Religionsfrihet till döds

I socialdemokratiska Folkbladet, där faktiskt bloggaren gjorde sin Prao, har en fantastik artikel lagst in här.
Det är en sossegrupp som kallar sig för integrationgruppen som drar på alla växlar om hur mycket vi har tacka invandrare för. Utan dem skulle vi ha befunnit oss på grottstadiet ungefär
"Utan invandring, mångkultur och internationell solidaritet skulle Sverige idag vara ett fattigt land inte bara ekonomiskt utan även kulturellt. Invandringen har bidragit till att göra vårt land så fint o vacker som det är idag, byggt upp den industri som vi är så stolta över, berikat vår mat och utvecklat vår musik. Invandringen har öppnat våra sinnen."
Byt ut orden invandrare och mångkultur mot Gud istället. "Utan den store Guden så skulle Sverige idag vara ett fattigt land, inte bara ekonomiskt utan även kulturellt". Och mera:
"Låt oss tillsammans skapa ett land som är öppet för alla, som tar hand och hjälper alla."
Det religiösa budskapet fullständigt ekar ut i den tomhet som dessa människor antagligen befinner sig i. Det har blivit ett kall att fylla sig själva med en gudsliknande pseudovärld där inga orimligheter är för stora.

Man verkar för att missionera sin gudssyn på de otrogna och misstrogna. Man är upplåsta och fanatitiskt mässande i ett budskap som syftar till att skuldbelägga en hel befolkning. Själva sitter man i sin egen förträfflighet med sin församling av troende som förkunnar det gudomliga budskapet igen och igen. Så långt ifrån verkligheten. Så långt ifrån sans och vett. Så uppburna av sin egen godhet att steget till att förakta och sparka på de gudlösa och tvivlande inte alls är långt. I själva verket är vi redan där.

Visst har vi en grundlagsbefäst religionsfrihet. Men denna frihet missbrukas å det grövsta i dagens Sverige. Den används till ytterst tveksamma syften. I mångkulturreligionen finns ingen acceptans eller respekt för de som inte håller med. De är fariseerna som dömer ut Jesus som en farlig charlatan, ett smolk i den vita grädden.

Att islam och mångkultursreligion håller med varandra i sak är det nog ingen som tänker på. Båda jobbar man för ett heligt krig mot de otrogna. Som antas vara förenade med Satan.

Men när religionen börjar gräva sig in i samhällskroppen, så börjar de som vanligtvis drivs av förnuft, att fungera som både åklagare och domare mot de som blir såväl otrogen som dissident. Och det finns ingen advokat som vill ställa upp i ett sådant mål.

Precis som islamisterna så kan inte månglturreligösa förstå att hur andra tänker. Dessa har helt enkelt inget existensberättigande. De är en cancersvulst som måste avlägsas.

Precis som alla andra extremreligiösa vill man inte veta av någon annan verklighet. Man lever i besatthet och förnekande av alla som ifrågasätter deras värld.

Drivna av böner och förkunnelser mot den Gud som anses leva i dem, är man beredd att gå ganska långt. Men varför hör man fortfarande ekot från avgrunden där de skriker sig blåa efter svar på att man är den goda och sanna eviga krigaren mot det onda.

Kommentarer

Anonym sa…
Ojoj vad bra alster. Magiskt i sin klarsyn. Kram!
Tobbe sa…
Klockrent Grandmo!

Jag har själv erfarenheter från dessa "religösa" mångkulturalister. Jag vet inte hur många gånger jag har fått höra om dåliga människosyn och - "vore det inte för såna som dig så skulle det inte finnas något problem med mångkulturen". Hela ide´n om mångkultur har varit som att beskåda födelsen av en religös väckelserörelse där det kommande jordliga paradiset alltid kräver nya åtgärder för att lyckas, vilket i klartext betyder mer av svenskens territorium och skattepengar. Det religösa inslaget i mångkulturalismen förebådar också en dyster framtid eftersom gud inte kan ha fel. Vad jag kan se så blir mångkulturideologin alltmer puritan och hätsk mot minsta avvikelse från den rätta tron. Ta tex journalisten Ulf Nilsson som skrev en artikel i Expressen och använde ordet ”pursvenskar”, vilket utpekade Ulf till en kättare.
Mycket bra skrivet!
Jag kommer att tänka på några väsen i den grekiska mytologin...

Sirenerna

Sirenerna var fågelliknande kvinnliga väsen som med förtrollande sång lurade sjömän till sin ö. Det fanns två eller tre sirener, och med deras sångtalang kunde de få sjömän att glömma vilka de var och vart de var på väg. Ofta fick sirenerna dem till att glömma bort att styra sina skepp och därför få dem att gå på grund och sjunka. Det var sagt att sirenerna levde på ön Anthemoessa. De sjömän som, förtrollade av sången, hoppade över bord och simmade i land, blev dödade och uppätna av sirenerna, eller så tynade de bort medan de lyssnade på deras sånger.

Alexander den store frågar:
Vem eller vilka är de verkliga sirernerna i dagens samhälle?
De som tänker själva, eller de som tänker åt dig?
Jag mår illa av alla dessa floskler om öppenhet, solidaritet, humanitet och liknande. Dom använder alla dessa uttryck, som om dom vore programmerade robotar. Och det kanske dom är också om man tänker på MKUltra, Project Monarch, Project Artichoke och liknande hjärntvätts-program. Kanske är dom Manchuriska Kandidater allihopa av den politiskt korrekta kören.
cfr sa…
Religionsfrihet är inte till för dem som tror på riktigt.

Skulle jag försöka offra min son till den himmelske fadern, såsom Abraham var på väg att göra för att bevisa styrkan i sin tro, så kommer jag dessbättre att stoppas av en sekulär omgivning som hävdar, på mycket goda grunder, att så religiös får man inte vara.

Religion är en bristsjukdom och den visar sig i att vissa individer inte kan uppföra sig anständigt mot sina medmänniskor utan att ta hjälp av en handbok.

Sorgligt men sant.
Anonym sa…
Abraham stoppades av Gud Fader. Finns inget sjukare än ateism. Handboken du nämner är en objektiv sanning, nämligen den eviga morallagen som vi alla är underställda oavsett vad vi säger eller tror om den. Den beskrivs i alla religoner och trosinriktningar och är bara en del av trossystemen; mycket annan mystisk vetenskap finns också beskriven.
Nej tack till en "sekulär omgivning" (staten) som blandar sig i människors/familjers angelägenheter; ngt sådant mandat kan inte finnas.
Nostradamus_i_norr sa…
Tänk om dessa människor som häver ur sig sådana floskler som artikeln redovisar, i stället skulle presentera fakta och forskning som stöd för sina påståenden. Det senare skulle medföra att sakfrågan kan diskuteras. Tyvärr har dessa människor inget som helst stöd, varken i etnologisk, historisk eller social forskning.

Om man skall vara tolerant mot dem kan man beteckna dem som okunniga men om de trots all besitter kunskaper så måste de betraktas som samhällsomstörtare av typ marxist-leninister eller andra extremister.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn