Socialism-islamismens gemensamma nämnare

Nu när den socialistiska kulturella, medieala och politiska eliten har lierat sig med islams terminologi kan det vara intressant hur de knyter banden allt hårdare mellan sig.

För det första, språkbruket och de gemensamma hatobjekten.

"Att stå för konservativa värderingar": Oftast främlingsfientliga patriarker och osolidariska egoister som värnar den egna särarten och sina rikedomar mer än något annat. Fifflar med skatten och utnyttjar kryphål för att roffa till sig de finaste och anrikaste lägenheterna på Strandvägen. Nationalister med brun historia. Oftast vita, heterosexuella män.

"Vita heterosexuella män": Roten till förtrycket av kvinnor, slaveriet och fattiga. Utsugare av tredje världen. Maktfullkomliga kapitalister och psykopater.

"USA": Kapitalismens onda hjärta. Utsugare och förtryckare. Drar fördel av andras elände. Mördare och imperalister. Krigshetsare och ockupationsmakt. Världspolisen som leker stormakt. Hemvist för den kristna högern som är djävulens redskap på jorden.

"Israel": Som ovan (förutom kristen höger) plus den värsta dödssynden av dem alla; de skapade kapitalismen när de började ta ränta på pengarna de lånade ut. Varböldeln i Mellanöstern som ockuperar ett helt land och håller ett järngrepp över de tillgångar som egentligen tillhör andra. Tar mat, produktionsmedel och energi från ett oskyldigt folk som de först har kastat ut från sitt land.
Judarna mördade dessutom Jesus.

"Muslimer": Fredens och kärlekens folk. Har en folkhemsdröm om ett solidariskt och jämställt samhälle. Anser att det kapitalistiska samhället bör avskaffas. Vägrar betala ränta för lån för det är kränkande. Förtrycket från ovanstående har medfört svält, fattigdom och krig. Dödar bara i självförsvar mot det imperalistiska förtrycket. Detta krig är därför heligt, "jihad". Folkets uppror mot ockupationsmakterna och förtryckarna är därför berättigat, "intifada".

"Våld mot kvinnor": Effekter av de patriarkala strukturerna och könsmaktsordningen som främst utförs av vita heterosexuella män. Våld mot kvinnor förekommer världen över, svenska män är också talibaner. Inga skillnader finns mellan hur våldet utövas. Kvinnor är offer för strukturell diskriminering världen över.

"Strukturell rasism": Att invandrare i så liten grad har jobb trots vissa kunskaper i svenska. Förtrycks och ratas av främst vita heterosexuella män.

"Kulturell rasism": Att utomeuropeiska invandrare inte accepteras när de vill slakta djur utan bedövning eller när kvinnor sveper in sig i stora sjok för att inte utsätta männen för otillåten lust. Brukar oftast resultera i stora skadestånd fran den rasistiska svensken.

"Svensk kultur": Förvillande begrepp som uppkommit som ett resultat av konservativa, främlingsfientliga, nationalistiska grupper som vanligast går under beteckningen Sverigedemokrater.

"Frihetskämpe": Kommunistisk/islamistisk våldsromantiker som gör uppror mot de kapitalistiska fötryckarna, gärna med våld.

"Samhällskritisk": Som ovan fast i litterära, konstnärliga utövanden, samt teater och film.

"Anti-rasist": Kommunistiska/islamistiska våldsromantiker som överfaller fredliga demonstrationer om de tillhör "fel" läger. Går också bärsäkragång på gator och torg vid kapitalistländers toppmöten.

"Islamofob: Psykiatrisk diagnos för de människor som anser att islam inte är någon toppenidé.

"Pojkstreck": När halvvuxna killar bränner bilar, skolor och annat som brinner bra. Våltäkter, misshandlar och rån som begås i "utsatta" områden.

"Utsatta områden": Som ovan plus att invånarna till 80% består av invandrare som lever på socialbidrag.

"Hatbrott": När svensk pucklar på eller förolämpar invandrare. Finns ingen motsvarighet till det motsatta.

"Kränkning": I princip allt som missgynnar muslimsk invånare.

"Demokrati": När makten och media sätter råmärket för vad som är "rätt" och konsensus råder.

"Jämlikhet": Att inget sticker ut från maktelitens konsensus. Att alla har det lika dåligt. Att valfriheten avskaffas. Kollektiv uppslutning.

"Värdegrund": De nya grundlagarna i social fostran om hur alla ska tiga och hålla med.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!
Jag uppskattar verkligen dina blogg-inlägg.
Fortsätt skriva. Det är så skönt att se att det finns någon som vågar tala klarspråk.
Fast egentligen var det inte alls judarna som mördade Jesus. I verkligheten var det romarna som gjorde det. Att sedan Pontius Pilatus "tvådde sina händer" fråntar ju honom inte det verkliga ansvaret.
Anonym sa…
Detta är visserligen från en sajt jag hittade när jag sökte på google för jag hittade en antydan om händelsen på en annan sajt, men sanningen är väl inte mindre för det.
http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?dokID=1404
Om 11åringar som våldtagits på Husbybadet förra söndagen av ensamkommande, och något som alla stora media tigit ihjäl. Och det är 3:e gången våldtäkter sker på Husbybadet, förutom alla sextrakasserier, allt utfört av invandrare. Och på boendena har de "information" innan de åker på utflykt att de ensamkommande inte får tafsa och våldta!!! Kan du inte skriva en newsmillartikel om det?
Jag blir så himla upprörd av sådant här. Och mest av allt upprörd av alla flata politiker, poliser och socialfolk. Dessutom har man sagt att uppförandet inte påverkar "barnens" chans att få PUT. Det är så man kokar av ilska.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn