Dårarnas paradis

Fryshuset har sedan 70-talet var ett samvetets röst som har tagit sig an allt från att aktivera missförstådd ungdom till att bedriva kuddkrig mellan rivaliserande invandrargäng.

Nu har man så tagit sig an den ytterst påfrestande uppgiften att skapa en dialog mellan kristna och muslimer. (Vi vet ju hur bra det brukar gå). Syftet är nog gott, men verkligheten står alltid och knackar på dörren till paradiset.

Imamen Othman Al Tawalbeh har ju nu fått anställning av Svenska kyrkan för att verka på Fryshusets kyrka genom Sofia församling. Han ska arbeta med ungdomar över religionsgränserna och hur detta påverkar deras vardag.

Men hans förflutna är inte så vackert läs här. Han har en magisterexamen i sharialagar och är ett slags professor i islamologi efter att ha pluggat i åtta år. Trots alla fagra tal om allas lika rättigheter så har Tawalbeh stått i källarmoskéer tillsammans med mörkermän som Anas Khalifa, som anser att islam inte ska beblanda sig med andra religioner och predikar jihad för barn och ungdomar.
Mahmoud Aldebe från Sveriges Muslimska Råd, tillika f d kandidat till riskdagen för centerpartiet, tar nu till brösttonerna när han förklarar olämpligheten att en imam besudlar islams namn med kristendomens. Dagen. Dessutom kände han sig diskriminerad. Så snart väntar väl DO på att ge honom ett saftigt skadestånd.
Kanditaturen till riksdagen stoppades verkligen då det framkom att Aldebe predikade politisk islam med genomförande av sharia.
Aldebe sade igår upp sitt medlemskapskap i c, hans muslimska värderingar inte passade in i partiet (tack och lov för det).

Ulf Gudmunsson skriver nu på sin blogg om turerna kring denna Aldebe och huruvida det föreligger något hot mot Al-Tawalbeh. Säpo har nu varit och hälsat på hos denne efter det att det såväl i Arabnyheter och på arabiska sajter har framkommit olika mer eller mindre förtäckta hot.

Säpo misstänker att en fatwa har riktats mot Tawalbeh eftersom de arabiska texterna avslöjar att de nu betraktar honom som en avfälling från islam. Ett brott som bekant straffas med döden inom islam.
Säpo har också i en vidare bemärkelse anledning att se på det hela med oro eftersom det oresonliga hatet och hämndlystnaden kan leda till ytterligare terrordåd.

Aldebe har nu i ett mycket förvirrat pressmeddelande menat att det är han själv som känner sig hotad! Man kan ju undra av vem. Vad det inte han själv som satte stenen i rullning i anklagelserna mot Tawalbeh?

Hur mycket islam tål Sverige? En aldrig sinande ström av nya Mohammeddyrkare anländer till landet. Vad bloggaren undrar mest över är: Om de nu föraktar oss, vårt sätt att leva, vår religion (eller brist på den), våra traditioner, vår mat osv; varför kommer de då hit?

Svar: De älskar våra pengar. Tydligen är det inte förbjudet inom islam att älska pengar trots att detta borde betraktas som en avgud. Får de bara leva som de vill och bli matade med våra pengar så kan de väl köpa att se oss då och då. Med våra syndiga, blonda huvuden blottade, med våra bara ben och slängd bh på badstranden.

Bloggaren slängde själv bh:n på bikinin en gång när den stor arabisk släkt satt i skuggan och surt glodde ner på badstranden. En av deras små söner kom då och daskade till mig med ett badlakan. Jag kom kvickt på fötter och sade: "Vad håller du på med. Nä nu ger jag dig stryk!"
Ungen sprang rakt in i kjolorna på matriarken som tronade i skuggan i sin svarta, heltäckande klädsel. Jag funderade om jag skulle gå dit, men lät bli.

Hur ska en dialog kunna upprättas med människor som avskyr oss? Som är beredda att döda oss för att bevisa att Allah akbar? Som tror att martyrdöden tar dem till paradiset om de spränger sig själva och en hoper otrogna på kuppen?

Det enda paradis de kommer till är Dårarnas paradis. Där eldarna aldrig slutar att brinna.

Kommentarer

Jag skulle vilja påstå att du redan befinner dig i dårarnas paradis, Maj, dvs Sverige!
Dom har inte alls kommit hit för pengarnas skull. Pengarna är bara ett bonus men den verkliga avsikten är att ta över vårt land och införa islam som enda tillåtna religion och i dess följe kommer sharia-lagarna som kommer ersätta dom gamla människoskapade lagarna. Varje tillåtet moské-bygge ses som en seger för allah över dom otrogna. I MENA ses Sverige redan som ett mohammedanskt land.
Maj Grandmo sa…
Musslorna har inte tillräckligt med kompetent folk för att ta över någonting. Men med en växande population så ökar naturligtvis deras inflytande. Och genom att sjuklövern i princip bjuder in dem t o m i riksdagens utskott så verkar det saknas självbevarelsedrift.

Nej, jag tror det huvudsakliga motivet för deras stora intresse för att komma till just vårt land är att vi så lättvindigt betalar ut bidrag till folk och fä. Och genom att hela släkter och klaner nu finns i vårt land är omställningen till andra förhållanden inte så stor. Inga krav finns ju what so ever på någon form av anpassning.

Det verkliga hotet är maktelitens självdestruktivitet. Att medvetet jobba för, att skriva in det i vår grundlag att vi ska ha ett mångkulturellt samhälle så dukar man upp för splittring av befolkningen. Och det kan bara leda till konflikter och slitningar.

Integration och mångkultur hör inte ihop. Det är schizofrent. Sjuklövern borde gå i terapi.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn