Våldet i vardagen

Några exempel på våldet i Sverige en sådan här vanlig vecka i mitten på mars. Vissa är dock brott som är under utredning eller i rättegång, men vad som händer varje dag i några städer och orter är ytterst oroande:

Höör
Linköping
Malmö
Göteborg
Stockholm
Andersberg
Malmö
Linköping
Mjölby
Örebro
Hallstahammar

Misshandel och rån dominerar och offret blir oftast påhoppad av 2 eller fler individer. Och mord är inte alls så ovanligt som "experterna" hävdar.

Åldringsrån är bland det lägsta brott man kan tänka sig. Men dessa verkar öka definitivt.

"Brottsligheten har inte ökat" envisas Jerzy Sarnecki som en papegoja. Men Affes statistik talar ett helt annat språk. Bloggaren tycker att Affe skulle skicka en bunt färska rapporter till Jerzy så han har lite nattlektyr.

Vad vinner kriminologer, politiker, media på att mörka? Handlar det om att hålla folket lugna på dörrmattan? Handlar det om att om sanningen kom fram så skulle allmänheten börja fråga efter orsaker. Och de är inte så lätta att handskas med för ovannämnda.

Affe påvisar ett samband mellan de ökande antalet utomeuropeiska invandrare och den ökande vårldsbrottsligheten. Etnicitet går nämligen inte längre att få fram genom Brå och då undrar i alla fall jag varför man inte längre gör det.
Jag menar det går ju så bra att vräka ut nyheter om psykiskt sjuka brottslingar. Men det antas väl vara ännu mer stigmatiserande att vara invandrare.

Kort sagt, mångkulturen måste skyddas till varje pris som helst. Alla andra samhällsmål är underställd den. Inga andra grupper skyddas i så hög grad, inte ens barn.

Ibland undrar bloggaren om inte svensk maktelit har ett USA-komplex. Man ser USA som det land som byggts av invandrare och där alla typer av folk lever under samma flagga i stilla harmoni.

Men USA är ytterst segregerat och egentligen lever inte olika folkgrupper tillsammans alls. Brottsligheten är dessutom hög bland senare generationers invandrare.

Men det är tillåtet att prata om detta. Det är inte direkt opassande att säga att man helst inte vill leva i områden med t ex många latinos. Detta förstår alla och accepterar därför detta.

Men USA är väldigt olikt Sverige när det gäller det mesta. Vi kan aldrig komma i närheten av ett system där alla invånare ändå till slut strävar mot samma mål under demokratins paraply och där drivkrafterna är att arbeta sig uppåt från ingenting. Jag upplevde den här järnhårda viljan hos många jag träffade i somras.

Väl hemma i välfärdslandet blev det att själv kånka upp väskorna på bussen trots att luckor fanns på bussens sidor. Stolarna var trasiga och klottret fanns överallt. Den otrevliga chauffören satt och jäste bakom ratten.

Väl i Uppsala var det första jag såg några hucklen som stilla vaggade sig nerför gatorna.
Suck...

Kommentarer

Anonym sa…
Jag har hört från en kompis som har en polare i Södertälje, att Rainfeldt är 20% färgad och 36%rom. Hans romska gener härstammar från rajakstan i Indien. Dessutom har han en kusin i Södertälje som har en pizzeria som tydligen heter Philippa! Man utnyttjar verkligen möjligheten till fri PR.

Sven Erik
Anonym sa…
Hej Anonym!

Det här var innihellvete intressant.

Har själv trott att han var sextondelsneger men blev rättad här av någon som hävdade att han var 32-delsneger.

Vore mycket tacksam om du ville forska vidare i detta och återkomma med mer information.

Hittade Philippa korvvagn, Svedjevägen 5, 5tr, 151 54 Södertälje.

Kan det vara den du pratar om?

Ja, statsministerns hustru kanske har varit inblandad i namngivningen av en korvvagn.
Anonym sa…
Vi får helt enkelt titta på Norges statistik. Den borde inte skilja sig alltför mycket.

http://www.youtube.com/watch?v=evtwNVZXDYk

I Oslo var samtliga överfallsvåldtäkter utförda av utomeuropeiska de senaste tre åren, ca. 40. Varför skulle det skilja sig från svenska förhållandet.
Anonym sa…
Redan 1981, 30 år sedan, insåg Owe Thörnquist hur det var ställt i Uppsala och resten av Sverige. Han skrev då en låt som naturligtvis är bannlyst i SR.

http://www.youtube.com/watch?v=S1tRDPhUlyc

Bra låt faktiskt.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn