Stora snacket

Wikileaks är idag en hyllad företeelse i vårt land. Via en server i Sverige distribueras dessa "hemliga" dokument ut till världen. Men en stilla fråga: Varför är det bara USA man angriper? Varför inte göra detsamma med Ryssland, Kina, Iran, Saudiarabien, Cuba och Nordkorea? Skulle dessutom vara betydligt mer intressant.

Utan att vara alltför konspiratorisk är det väl helt enkelt så att Wikileaks helt enkelt sysslar med anti-amerikansk verksamhet. Allt för att svärta ner landet i väst. Att man väljer Sverige som serverlänk är väl också lite typiskt. Vi må vara det mest panikslagna landet i världen. Men då handlar det om hur farligt vår närmiljö är. Många av våra myndigheter sysslar med så undermålig verksamhet att det är svårt att sedan få resurser till det nödvändigaste. Men när det gäller att stödja anti-demokratisk verksamhet, då stödjer vi det med hull och hår.
Och vår världskända USA-aversion plus vår socialistisk världssyn gör oss till perfekt transitland för obskyr verksamhet.

Det här är allvarligt. Medans vänsterfolket jublar, läggs hämskon över de fria diplomatiska förbindelerna, militärhemlighet, krigsstrategier och politiska överläggningar. Det här riskerar att skapa ett allt slutnare världsklimat, med nervösa sneglanden åt alla håll och kanter.
Och till vilken nytta?

Julian Assange hyllas som en hjälte. Allt medans han är anklagad och häktad i sin frånvaro för bl a vålddtäkt. Men hans helgonglora hamnar inte på sned för detta. Tvärtom verkar den allmänna uppfattningen att hjälten Assange helt enkelt inte kan begå några illgärningar. Och våldtäkterna handlar väl om publicieringskåta kvinnor med sjuk självbild.

Att sätta helgonglorior på människor är farligt. Ytterst farligt. Ett helgon kan knappast vara kapabel till något ont. Därför är han oantastbar. Ungefär som en Disneyfigur som åtnjuter diplomatisk immunitet.

Personligen tror jag att han är skyldig till både våltäkt och sexuellt utnyttjande. En man som Assange har något av ett Gudskomplex och därmed storhetsvansinne. Han tar helt enkelt vad han vill ha och hotar att anmäla och stämma de som har anklagat honom.

Assange är inget annat än en förvuxen hackare som har sett för mycket på dålig porr.

Tyvärr är det den typen av människor som ofta har makten. Att ha sett mycket porr gör tydligen vissa även väldigt kåta på uppmärksamhet.

Den svenska motsvarigheten till Assange är Jan Guilluo. Mediakåt linslus med 68-bakgrund och socialistdrömmar i sin stora våning på Östermalm.
har han terroriserat oss i 40 år. Också han med många lik skramlande i garderoben.

Kommentarer

Tomas sa…
På få områden avslöjas svenskens hyckleri så tydligt som när det handlar om säkerhetspolitiken. Vi har i decennier glatt låtit USA (och till viss del NATO) betala de oerhörda kostnaderna för skyddet mot kommunismen och islamismen. Istället för att betala för skyddet av vår frihet har VI använt våra resurser till allehanda transfereingar i de s.k. välfärdssystemen.

Ändå är de vänsterorienterade svenskarna inte nöjda utan angriper ständigt på ett sjukligt sätt de länder som stått för finansieringen och upprätthållandet av vår säkerhet, främst USA, enligt principen "bit handen som föder dig".

Svensken är indoktrinerad på ett sätt som inte står "sovjetmedborgaren" långt efter.
Martin sa…
Lustigt nog så är det inte främst USA som framstår i dålig dager av wikileaksdokumenten, utan sverige et al. Till exempel lär sossarna ha tiggt cia att hjälpa dem i valet 2010. Troligtvis något i sammanhang med Afghanistan men ändå?

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK