Socialsverige till undsättning!

Mats Larsson skrev det igår i Expressen: "Vi ska vara tacksamma för att självmordsbombaren bara var en förvirrad amatör".
Så motsatsen skulle alltså vara en skärpt professionell som kan döda ordentligt?

Mats Larssons krönika andades silkesvantar och ursäktliga argument. Det gamla vanliga tyck-synd-omsyndromet lyste igenom som ett fyrbåk.

Bloggaren kunde inte undgå det överlägsna i Mats Larssons position. "En förvirrad amatör" är föraktlig. Mats Larsson skulle nästan ha älskat ett hårdnackat proffs som skulle ha dödat hundra människor.

Men retoriken går igen idag i media. "Vad är en terrorist?" är frågan för dagen. I Sverige finns nämligen inga terrorister. Det finns bara galningar och psykiskt sjuka människor som begår alla oförklarliga och förkastliga handlingar.
Tänk vad enkelt allt är för makteliten.

Och eftersom bombmannen var en "förvirrad ung man" så är han alltså per definition inte en terrorist utan en galning.

I det präktiga mångkulturella Sverige har vi inga hemska terrorister inte. Vi har bara de "socialt utsatta" och de "förvirrade". Förortskillar som gruppvåldtar, bränner skolor och bilar är också "socialt utsatta" och "förvirrade".
Tänk så enkelt det kan vara.

Så när är brotten egentligen brott och terrorism verkligen terrorism?
Jo, brott begås antingen av psyksjuka eller också av svenska monster som Anders Eklund. Det är hur lätt som helst att förstå att Anders Eklund är en slemmig pedofil och barnamördare utan sans.

Men hur är det med Anna Lindhs mördare? Jo, han var dels jugoslav och dels psykiskt störd. Case closed. Förvirrad ung man.

Terrorism är däremot bara sådant som kan begås utomlands, särskilt då i Mellanöstern. När vi importerar tiotusentals människor varje år från dessa områden, hänger väl vissa terrorister med på kuppen. Det spelar ingen roll. Så fort de har passerat Sveriges gränser är de socialt utsatta.
Och alltså oförmögna att begå både brott och terrorisera. De blir bara förvirrade amatörer som vi ska ta hand om med vår oändliga godhet som pulserar ut från elfenbetstornet.

Det största hotet är således inte svår brottslighet och terrorism. Nej, det största hotet är den svenska oginheten och rasismen mot våra känsliga nysvenskar. Vi förstår helt enkelt inte deras utsatthet. I förtvivlan och i ett allt större utanförskap börjar man att bränna lite bilar. Sedan spränger man sig själv och hoppas på att dra med sig några hundra i döden.

Så kommer det att låta, var så säkra. Jan Guillio har redan satt igång sina vrångvalsar i gammal fin stil. Det är naturligtvis samhällssystemet och lagarna som sätter fart på frustrationen (hej o hå, ytterligare ett använbart ord). Det är således förvirrade och frusterarade unga män som gör så här.

Det spelar ingen roll hur mycket Socialsverige än kommer att krumbukta sig. Alla vet det ändå: Terrorism är en politisk krigshandling som borde resultera i en omfattande genomlysning av den svenska hanteringen av invandring till Sverige.

Alla som inte kan styrka sin identitet få helt enkelt inte komma in i landet. Fingeravtryck måste tas för att jämföra med kända brottslingars. Helst skulle också DNA-testning ingå, men det är väl att begära för mycket. Integriteten är ju så fruktansvärt viktig att den går före människors säkerhet.

Slutligen borde ingen få ett PUT (= permanent uppehållstillstånd) förrän efter två år när man kan visa upp att man lärt sig svenska och skaffat en sysselsättning.

Hur många ska dö innan vi får till stånd en förändring?

Kommentarer

Anonym sa…
Tack för en bra blogg! Mycket läsvärd!

Har själv nyligen startat en blogg "Den osynliga journalisten" och där skrivit om detta ämne.

Mvh Minerva
Rune sa…
"Terrorism är däremot bara sådant som kan begås utomlands"
------------------------
Det är samma med konspirationer. Dessa finns bara utomlands. I Sverige kan endast finnas konspirationsteorier.
Anonym sa…
Har du länk till det citatet av Mats Larsson? Eller är det från papperstidningen?

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn