Fanatiska ideologier möter motstånd

Bloggaren har skrivit en del om hur svenska radikalfeminister som totalt har hjärntvättat hela det det politiska livet, skyggar och ennvist undviker att ta ställning för den förföljelse, våld och förtryck i århundraden plågat kvinnorna i de muslimska länderna.

Så här skriver Sara Mohammed på Newsmill om den beryktade dokusåpan Big Boss i Pakistan där Veena Malik är med i. En stormufti har fördömt hennes medverkande.

"En del av muftins kritik var att Malik skulle ha skändat islam genom att ha uppfört sig illa. Malik bemötte detta såhär: "Det finns muslimska präster som våldtar barnen de undervisar i moskén! Pakistan är beryktat för så otroligt många andra saker än Veena Malik. Se er omkring bland våra politiker, överallt ser ni korruption, stöld, röveri och dödande. Det finns så mycket för en mufti att tala om, så varför tala om Veena Malik? För att Veena Malik är kvinna? För att Veena Malik är en riskfri måltavla för er?"

"Under tiden är Schyman och andra feminister tysta eller bränner 100 000 kronor under Almedalsveckan för att få lite uppmärksamhet i medierna. Många svenska politiker och feminister har stoppat huvudet i sanden och blundar för det pågående hatet och terrorn mot kvinnor av religiösa ledare i islamstyrda länder, ledare som tillåts hjärntvätta samhället med sina påhittade argument ur Koranen."
Det som är positivt i Sverige just nu är att nykonservatismen börjar vakna ur sin Törnrosasömn. En gissning till detta är att alla konservativa nu skaknar hemvist när moderaterna har svikit sina traditioner och KD har förlorat sin profil.
På Newmill trängs artiklarna om nykonservatismen just nu. Så här skriver t ex Jonas Segerström:

"I ett individualistiskt, fragmentiserat samhälle som hyllar självständighet och oberoende framställs familjen som en inlåsande, destruktiv institution. Det talas om patriarkala strukturer, könsmaktsordningar, heteronormativitet och diskriminering bara man nämner "mamma, pappa, barn".
-------
 "Vi ser i den yngre generationen en rotlöshet, en ökande psykisk ohälsa, ett utanförskap och allt större behov av specialpedagoger, assistenter och särskilda institutioner i skolan för att ta hand om alla barn med bokstavskombinationer och behov av ökat stöd. I detta läge skulle en uppvärdering av familjen och de vårdande, fostrande och trygghetsskapande insatser skapa en bas för hela samhället."
Att den borgerliga regeringen följer de dikatoriska idériktningar istället för att tänka nytt, får åtminstone mig att vara djupt bekymrad.

Jag kan inte låta bli att undra över om det finns en plan för att motarbeta det kvinnoförtryck som härjar i vårt land inom den muslimska befolkningen.
Att modulera barnen på genusdagis att könet inte spelar någon roll, liksom hudfärg, är faktiskt ett försök att påverka de barn som kommer från muslimska familjer. Det handlar alltså om köns (eller snarare icke-köns) likhet i kulturmarxistisk indokrinering.

Att Schyman och gänget skulle vara islamkritiker håller de naturligtvis tyst om. Istället gömmer man sig i famösa uttalanden om att "svenska män är talibaner" .
Det Schyman då inte tänkte på var att hon faktiskt vet att islam är en kvinnoförtryckande politisk religion. Vilket hon vanligtvis väljer att sopa under mattan.

Själv jobbar hon med betydligt väsentligare områden. Att alla styrelser, politiska partier, professorer, företag ska ha en 50-50 indelning. Det är en ankdam hon och hennes gelikar simmar omring i. Verkligheten är nämligen alltför hotfull för att närma sig den ens med små, små steg. Tryggheten i att beskylla de svenska männen är bekvämt och ofarligt.

Feghet brukar det kallas.
------

Kommentarer

Avnjut Veena Malik med engelsk text. :)

http://www.youtube.com/watch?v=pMnAmRa4NYw&feature=related
Anonym sa…
http://www.dn.se/debatt/svensk-politik-far-inte-bara-begransas-till-koksborden

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn