Vad händer med de svenska kvinnorna?

Att vara kvinna i dagens Sverige är inget att vara stolt över. Maken till virrhönor som idag dominerar den politiska scenen och media måste vara världsledande i sin fullständiga extremism.

Bloggaren skrev härom dagen om Bonnie Bernström och hennes gnäll över de nya sedlarna och att de inte var tillräckligt jämställda. Emedan Dag Hammarskjöld fick glädjen att pryda tusenkronorssedeln så fick Astrid Lindgren och Garbo slåss om småsedlarna.

Bonnie Bernström jobbar även som konsult i... ja vad? Hon höll i alla fall en kurs i värdegrundens fundament för Försvarsmakten för några år sedan som gick loss på över en miljon kronor. Värdegrunden har som bekant övertagit alla andra lagar. "Du ska inga andra lagar hava än värdegrunden".

Just nu pågår en mycket roande debatt på Newsmill initierad av Gudrun Schyman m fl. Hon, Mona Sahlin, Claes Borgström och andra drev ju igenom den sk sexköpslagen för drygt tio år sedan. Det är ju som bekant helt ok att prostituera sig, men den som köper dessa tjänster, de blir straffade. Fast inte många har blivit fällda för detta brott hittills.

Schyman et al nöjer sig nu inte med detta. Rampljuset började väl avta på hennes person, så därför kommer hon och en rad andra tokfeminister (även män) med det fantastiska förslaget att prostituerade kvinnor ska få skadestånd! Staten ska alltså utbetala ersättningar till de kvinnor som säljer sex! Man undrar hur de tänker. Ska prostitutionen minska om kvinnorna får en statlig inkomstkälla också?

Finns det inga vettiga kvinnor längre i Sveriges mediabrus? Eller bland politikerna?

Rolf Hillegren ger svar på tal om det huvudlösa förslaget. Han undrar över de juridiska aspekterna och visar på fabricerade, rent av lögnaktiga vetenskapliga underlag för att föra fram sin redan i förhand själuppfyllande hypoteser. Riktig vetenskap bygger på fakta, det som Schyman och de andra presenterar är så pseudo att det faktiskt kan kategoriseras som ren och skär lögn.

Dick Wase gör samma slutsats. Den svenska rapporten bygger på amerikanska radikalfeministers filtrerade och sockrade studier som är så motsägelsefulla att de saknar relevans för ämnet.

Helena von Schwanz är dock en fritänkande liberal, ordförande för Liberala kvinnor. Hon pekar på det självklara att sexköpslagen är kontraproduktiv och enbart syftar till att stöpa alla kvinnor i samma form. D v s som viljelösa offer för de onda männens lustar och våld. Det är en moralistisk hållning som inte gör någon rättvisa åt någon av de inblandade i en sextjänst.

Bloggaren är ingen vän av prostitution. Men jag känner en olust inför det orimliga i att det skulle vara mer olagligt att köpa sex än att sälja det. Ytterligare ett exempel på vänsterextremisternas offertänkande som egentligen leder till ett förminskande och en skolärarinneaktig attityd till människor som har kapacitet att tänka själva.

Skulle man dessutom betala ut skadestånd till de prostituerade skulle detta bli en nätt liten extrainkomst som knappast skulle minska prostitutionen, snarare tvärtom. Vi skulle få en statligt sanktionerad prostitution. Vi gör det inte bara lagligt utan vi betalar för det också.

Men som tur är finns det även sunda och kunniga kvinnor. Lisa Abramowizc, generalsekreterare för Sverige-Israel informationen är en. Hon är en underbar motståndare till Garthon-Gardellfalangen som lever av hat till Israel och kärlek till terrorister.

Och så har vi förstås Inga-Britt Ahlenius. Hon är kvinnan som satte hela sosseriet på plats när hon var chef för Riksrevisionsverket och fick till stånd en politiskt obunden riksrevision. Hon fick sedemera jobbet som FN:s interna revisor. I ovanstående länk kan man läsa hennes artikel och svenska papperstigrar och politisk korruption.

Ingen utom Ahlenius har stuckit ut hakan på ett så självklart sätt. Sverige är känt för att vara fritt från korruption men Ahlenius menar att vi i hög grad har en politisk klass som tilldelar varandra tjänster till höger och vänster.

Det är sådana kvinnor som Ahlenius vi behöver. Tyvärr hamnar dessa i skuggan, betraktade som aparta högerspöken av den stora, högljudda och kacklande gruppen av tokfeminister.

Svenska kvinnor har haft ett gott rykte utomlands. Men med den pågående idiotin drevet plöjer sig fram så blir snart hela Sverige något man kryddar middagsbjudningarna med.

Kommentarer

Galne Gunnar sa…
För ovanlighetens skull så håller jag inte med dig Maj. Jag tycker att det är bra att sexköpslagen är utformad som den är, där köparen men inte säljaren begår en kriminell handling.

Det finns nämligen en vettig tanke bakom utformningen av lagen som tar hänsyn till att kvinnor som prostituerar sig kan ha sociala problem (t.ex. drogproblem) som ligger till grund för att de prostituerar sig.

Jag tycker att lagen är bra eftersom jag betvivlar att de flesta som prostituerar sig gör ett genomtänkt, rationellt och medvetet val, utan att de i många fall har andra svårigheter som gör de extra utsatta och sårbara.

Det är min åsikt nät det gäller prostitution, men när det gäller porrbranschen tror jag det är precis tvärtom. Många feminister vill gärna göra gällande att det rör sig om tvång även in i porrindustrin, men där tror jag de flesta gör ett mer eller mindre genomtänkt och medvetet val innan de ger sig in i branschen.

---

Du avslutar med att skriva att svenska kvinnor har haft ett gott rykte utomlands. Det har aldrig jag märkt. Jag tycker att både svenska kvinnor och män har uselt rykte utomlands; vilket delvis är motiverat, eftersom svenskar har så otroligt låg självkänsla och ett enormt självförakt.

Ingen har respekt för ett folk som inte ens har respekt för sig själva.

---

PS: Jag tycker den nya idén om skadestånd för sexköp låter precis så idiotisk som man kan förvänta sig från Gudrun Schyman et al.
janstefans sa…
Man häpnar, Gudrun är ju inte känd för sin intelligens. Den saknade smartheten visades ju bl a när hon startade grillen med 100 000:-.
Skulle detta, mot förmodan, gå igenom. (för inte kan man spika ett så'nt förslag).
Då har ju ryska maffian en ytterligare enkel inkomstkälla.
Jag såg på nyheterna igår att de håller på att etablera sig ännu starkare i lilla landet med de naiva invånarna. Nä detta kan inte vara ett seriöst förslag.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn