dessutom är det dags att lämna den misslyckade integrationsstrategin och istället arbeta för assimilisering. Detta med assimilisering har också försetts med rasiststämpel därför att denna approach till invandring bygger på att de som kommer hit ska så fort som möjligt anpassas till det svenska samhället. Smälta in, inte få hemspråksundervisning eller av skattepengar förses med könssegregerade aktiviteter fria från svenskar. Det system vi har idag, att leva som i sina hemländer men lyfta pengar från vårt skattesystem har milt sagt gått åt helvete.

Brottsligheten är en del av hela karusellen. Tyck-synd-om och godhetssyndromet har skapat ett bidragsproltariat som tror de kan bete sig hur som helst när det inte möts av något motstånd.
Om vi tillämpade en annan immigationsmodell, likt den kanadensiska, där man får stanna när man har utbildning som arbetsmarknaden efterfrågar, så skulle många problem lösa sig.

PI skriver idag om forskaren Howard Duncan som varnar andra länder för att tillämpa en immigrationsmodell à la Sverige där en inlärd hjälplöshet programmeras in i de "stackars" flyktingarna från första dagen.
Botkyrka, t ex har den lataste befolkningen i hela Sverige. 24% rör sig bara högst 2 timmar i veckan!!! Man är överviktiga och sover halva dagarna.

Om Sverige verkligen ska tillämpa sin egen form av integration så föreslår bloggaren att man löper hela linan ut. Hundlokan brukar ju beskriva Sverige som ett "öppet samhälle där alla, oavsett ursprung och religion lever sida vid sida."

Så låt oss då leva sida vid sida. Vi svenskar lever efter vår kultur och har vår sjukvård, barnomsorg och skolor för oss själva.

Detta p g a att invandrarna har så många specialkrav på dessa inrättningar. Det finns ju redan äldreomsorg efter etnicitet och läkarmottagningar för enbart kvinnor. I den svenska sjukvården har det visat sig att invandrarna är fruktansvärt missnöjda där män vägrar har en kvinnlig läkare och vice versa. Kraven från dessa är oändliga.
Så låt dem då bygga egna sjukvårdsinrättningar, egna dagis osv. Kommunerna ska inte betala utan detta får finansieras av invandrarorganisationer och skatter för invandrare.

Likaså ska det inte vara möjligt att ge invandrarna lägenheter utspridda i typiskt svenska områden där man har betalat miljonbelopp för att bo.
Låt dem bo på sidan av (för säkerhets skull en bra bit ifrån), så lever vi sida vid sida.

Där jag bor nu som är ett lugnt och fridfullt område håller nu allmännyttan på att bygga ett gigantiskt hyreskomplex inte långt ifrån där jag bor. Eftersom det här området har ett så fantastiskt läge kommer hyrorna att vara skyhöga. Svenska medelklassfamiljer kommer inte ha råd att bo där. Så förmodligen kan man tyvärr förvänta sig att soc kommer att kapa åt sig hälften av lägenheterna. Med sedvanliga hyresgäster som somalier och araber.

Så good-bye till den fina parken, good-bye till de klotterfria husväggarna, good-bye till lugnet och säkerheten på kvällar och nätter.

Men det är klart, jag kanske inte ska måla fan på väggen i förhand. Huset kommer säkerligen att vara attraktivt för många.

Bloggaren blev ju tvångsintegrerad i mitt förra bostadsrättsområde. Där var det inte frågan om "sida vid sida". Där var det frågan om att ha dessa fridstörare och vandaler sittande i knäet.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, en riktigt intressant artikel av Thelin och man kan inte se den på annat sätt än fasaden börjar krackelera och allt fler vågar säga sin mening i dessa frågor. Men det kommer säkert krav på att han inte ska få döma i vissa mål.

Har du förresten sett en annan artikel av en Anna Ekström som beskriver världen upp och ner. Muslimer hotade på samma sätt som judarna? Muslimer som bildat starka grupperingar i alla Europeiska länder och som tillsammans är 1,5 miljarder. Inte ens om hela västvärlden gick samman skulle den kunna åstadkomma det Anna Ekström målar upp. Resonemanget Anna Ekström är fullständigt absurt

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn