Så får vi råd

Moderaterna med socialförsäkringsminister Ulf Kristersson ska nu tillsätta en pensionsutredning där förslag kommer att läggas fram om att höja pensionsåldern till 69 år. Det går att läsa om i Svd här

Eftersom medellivslängden har ökat sedan 90-talet när pensionsreformen genomfördes så är det fler äldre som är så vitala tydligen så att man orkar jobba tills man nästan är 70 år.

Försvaret för förslaget är lika dumt som genomskinligt: Det är så många som pensioneras före 65 år. Att säga rent ut vad man menar, att äldre är en belastning gör man dock inte. Att säga rakt ut att vi har en vettlös invandring som slukar ett okänt antal miljarder (fast siffran 40 miljarder för flyktingmottagandet brukar förekomma) är förstås omöjligt. I stället skyller man underförstått på att gamla inte har vett att dö i tid.
Här kan vi se ett exempel på vad pengarna går till. 4 ensamkommande flykting"barn", dvs skäggiga män i 25 års-åldern, kommer snart till Kristianstad till ett boende som är bemannat dygnet runt med fem
heltidsanställda plus timanställda "vid behov".

"Förutsättningarna kan variera mycket mellan pojkarna. Vissa är analfabeter, medan andra kommer från bättre förhållanden och därför kan engelska".

Och full bemanning av fem personer för fyra boende är ändå inte tillräckligt:
"Till sin hjälp att integreras i det svenska samhället har pojkarna också gode män och juridiska ombud i asylprocessen"

De här blåljugande männen kommer alltså leva i en lyx och ett överflöd som är få förunnat. För en vanlig knegare så kostar ett juridiskt ombud minst 1000 kr/timme. Om varje "barns" ärende tar 10 timmar att utreda kostar dessa fyra alltså minst 40.000 kr bara för denna post.

Att samhällets prioriteringar är så upp-och-nervända berättar väldigt mycket om politikernas tankeinnehåll.

Många boenden för ensamkommande är bråkiga och konfliktfyllda. De flesta ensamkommande är unga män, de få tjejer som förekommer blir nedtryckta, trakasserade och rent av attackerade.
Olika grupperingar har svårt att umgås med varandra då de kommer från olika sidor av konflikter i världen.
Det är väl antagligen därför man behöver så massiv bemanning. Man måste hålla slagkämpar ifrån varandra och hindra tjejer från att bli våldtagna.

Det här vet politikerna. Man vet mycket väl att dessa - som man säger, vår framtid - är medvetna skojare som ljuger om var man kommer ifrån, sin ålder och sin sk ensamhet. Bevisligen kommer hela släkten farande som på ett bananskal när "barnet" fått sitt PUT.

Man vet också att dessa unga män ofta kommer från våldsbenägna kulturer och kan bli mycket obehagliga om man inte går dem till mötes.
Därför tar man till samma strategi som alltid svenska politiker använder sig av när konflikter och våld lurar runt hörnet.

Man betalar för att slippa undan. Sedan solar man sig i godhetens eviga spegel och låtsas inte om att kejsaren alltid är naken.

Kommentarer

Med andra ord. Jobba mer och längre "Svenne Kålrot", den nya arbetsbefriade adeln muslimerna skall ju försörjas. Svensken har ta mig faen dom politiker han förtjänar. Ett folk som inte kämpar för sitt land och dess rättmätiga ägare har inget existensberättigande och kommer ofelbart att gå under!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn