Reinfeldt - feghetens ansikte

Fredrik Reinfeldt förnekar sig inte. I en intervju i GP uttalar han sig om bin Ladins död:
Hundlokan anser det alltså som mindre allvarligt om det är män, kristna och judar som dödas. Men kvinnor, barn och muslimer, det är en katastrof.

Hela världens befolkning är nog ganska överens om att det inte var muslimer som var bin Ladins hatobjekt nr 1. "Den store Satan" var det beroende på att den befolkas av kristna och judar.

Det är ganska skrattretande hur hundlokan undviker i alla tänkbara sammanhang att påpeka att terrorister i de allra flesta fall är muslimer.

Inom islam är själva samhällsutvecklingen av ondo. Sharia är istället de lagar som människorna ska underkasta sig.

bin Ladin var besatt av att störa, helst störta Västvärldens stora försprång ekonomiskt, socialt och tekniskt. Hundlokan försöker få det att låta som om karln bara var en galen mördare. Det tyckte han ju även om självmordsbombaren i december i Stockholm.

Aldrig, aldrig kommer hundlokan att erkänna islams rätta ansikte. Att inte ens kunna uttala sig korrekt om världens fd ledande terrorist av rädsla för att trampa på eventuellt ömma muslimska tår, är fegt. Jag har tappat all respekt för honom.
"Usama bin Ladin var helt okänslig inför hur människor dog till följd av hans beslut, han var okänslig inför hur många som dog, ifall det var kvinnor och barn, muslimer – helt oskyldiga människor som dog. Hela dödandet var hans ideologi,"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn