De politiskt inkorrekta sambanden

Ibland blir man fast vid nyheter från ett speciellt område i Sverige. T ex Jönköping med omnejd där nu antalet mord har ökat med 180% under det senaste året. Kvinnor som mördas av sin släkt, gatuvåld och knivslagsmål ligger på schemat varje vecka.

Våldet på behandlingshemmen är tydligen vardag där: Se  Eksjö  och Visingsö. Behandlingsassistenter blir svårt misshandlade dagligen. Samtidigt är  psykakuten överbelamrad. Det är behandlingshemmen som tar med eleverna (heter faktiskt så) till psyket när man själva har förlorat kontrollen. Carema, vårdbolaget, utsätts för spott och spe. Man menar att dessa gör vinster på att skicka elever till psyket. Boggaren undrar lite över hur detta går ihop

I Jönköpings län slogs flyktingrekord 2007. Hela 1100 sökte sig till detta, ett av de mest traditionsbärande länen i Sverige. 2011 krävs fler resurser och mer platser.

Finns det en koppling mellan den stora flyktinginvandringen och de ökande grova våldsbrotten? Ingen vet av den anledningen att helt enkelt ingen statistik presenteras. Detta är naturligtvis helt medvetet. Man vill ju inte simma i grumliga vatten och riskera ett folkuppror.
Så man låtsas som ingenting inför allmänheten som står helt ovetande och skyddslösa inför den tysta makteliten.

Finns verkligen ett samband, frågar man sig gång på gång. Det måste betraktas utifrån folkets egna erfarenheter. Om företeelser i samhället och bland den bofasta befolkningen har varit status quo innan massinvandringen, så måste man ha skygglappar för att inte se ett samband.

Varje folkboförd individ i Sverige sägs förekomma i minst 120 register. Så underlag för att påvisa vem eller vad som står för den skrämmande utvecklingen finns i högsta grad.

Men idag behöver man alltså inte vara folkbokförd för att vistas och verka i landet. Av partierna i 7-klövern är nog bloggaren allra mest besviken på moderaterna. På den gamla goda tiden var det M som stod för en annan ideologi, ett annat uppbyggt system än det som S representerade.

M stod för nytänkande och systemskifte. Man ville bygga om samhället till ett mer modernt och ändamånsenligt alternativ till högskattesamhället. Förmodligen förlorade man hoppet när man förstod att det svenska statssystemet enbart är konstruerat för en socialistisk ordning. Det är helt enkelt omöjligt att montera om ett samhälle som så totalt är uppbyggt på byråkrati, myndighetsutövning, Las och facklig maffia.

Och med massinvandringen och de rent vanvettiga överenskommelserna över blockgränserna så bevisar man att man har givit upp.

Sambanden mellan denna invandring och den skenande våldsbrottsligheten borde leda till besinning och en förändrad verklighetsuppfattning

Men invandringen ger uppenbarligen jobb och klirr i kassan för kommunerna. Hur länge dröjer det innan systemet kollapsar under sin egen tyngd? Hur långt ska det gå innan man erkänner att man har ett problem.

12-stegsprogrammet som AA bygger på har som första punkt ungefär: "Vi erkände att vi var maktlösa inför alkoholen och att vi hade förlorat kontrollen över våra liv".

När ska hundlokan och hans gäng ta det första steget? Jag undrar i mitt stilla sinne hur länge hundlokan ska hålla ihop. Alltmer pressad, alltmer förvirrad och kompasslös irrar han omring i labyrinten. Den uppenbarligen tillkämpade låga rösten och neutrala ansiktsutrycket kommer att spricka sönder i sina beståndsdelar. Och då kommer han sannolikt vara tvingad att avgå p g a personliga skäl.

 Och jag måste säga att jag väntar på den dagen-

Kommentarer

Anonym sa…
Finns all sorts statistik här

http://affes.wordpress.com/

James
Anonym sa…
Kanonbra skrivet. det bästa jag läst på länge
Vi väntar på att nån startar upp AL (Anonyma Landsförrädare). Skulle gärna höra 32:an et consorteras sitta och rabbla: "Jag är en landsförrädare! Jag är en usel landsförrädare! Jag är faktiskt en landsförrädare. Jag erkänner och jag ser mig själv som den jag är. Jag lovar på hedersord att aldrig få återfall och förråda mitt land. Ty jag älskar ju Sverige som nation och dess underbara folk. Du gamla, du fria, du fjällhöga nord..."
Josef Boberg sa…
Robin Shadowes - finns det någon större möjlighet att "landsförräda" i den ”svenska modellen” ?

Det förutsätter ju någon form av nivå av personlig FRIHET = personlig INTEGRITET för att kunna göra det.

Finns det kvar som något annat än en vacker dröm ?
Josef Boberg sa…
"Men invandringen ger uppenbarligen jobb och klirr i kassan för kommunerna. Hur länge dröjer det innan systemet kollapsar under sin egen tyngd? Hur långt ska det gå innan man erkänner att man har ett problem."

Jo... - Maj Grandmo - men det finns bara ETT enda bekymmer med invandringen egentligen - och om det har jag skrivit HÄR.
Nostradamus_i_norr sa…
Ur all möjlig annan statistik kan härkomst utläsas och det är därför mycket märkligt att denna inte redovisas i brottsstatistiken. Det redovisas inte heller statistik över härkomst för intagna på svenska fängelser. Detta är emellertid ett medvetet val av våra politiker. Om härkomst skulle ingå som del av statistiken skulle det bli helt uppenbart vari en stor del av problemet med brottslighet består. Svensken i gemen skulle därmed få veta och skulle därefter kunna dra sina egna slutsatser.

Undanhållandet av obehagliga fakta är sådant som vanligtvis praktiseras i totalitära stater men inte i demokratiska och läsaren får därför bedöma hur litet eller mycket totalitärt Sverige har blivit.

Att presentera fakta, av dessa dra slutsatser och sedan föreslå och vidta åtgärder är det allra bästa sättet att angipa ett problem. Problemet med invandrares kriminalitet får uppenbarligen inte behandlas enligt vedertagna metoder men skall i stället sopas under mattan.

Tyvärr, förefaller det förhålla sig så att det krävs privata utredningar för att få veta hur läget är. Någon som exempelvis bor i Jönköping får besöka tingsrätten och begära ut alla domar för vissa typer av brottslighet under en viss tid och sammanställa dessa. Enbart av namnen på brottslingarna går det att säga varifrån de härstammar. Ett sådant resultat lär inte dagspressen vara intresserad av eftersom det anses vara främligsfientligt och det måste därför publiceras på internet. Det finns bloggare som gjort på detta sätt och med "främlingsfientligt" resultat.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn