Sanningens lögn

Vänsterns egen lilla sänggosse, Julian Assange, har nu börjat få finna sig i att även få sina egna byxor nerdragna.
I sin iver att misskreditera och vräka avslöjanden mot främst USA, har det framkommit att en av Wikileaks samarbetspartners är den ökände anti-semiten Israel Shamir. Han förnekar Förintelsen och framhåller att världens plågor och folkströmningar från Tredje Värden plus kapitalismens erövring av densamma, är en judisk konspiration.Det är knappast smickrande för Sverige att denne Shamir bor i Sverige sedan 1992. Och nu kommer så avslöjandet att Wikileaks med sin främste företrädare Julian Assange, har en medarbetare vid namn Israel Shamir. Läs här Expressens syn på saken.Judarna som ledare för en enorm världsomspännande konspiration är en rätt kittlande tanke. Att kapitalismen, massarbetslöshet, fattigdom och penningsstinna oligopol är judarna som leker med världen i skuggan av sin egen offerroll. Man har nämligen skapat ett enormt skuldkapital på världen genom att påstå att sex miljoner av dem gasades ihjäl under WW2.

Judarna har därmed fått fria händer att regera världen som de vill. Allt enligt konspirationen. Men denna teori är knappast ny. Den har sitt ursprung i tsarväldets Ryssland som nedtecknade Sion den Vises Protokoll för världen att kontemplera över. 

Och så Aftonbladets Johannes Wahlström, som av redaktör Åsa Linderborg, har fått uppgiften att granska Bonnier-familjens inflytande på Sverige. Som underförstått är delägare till konspirationen. Denne lille iller är ingen mindre än Shamirs son!

Sverige har en anti-judisk hållning från idag sett samtliga riksdagspartier, undantaget SD. Det är en skam att vi i vårt land inhyser såväl terrorister på den judiska staten som Wikileaks-arbetare som har sett det som sin livsuppgift att dränka USA, med sin partner Israel, i dyngan över världens elände.

Bloggaren skrev redan tidigare i höstas om Wikileaks tvångsmässiga och ensidiga rapportering om USA och Väst. Varför inte Kina och Ryssland? Varför inte Nordkorea och Cuba?
Nej, de är inga öppna samhällen. Tvärtom sänker sig diktaturernas tunga sjok över all rapportering därifrån.

Att det fritt går att granska USA är ju också ett bevis på att landet nedtecknar och protokollför sina aktiviteter.

Från att anti-semitism mest har kommit från högeretablissemanget har den nu trippat över till vänsterns hårdaste vapenförare. Om den någonsin har varit frånvarande.

Vänstern hatar USA; så är det. USA står för allt som vänstern avskyr: friheten, valfriheten, kapitalismen, olikheterna, karriärskåtheten och att man helt skiter i kraven på likställighet.
Det är "djävlar" i vänsterns kyrkorum.  En obekväm och alltför mäktig härskare som dompterar vänstern till sorgsna jokrar i kortleken över världsherraväldet.

Därför har vänstern behov av hämnd. Om det någonsin har funnits ett behov av världsherravälde så har det väl funnits inom vänstern. Och som finns.

Otacksamma, avundsjuka och bittra svenskar visar mer och mer hur mycket man är beredd att ge upp för att skapa en "jämlik värld".
Bloggaren upplever det här i sin bekanskapskrets, i arbetslivet, på nätet och naturligtvis i det svenska PK-media.

Birgitta Olsson, fp står i frontlinjen. Men med sig har hon många andra visionära galningar från framför allt mp och v. Att Olsson är liberal får ses som det partiets värsta fiende någonsin.

Tillsammans vill de skapa en global världsordning. Utan gränser, utan särart, utan skilda kulturer. Bara en och lycklig global familj.

För att vara en vän av konspirationer så vill jag påstå att detta är den största konspirationen någonsin. Att skapa ett världsherravälde, att skapa jämlikhetens diktatur.
Av någon underlig anledning kommer dessa fruktansvärda scenarior från kvinnor. Och då undrar man ju: är det så här långt man vill driva genusväldet? Att alla skillnader mellan individer, all egenart, liksom skillnader mellan kön och kulturer; ska utplånas?

För uppsåtet sägs ju vara ädelt: att utplåna rasismen, sexismen, kulturismen, konsumismen; ja all -ism.

Vänstern i Sverige är idag så totalt exponerade att man undrar över hur det är i andra Väst-länder. Sverige är i själva verket på väg till en socialistisk diktatur. Det är inte andra väst-länder.

Fast problemet med vänstern är att man varmt applåderar diktatoriska idéer, men själva vill man inte leva så. Tvärtom. Det är alltså vi andra som ska underkasta oss en global världsdiktatur, medan reprentanterna för denna ordning ska leva i flärd. 
anti

Kommentarer

Nu, jävla slödder ska ni få se!

Namninsamling mot massinvandringen och bok om hur farlig Islam verkligen är.

http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/03/06/nu-javla-slodder-ska-ni-fa-se/
Som Stephen Dorff sade i Blade, we're one big happy fucking family. Fast särskilt lycklig lär den inte bli i verkligheten. Utom för dom få i pyramidens topp.
Anonym sa…
Den zionistiska teorin är intressant; vad är det för del på den?
För en kristen publik är den konvereterade juden Nathanel Kapners site mkt intressant. Rekommenderas; kallas även Brother Nathanael.
Anonym sa…
Vad är det för "fel" ska det vara och frågan riktas till bloggaren.
Maj Grandmo sa…
Förstår inte riktigt vad du menar. Vad skrev jag som du missuppfattade?
Anonym sa…
Sorry! Var otydlig här; min rekommendation står dock kvar.
Ang "anti-judisk" hållning ligger kanske en del i det yttre å andra sidan säger ju konspirationsteorin att avkristnande,kommunism, mediekontroll och mångkulturalism etc är verktyg för denna och där kan man väl säga att man inte lyckats bättre än Sverige, i sådant fall.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn