Hyckleriet i högsätet

Stockholm blev igår utsatt för ett terrordåd. En man sprängde sig själv och två bilar mitt i julrushen. Men det här är redan gamla nyheter.

Trots våra ihärdiga försök att tysta det svenska folket och bädda in oss i rena lögner om sakernas tillstånd, sker sådana här saker. Media sprutar ut kaskader av nyttig och onyttig information, bl a terroristens inspelade hot till svenska folket.

http://www.expressen.se/nyheter/1.2251719/las-sjalmordsbombarens-hot-infor-bombdaden

Reinfeldt verkar ha sina kommentarer programmerade för återupprepning i det oändliga: "Sverige är ett öppet samhälle där alla, oavsett vad man tror på, lever sida vid sida".

Gör vi? Gör Reinfeldt det? Lever och bor sida vid sida med irakier, afghanier och somalier?
Det tror jag inte.

Tvärtom blir väl Sverige mer och mer segregerat. Invandrarna som kommer hit och blir kvoterade till en innerstadslägenhet, byter gärna bort den för att istället bo i Rinkeby eller Gottsunda med sina landsmän. Inget konstigt i det egentligen. Förstår man varken språk eller samhällssystem i landet man flyttat till är det väl ren överlevnadsinstinkt att ta sin tillflykt till de egna.

Där uppstår så de segregerade enklaverna, med egna lagar och regler som man inte delar med svenskar. Bekjutningarna mellan olika grupper förekommer i princip varje dag nu i Malmö och Göteborg.
Och svenskarna flyr till alltmer svenska områden för att slippa leva sida vid sida med människor som varken sympatiserar eller respekterar vårt land.
Gamla, infödda malmöbor och judar flyr till friare landsändar för att slippa våld och förföljelse.

Så vilka lever då sida vid sida? Muslimer kallar ju alla icke-muslimer för "otrogna" och har verkligen ingen lust att befinna sig sida vid sida med sådana.
Vi är ju "otrogna hundar", alternativt "grisar".

Men det är klart; de älskar ju våra pengar. Svensk jämlikhet har väl aldrig ekat så ihåligt som det gör idag, när vi varje år importerar tiotusentals nya medlemmar till bidragsproletariat i reservat.
Likaså kan genusvetarna gräva ner sig, att predika jämställdhet mellan könen för tältklädda kvinnor som dessutom inte förstår svenska, kan inte vara lätt.

Värst idag var nog ändå Lars Ohly. Han manade till kamp mot rasismen i TV 4 Nyhetsmorgon. Detta efter att det började bli klarlagt att det var en muslim från Mellanöstern som hade sprängt sig själv. Men han reserverade sig: "Det kan ju vara en galning också".
Det var han emellertid inte ensam om att säga.

Galning? Psyksjuk? Det är heligt att berömma och prisa mångkulturens påverkan på vårt land och att inte med ett ord nämna alla sociala, ekonomiska och kulturella konsekvenser som den har.
Men psykiskt sjuka kan man kasta hur mycket skit på som helst. Det är inga som går ut i media och snyftar fram sina trauman. Inte så ofta i alla fall, jämfört med alla snyftreportage om flyktingar som inte får stanna.

Det är således skillnad på grupp och grupp. Psykiskt sjuka är samhällets verkliga utsatta olycksbarn. Ignorerade av alla, föraktade av de flesta. De är lätt att skylla på psykiskt sjuka, man vet att man inte stöter på något politiskt korrekt motstånd.

Och normalitet? Muslimer som spränger sig i luften för Allah och blir martyrer anses som normala i sin kultur. Deras verklighetsuppfattning kan betecknas som "psyksjuk" här i vår kultur, eller hur?

Man undrar hur Lars Ohly och Fredrik Reinfeldt egentligen får ihop det för att inte totalt fastna i sina egna snaror. Jag tror inte de får ihop det. Och det vet de själva också.

Kommentarer

Anonym sa…
Vi får verkligen hoppas att svenskarna vknar nu och gör sig av med hycklare och förrädare som Ohly och Reinfelt.
Anonym sa…
Tack för det du skriver - du har helt rätt i att det verkar vara fullt tillåtet att kasta skit på psykiskt sjuka, som om dessa sjukdomar vore en slags slasktrattar. Psykiska sjukdomar är mycket plågsamma och orsakar stort lidande OCH de flesta psykiskt sjuka begår INTE brott och är både intelligenta och fina människor.

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK