Vilda vänstern

7-klövern är en skamfläck för en demokrati. Vad tjänar det till att ha sju partier som är överens om i princip allt? SD har i alla fall ryggraden att ifrågasätta en del av vansinnet. Frågan är hur mycket de egentligen kan påverka när 7-klövern nu gör upp vilt över gränserna. D v s de gränser som inte längre finns.

SD är egentligen också ett parti som tillhör mittenfåran. Att kalla dessa högerextremister är lika fel som att kalla en apelsin för ett äpple. Partiet har också röstat med S i flera frågor, bl a om nerdragningar på regeringskansliet.
Som bloggaren ser det är det egentligen den borgerliga regeringen som är SD:s största fiende.

Borgerligheten har helt försvunnit i Sverige. D v s det borgerlighet som innebär vårdandet av kulturarv, värderingar, särart och att vara en egen röst i en kaotisk värld.
Idag är det nästan som om man omfamnar kaoset och gränslösheten. Vilda Västern helt enkelt.

Vilka är då de värden som 7-klövern egentligen bekänner sig till? För vissa värden har de ju trots allt.
Som jag ser det är det anti-rasismen som står högst på dagordningen. Man är beredda att offra allt i anti-rasismens namn. Som tidigare hjärtefrågor som jämställdhet mellan könen och toleransen mot HBT-personer, är idag underställda anti-rasismen.
Allt fler kommuner inför könssegregerade bad, könssegregerad sexualundervisning och gymnastik.
Och frågan om homoadoptioner har helt hamnat i bakvattnet.

Oavsett vad man tycker om detta så kan man ändå se en mer reserverad och tystlåten hållning gentemot gayvärlden. Att vara gay inom islam är ju en dödssynd och när vi nu har inhyst över en halv miljon muslimer har det påverkat utveckligen av fler rättigheter för HBT-personer (egentligen avskyr jag begreppet HBT men nu är det så väletablerat att alla förstår vad man menar när man använder detta).

Fast egentligen tycker jag inte att man ska se avvikande grupper som något slags offer. Alla har rätt till ett liv helt enkelt. Sedan får man leva det som man vill. Om det inte skadar något annat och annan.

Egentligen är allt en fråga om utslätning för 7-klövern. I jämlikhetens diktatur ska allt som sticker upp (eller ner) sågas bort och sandpappras till oigenkännerlighet.

7-klövern är helt överens om detta. De har ju sågat ner sig själva till oigenkännerlighet.  Därför är gränslösheten som de utövar praktiskt, egentligen den ultimata jämlikheten. Eller social-fascism som bättre beskriver det system vi dignar under

För att vara en så utslätad befolkning, utbildningsmässigt, ekonomisk och socialt, så är det rätt konstigt att vi fortfarande snackar om klasser. Det är precis som om vänstern längtar tillbaka till det riktiga klassamhället då det lönade sig att kämpa för lika rättigheter.

Men klassnack är absolut så dominerande att man undrar var verligheten slutar och fantasin tar vid.

Klassutjämningarna är tillsammans med anti-rasismen de högsta mål som ett samhälle kan nå. Enligt 7-klövern. Frågan är om det i själva verket är precis samma sak. Genom att "alla är vi lika mycket värda" så har man på något sätt tuggat i sig både klass och ras.

Uppgörelsen som regeringen gjorde med mp om de "papperslösa" är bara en konsekvens av samma tänkande. Ingen är ju illegal. Och alla har samma värde. Alltså öppnar vi gränserna på full gavel. Liksom lagboken. Om det inte finns några illegala kan vi ju slänga lagboken i brasan. Varför bry sig om de ökande våldsbrotten, sexualbrotten, morden och rånen? Alla är ju lika mycket värda.

Men att nedmonstera rättsstaten och de normer och värderingar som har fört oss till ett av världens mest utvecklade länder, är att medvetet göra en 180 graders vridning tillbaka till 1800-talet.

Att samtidigt smeka utslätningens diktat medhårs och sedan uppmuntra till segregation genom mångkulturalismen, är att stå vid det ultimata schizofrena.

Eller svenskar ska slätas ut och sandpappras till oigenkännerlighet medan andra kulturer ska växa i sin särart, även om den står stick i stäv med 7-klöverns egentliga intentioner om att alla ska leva i evig harmoni och likhet.

Kommentarer

ann sa…
Håller med allt förutom detta:
"Men att nedmonstera rättsstaten och de normer och värderingar som har fört oss till ett av världens mest utvecklade länder, är att medvetet göra en 180 graders vridning tillbaka till 1800-talet."
Nej. Detta är ite någon tillbakagång. Moralen och lagen fanns då också, och var till och med djupare grundade än i dag. Detta är en rak konsekvens av det postmodernistiska tänkandet som relativiserar och rättfärdiggör allt under solen.
Anonym sa…
Tack Ann; väl talat.
Materialismen är ett h-ve.
Ulle

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn