Nalin Pekgul får krupp

Nalin Pekgul är upprörd. Hon är helt enkelt rasande. På Newmill skriver hon om Mikael Jalvings intervju med henne. Ingen annan intervju har fått henne att må så illa, skriver hon. Och vidare:

" Mikael Jalving förde snart in samtalet på en liten vidrig kvinnofientlig pamflett som han hade hittat i Stockholmsmoskén. Jag försökte förklara att det finns många män som missbrukar religionen för att förtrycka kvinnorna men han fortsatte att läsa upp citat ur boken och verkade helt fixerad av att framställa islam som kvinnoförtryckande. Jag kände mig till sist äcklad av hans sätt att provocera och värjde mig med att jag inte kunde hjälpa vad idioter skriver"


Bloggaren tycker det är intressant att Pekgul framställer de kvinnofientliga muslimerna (som är många) som "idioter". A freudian slip, maybe? Det tyder på en viss klarsyn.

Samtidigt pressar hon fram att Lars Vilks är "rasistisk" när han vill lära muslimer essensen i yttrandefrihet och demokrati. Vill inte Pekgul lära dem det?
Uppenbarligen finns det tusentals muslimer som långt ifrån fattar vad begreppen innebär. Varför annars mordhoten mot Vilks, tumulten under hans föreläsningar och det oförsonliga i den islamska ideologin att aldrig tåla någon form av kritik?

Nalin Pekgul säger sig vara en sekulariserad muslim. Hon är ordförande i sossarnas kvinnoförbund och är i allmänhet en stridbar kvinna och yrkesdebattör.

Att vara sossekvinnornas talesperson men ändå försvara kvinnor i niqab och burqa är en underlig motsägelse. Hon flyttade ifrån Tensta p g a att barnen måste få växa upp i trygghet. Den stora gruppen stenkastande araber där var möjligen en outtalad orsak. Men det raka språket lyser som vanligt med sin frånvaro när dessa frågor kommer upp på agendan.

Det är detta som Mikael_Jalving tar upp i sin bok "Absolut Sverige - En resa i tystnadens rike". Här en
DN recension av boken.

                  "Vilka är vi egentligen? Förbryllande omständigheter saknas inte. Å ena sidan            medborgare i mellanmjölkslandet Lagom, i ett globalt perspektiv å andra sidan helt              extrema i centrala värdefrågor: familj, sex, jämställdhet, religion."

Åh, man glömde att nämna hur extrema vi är när det gäller invandring.

Jalving visar med sin bok det som vi bloggare skriver om varje dag. Stormaktsångesten, självgodheten, konsensusstaten, tystandet av det icke politiskt korrekta. Plus att den samlade överklassen i form av politiker och media till synes helt medvetet håller på att förinta Sverige som nationalstat. Särlagsstiftningar och parallellsamhällen, fega undanmanövrar för att inte erkänna den skenande brottsligheten och städernas ytterområden där klaner och olika gäng tävlar om att skjuta ihjäl varandra.

Nalin Pekgul mår illa av Mikael Jalving. Hon kanske mår illa av att han lägger fram fakta om islam på ett sätt som ingen svensk journalist skulle våga göra. Hon kanske mår illa av sin egen religiösa tillhörighet med en våldsbejakande, kvinnofientlig och anti-demokratisk ideologi.
Att få den där pamfletten uppkörd i ansiktet kunde inte ha varit en behaglig upplevelse.

Pekgul står med en fot i varje läger. Eller gör hon? Väger inte hennes lojalitet med islam tyngre än att vara en sosseriets kvinnordförande? Jag tycker det verkar så.

Vår egen bakgrund är trots allt det som alltid vinner när vi konfronteras på allvar med den andra sidan. Blod är tjockare än vatten även på ett kulturellt plan.

Kommentarer

Den vedervärdiga bergsturken Pekgul och hennes släkt är inget annat än trojanska hästar i egenskap av folkemsjihadister!
Anonym sa…
Blod är tjockare än vatten.. Kanske är det så också för vår "statsminister"?
Alltid stor humor när en mupp
Som Pekgul går och får krupp
Försöker utmåla Jalving som stora skurken
Ett fult trick från fru Klappturken
Att försöka dölja islams obehagligheter
Ledde dock bara till förtretligheter
Maj Grandmo sa…
Hahahaha Robin! Me like! Sök TV4 Talang.
Då har jag surfat runt lite på de denna blogg, och den står mig nu i halsen. Synd, jag trodde detta var en schysst blogg.

Saxat från ovan: "Samtidigt pressar hon fram att Lars Vilks är 'rasistisk' när han vill lära muslimer essensen i yttrandefrihet och demokrati."

Yttrandefrihet och demokrati gäller dock inte när vissa idioter till muslimer skriver kvinnofientliga pamfletter. Då får fru bloggare krupp, liksom alla hennes med-islamofober, och hatet som ni kollektivt spyr ut mot islam och muslimer är ofta direkt motbjudande. Och detta kallar ni att strida för inte bara yttrandefrihet, utan inte minst tolerans...

Fina ord, det där.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn