När sanning blir lögn

Det första offret i ett krig är sanningen, brukar det sägas. För Sverige är just nu i krig. Kriget mellan bloggvärldens kamp för det fria ordet och gammelmedias och den politiska elitens kamp för att antingen förtiga sanningen eller förvanska den.

Som i fallet med de 20 ensamkommande skäggbarnen i Husbybadet som attackerades och sexuellt trakasserade tre 11-12-åriga småtjejer Politiskt Inkorrekt.  Flickorna hade ett fördelsedagskalas tillsammans med anhöriga och två killkompisar när de skäggiga barnen dök upp och började håna och förfölja tjejerna, jagade dem och drog t o m av den ena tjejen baddräkten och smekte henne på ett mycket äckligt och otillbörligt sätt..

PI har fått den här händelsen verifierad av den anhörige så det finns ingen indikation på att dessa uppgifter skulle vara fabricerade av mindre trovärdiga källor.

Men gammelmedia lade den stora tystnaden lägra sig över händelsen. Det passade förmodligen inte in i konceptet gråt och snyft över de "övergivna små barnen som med risk för sitt liv har kämpat sig ända till Sverige".
Att så många svenskar fortfarande är ovetande om hur verkligheten egentligen ser ut, är ju en konsekvens av ett i närmaste diktatoriskt styrt medielandskap.

På söndagen blev det dock rubriker efter det att en organisation vid namn Nordisk Ungdom, tog sig till de ensamkommande boendet och utsatte det för äggkastning.
Så här skriver Aftonbladet.

Sålunda var det inget att yvas över att barnen blev utsatta. I stort sätt bara lite uppvaktning mellan förpubertala barn.
Att sedan flyktingbarnen är vuxna män sägs det naturligtvis ingenting om. Lägg dessutom märke till hur man konsekvent talar om att barnen "ska" ha blivt utsatta. Medans Nordisk ungdom "attackerade". Avsmaken bara växer i munnen när man ser hur gränserna allt mer börjar förflyttas för hur samhället betraktar utnyttjande och sexuella övergrepp på unga tjejer.

"Enligt anmälan ska de unga männen, mellan 5-7 stycken, bland annat ha strukit flickorna över ryggen och benen.
– De har blivit tagna på rygg och ben och rumpa. Inga kläder har tagits av och det har inte tagits innanför kläderna enligt anmälan. Man ska även ha separerat pojkarna och flickorna från varandra."....."Ryktena ledde till att ett gäng bestående både av drygt 30 maskerade och omaskerade personer – främst från en högerextremistisk ungdomsgrupp – i lördags attackerade flyktingförläggningen. De kastade ägg, skanderade och demonstrerade med plakat."Tänk bara på de två 14-åriga zigenarflickorna som tvingades till prostitution av helt skrupellösa män och kvinnor. Även våldtäkt förekom, vilket ogillades av rätten som istället lät sig kuva sig inför hot om våld. Ett högsta straff för denna vidriga verksamhet på tre månader kunde slutligen pressas fram.

George Orwells "1984" ter sig mer aktuell än någonsin idag. "Sanning är lögn" var ju en av deviserna som Storebror exponerade på folket.

En annan var "Krig är fred". Vi upplever nu ett krig som pågår än så länge nertystat och nertigt. Men i Rosengård, Rinkeby, Hammarkullen, Biskopsgården, Gottsunda, Stenhagen, i Gävle, i Landskrona osv är kriget konkret i sitt våldsamma angrepp på det samhälle som har fött och underhålligt de nytillkomna till vårt land.

Medan svenskar flyr för att rädda det som finns kvar, djupnar klyftorna och konflikterna växer mellan inne och ute.
Allt medan information förvanskas. Allt medan lögnerna växer. Allt fler sanningar som får stryka på foten.

Det är inte bara Nordafrika som behöver en revolution.

Kommentarer

Anonym sa…
Vi lever i förstadierna till en diktatur.
Men på ett sätt är det bra ändå att medierna liksom pushar oss (för övrigt ett symptom på paniksyndrom, denna beröringsångest blir bara värre och värre.)

Vad jag menar är att i.o.m. att vi pushas och det blir värre allteftersom så kommer det att sluta med en revolution eller nåt kollektivt psykbryt. Status quo hade varit värre.
Johan K sa…
Nordisk Ungdom är inte en fraktion till Nationaldemokraterna. Nordisk Ungdom är en partipolitiskt obunden ungdomsorganisation. Skulle vara ypperligt om den dele av texten kunde ändras. Mvh en NU-aktivist.

I övrigt så är medias rapportering hysterisk. Dom försvarar öppet gärningsmännen. Likaså skriver de i ren propagandastil om att det bara var lösa rykten och att det endast rörde sig om ofredande. Ja det var en jävla tur att det inte hann bli en gruppvåldtäkt. Men vad media struntar att ta upp är att personalen för skäggbarnen hade informerat skäggbarnen innan de gick in på badhuset att de inte fick ta på flickor som var lättklädda. Hur sjukt är det inte? Skäggbarnens agerande var alltså väntat från personalens sida! Media väljer likaså att strunta i det som mamman till den 11-åriga flickan har gått ut med i ett öppet brev. Där hon bland annat skriver om hur det hela gick till.

"Hej

Jag läste nu om saken i aftonbladet. Dom lyfte fram det hemska i att attackera en
flyktingförläggning och förminskade händelsen på badet. Jag visste att det skulle
bli så.
Dom låter folk tro att dom har insyn i anmälan som gjorts,det kan inte stämma
eftersom denna inte är öppen för allmänheten pga alla inblandades ålder.

Vi föräldrar har inte ens fått ta del av dom första förhören ännu. Det skulle vara
mycket osmakligt om aftonbladet skulle kunna ta del av detta och inte vi. Saker har
även framkommit efter anmälan gjordes,vad sanningshalten i detta är kan bara barnen
svara på (men jag är övertygad om att dessa inte medvetet ljuger för att skada
andra-för dom främmande människor).

Däremot håller jag med Aftonbladet,man ska kalla händelsen för sitt rätta namn och
inte ”gruppvåldtäkt av 11 årig flicka”. För så gick det verkligen inte till.

Det som är bra är att folk reagerat över detta,även om vissa kanske har fått en
felaktig bild av det skedda. Folk verkar ha haft en långvarig aversi mot vissa
grupper i vårt samhälle och nu övergick allt i ren affekt.

Hälsningar ***" Källa: http://henrik.motpol.nu/?p=338

Man kan nu ställa sig frågan. Vilka är det som bedriver en hatkampanj, vilka är det som är omoraliska och vilka är det som skapar rykten? JO MEDIA! Vilka är det som är svin? De som kastar ägg eller de som försvarar dessa pedofila avskum?
Vi behöver en egen revolution. En revolution mot bidragsberoende medias lydighet mot makten, mot deras mörkningar och rena lögner. En revolution mot den politiska överklassens pågående utsugning av det (svenska) arbetande folket. En revolution mot att utnyttjas som fodervärdar för att föda en ständigt växande massa av mellanösterns befolkningsöverskott. En revolution mot ständiga försämringar i sjukförsäkringen, i vården av våra gamla och i utbildningen för våra barn. En revolution mot nedläggningen av försvaret som gjort oss prisgivna inför en angripare. En revolution mot uppgivandet av allt mer av vårt territorium till främmande folks enklaver. En revolution mot folkutbytet där vi svenskar kan se fram emot att bli andra eller tredje klassens medborgare och förvisas till arbetsläger. Förstadiet till dessa finns redan - det kallas Fas 3. Vi behöver en revolution mot Sjupartiets förakt mot oss som föder dem och mot deras hat mot allt det goda som skapats i detta land under tusen år. Vi kan inte vänta länge till.
Maj Grandmo sa…
Jag har tagit bort hänvisningen till Nationaldemokraterna. Rätt ska vara rätt.
Anonym sa…
Tack Maj; väl skrivet och vi behöver en revolution,ja. Må vi hoppas att det sker så smärtfritt som möjligt.
Tack till NU för aktionen; verkligen behövs detta! Svenskarna brukar överhuvud inte reagera så en reaktion och aktion är mkt bra; snygg banderoll också. Vass!
Vad jag försåtr visar även NU en del av bakgrunden till flyktingindustrin (Attendo Care, ägarstrukturer och nätverk, BIlderberggrupp etc) och är teorin att sionismen är den drivande motorn bakom eländet?
Läser om er också och kan förstås förstå antisocialismen men jag förstår inte antikapitalismen; ska ekonomin regleras allså enligt NU? Och om "ja" (vad annars?) av vem?
Ni nämner även "folkgemenskap" är det knutet till rastillhörighet?
Ulle

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn