Det tysta kriget

Den muslimska förföljelsen av kristna når nya rekordnivåer. 75% av all religiös förföljelse är av de kristna utövarna. DN

Man spränger och mördar kristna i Irak, Pakistan, Egypten, Nigeria; ja överhuvud taget i MENA-länderna där den hårdföra islamismen blir allt mer obeveklig.

Tänk att gå in och mörda ett 60-tal kristna på själva julafton. När man firar Kristi födelse. Det är inte bara grymt; det är ondska.

Islamisterna har som mål att antingen driva ut de kristna från MENA-länderna, eller att helt enkelt mörda dem. Islam är ondskan personifierad. Men SÅÅÅ får man ju inte säga.

Visst finns det många högst fredliga muslimer. Men i grunden är de ändå lojala med den hårda kärnan i islam. Undersökningar i England bl a har visat att 40-50% är positiva till Jihad (hittade tyvärr inte länken).

Fredens muslimska vita riddare, har tolkningsföreträde när det gäller all religion. Och det är med våld man tänker pränta in det i alla "otrogna". Och särskilt då de kristna.
Att man hatar kristna beror på att Väst-länderna är kristna. Åtminstone från början. Men ju mer sekularisering, ju mindre motstånd mot de onda krafterna.

Därför är jihad egentligen kriget mot kristendomen. Och som det ser ut kommer muslimerna att vinna. EU:s utrikesministrar kunde ju inte ens ta ordet "kristna" i sin mun när man beskrev det religiösa förtrycket i den muslimska världen.
Så långt har det gått.

Att erkänna att muslimerna mördar och förföljer kristna och helst vill se dem utplånade, är ju att erkänna att muslimerna är ett stort hot mot hela Västvärlden. Och se, det är en het potatis!

Sverige är nog det mest sekulariserade landet i Väst. På gott och ont. Att ha en tro (om den inte är muslimsk då) är att bli betraktad med misstänksamhet och rent förakt.
Nej, sedan sosseriet gjorde entré på 20-talet så har de bekämpat religionen som "opium för folket" (Marx' uttryck). Det är "den svenska modellen" vi ska ha som Gud. Per Albin Hansson, Erlander och Palme hade ett slags gudsstatus. Ungefär som ayatollorna i Iran. Eller Buddah.

Därför är Sverige extra sårbart. Vi är så splittrade och spretande i olika riktningar så det gemensamma kittet inte längre finns kvar.

En stark och makthungrig religion kan därför ge inflytande utan större ansträngningar. När dessutom sund nationalism är förbjuden så ligger fältet helt öppet.

Att hälften av alla muslimer ställer sig positiva till Jihad borde leda till eftertanke hos de styrande. Det är ett reellt hot, inte bara ett inbillat sådant av fnoskiga nynazister.

Men tystnaden, att låta ondskan härja fritt utan att inbegripa, är ändå det största hotet (Martin Luther King). De som påtalar sanningen blir inte bara ifrågasatta, utan ges psykiatriska diagnoser, ses som fiender, kan bli av med jobbet och får inte köpa en bostad.

Ingenstans är taket så lågt som i Sverige. Ingenstans menar man att oliktänkande "får skylla sig själva" när de förföljs och misshandlas. Ingenstans är toleransen så låg. Och ingentans är den nationella gemenskapen så dålig.
Att sosseriet också har förstört människornas naturliga behov av att ha något högre att tro på, är bara ett bonus. Det medger den politiska makten nästan total kontroll. Något som vi känner igen från kommunistiska stater.

Ateisten Reinfeldt kan aldrig förstå hur det känns att vara förföljd, utdriven och t o m mördad p g a sin tro. Istället är han en pjäs i spelet, en medlem i mobben som ställer upp för ondskan.

Men han blir alltmer pressad, talar med allt lägre röst och låter rent av rädd. Det tror jag han är också. Att så konstant förneka hur det ser ut i landet han har ansvaret att styra, måste ge upphov till ångest. Jag gissar att ligger och vänder och vrider på sig på nätterna och funderar på vad han ska ljuga om imorgon.

Kommentarer

Anonym sa…
I mörka stunder tror jag att vi faktiskt är förlorade som folk och nation, av vår styrande elit dömda till död eller dhimmistatus med vidhängande slaveri för att med hårt arbete och höga skatter försörja vår importerade arbetsbefriade elit. Dystopierna i litteraturen har blivit verklighet. Lögnen har de vänt till sanning, ondskan till godhet, kriget till normaltillstånd, yttrandefrihet till munkavle, mänskliga rättigheter till förtryck. Våra barn och barnbarn kommer att förbanna oss för att vi inget gjorde medan det var möjligt. Alla som kan borde flytta så fort som möjligt.
Anonym sa…
Den jäveln bryr sig inte ett dugg, han är sociopat.
Det kommer inte finnas någonstans att fly till. Dom onda eliterna tar bort alla gränser. Det är därför det heter New World Order. Det kommer bara finnas ett enda land, så vart skall du då fly? Dom har så avancerad teknologi som du bara kan drömma om till sitt förfogande. Alla kommer bli chippade och chippet kommer inte bara innehålla information eller göra det enkelt för dem att hitta dig. Dom kan även använda det till att manipulera just dig och förändra din personlighet. Dom har teknologi som kan läsa tankar, sända röster in i huvudet på vem det behagar och blir det uppror så har dom mikrovågs-kanoner dom kan stråla hela folkmassor med. Dom har satelliter att bevaka oss med, drones som flyger omkring och bevakar mer lokalt. Då är det bättre att ta striden där man är och hellre dö med stövlarna på än leva som robotiserad slav i en sådan helvetisk värld, en grotesk polisstat som kommer vara global.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn