Svensk vänster alltmer extrem

Förra helgen var det TUFF som bjöd in den ökände islamisten Bilal Philips som predikar hat och oförsoning mot alla icke-muslimer samt vill införa dödsstraff för homosexualitet.

Nu till helgen är det en terroristlegend som bjuds in: Leila Khaled. Malmö Fria Kvinnouniversitet, MFK, betraktar henne som aktivist för det palestinska folket plus feminist. Det framstår allt tydligare i vilket läger de svenska feministerna hör.

Och på 1:a maj ska Khaled tala på Sergels Torg, inbjuden av Syndikalisterna. Temat är "Arbetsplatskamp är alltid rätt". Man undrar i sitt stilla sinne vad en terrorist har att med det hela att göra.

Leila Khaled har ett digert förflutet. På 60-talet kapade hon amerikanska och brittska flygplan i rena maktdemonstrationer av terrororganisationen The Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) , en rörelse som stod PLO nära. Hon var en av pionjärerna i skapandet av denna organisation som har hundratals människors liv på sitt samvete.

Två medlemmar av PFLP mördade bestialiskt den judiska familjen Fogel på Västbanken för något halvår sedan. Två vuxna och tre barn knivmördades i sina sängar. Morden fördömdes världen runt och anses vara en bidragande orsak till att fredsprocessen mellan Israel och Palestinierna nu helt har avstannat. Men araberna vill inte ha någon fred, så detta kommer aldrig ändå bli verklighet.

Leila Khaled har inreseförbud i de flesta Väst-länder. Per Gudmundsson skriver att:
"Viss tröst kan dock hämtas i förhoppningen att Leila Khaled näppeligen kan beviljas inresetillstånd i Sverige. Eller har landet blivit galet?"
Man behöver inte fråga om landet har blivit galet, det ÄR galet. Mp bjöd ju in företrädare för Hamas när terrororganisationen vunnit valet i Gaza. Det sitter islamister i riksdagen och islamister bjuds titt och tätt in av ljusskygga, företrädesvis, muslimska grupper.

Och PFLP stöds i Sverige av diverse vänstergrupper, t ex Ung Vänster, skriver Gudmundsson. "Palestiniernas sak är vår" är ett plakatslagord som alltid dyker upp någonstans i vänsterns demonstrationståg.

Vänstergrupper, även i Sverige, tar gärna till våld. Tillsammans med islamister står de för det mesta av våldet i världen.

Statistik på detta dök upp härom veckan. Gammelmedia valde ut den del av rapporten som passade dem bäst och basunerade ut att bara tre islamistiska terrordåd hade gjorts 2010. De höger- och vänsterextrema delade på den föga hedervärda förstaplatsen.
Men stoppade islamistiska terroristdåd toppade egentligen listan. Men det undvek media att rapportera. Allt för att korrigera och förvanska den verklighet som nu börjar bli alltför påträngande för att negligeras. En bomb mitt i julhandeln går liksom inte att snacka bort.

Våld utgör i själva verket essensen för vänsterns "frihetskrig". Man har igenom historien hyllat både Stalin, Mao och Pol Pot. Alla massmördare som får Hitler att framstå som en korgosse. Julia Caesar skriver om det här i Vänsterns tragedi - del 2.

Vänstern har så totalt infiltrerat och krälat sig in i själva porerna på svenskarna att ingen nu levande pursvensk kan minnas något annat.
Det har naturligtvis medfört att man kan våldföra sig andligen på bedövade svenskar genom hänsynslös och häpnadsväckande propaganda. Ingen reagerar egentligen längre efter normala betingelser. Den totalitära ideologin drämmer ner pålen i köttet på allt och alla oliktänkande. Om man försiktigt och med väl modulerade ord påpekar att makten är korrumperad och medvetet lögnaktig blir man sjukdomsförklarad.

I ett sådant klimat finns inga gränser för hur långt man kan gå. Att vänstern tar parti för terrorister, t o m kramas och pussas med dem, är inget som får en ordinarie svensk att höja på ögonbrynen.

Förr var det de kommunistiska ledarna som var kelgrisar. Men idag har en kanske ännu mer dödlig, destruktiv och våldsbejakande ideologi slagit sig ner hos svensk vänster: Islam.

På samma sätt som kommunismen stjäl själva livsluften från människorna, väljer islamisterna att förgöra sina smutsiga motståndare.
Och vänsterns hänger på. Islamisterna är ju "aktivister" för en "god sak".

Man blundar för dödandet. Man blundar för hur den jämlikhet och jämställdhet som de säger sig kämpa för, alltmer äts upp i det alltmer islamiserade Sverige.

Den rimligaste förklaringen till vänsterns agerande är, att i själva verket handlar kampen om något annat. Det handlar om makt. Att kila in sig djupt i den grå substansen i hjärnan hos befolkningen är den totala revolutionen.
Och den har man lyckats med i Sverige.

Förmodligen kommer den svenska regeringen släppa in Khaled. Annars kanske man blir osams med "aktivisterna". Eftergifterna åt vänstern har nog aldrig varit tydligare i en svensk regering. Och detta inbegiper eftergifter åt islams våldslära.

Kommentarer

Nostradamus_i_norr sa…
Bra artikel. Det är helt makalöst hur tolerant och släpphänt det svenska samhället har blivit mot terrorister av olika slag, inklusive vänsterterrorister. Samma slapphet och tolerans visas mot de lagbrytare som bränner bilar och förstör annan egendom som skolor och förövarna till det oerhört stora antal våldtäkter som förekommer i samhället Multikultisamhällets förespråkare frågar sig inte vad orsakerna är men blundar i stället för vad som sker, eftersom öppna ögon allvarligt skulle komma att störa världsbilden av det multikulturella samhällets alla välsignelser. Här finns en redovisning av det som kommunistsympatisörerna, främst AFA utförde under Göteborgskravallerna år 2001: sv.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6teborgskravallerna

Hamaskramarna borde läsa Hamas stadga. Den finns här på svenska sapereaude.se/hamas.html Var och en som läser den kan rimligtvis inte komma till någon annan konklusion än att det inte existerar några som helst förhandlingslösningar i Palestinakonflikten, men enbart staten Israels utplånande.

Ett tillrättaläggande. familjen Fogel mördades de 11 mars i år.
Anonym sa…
Når man læser på din blog får man rent ud sagt kuldegysninger.
Et billede af et Sverige hvor systemet har tabt ethvert menneskeligt aspekt og er blevet en parodi på et demokrati.
Minder mig i den grad om filmen "Brazil"

Jeg håber at du ikke beskriver det generelle Sverige, for hvis du gør, står det galt fat.

Mvh. Claus E. Petersen

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn