Bara i Sverige

För var dag som går blir bloggaren bara mer och mer förundrad över vår samordnade maktelit (inte bara politiker, utan även föreningar och företag) försöker, om inte avskaffa oss, så åtminstone minimera och underordnda vår kultur andras dito.

Nu har jag upptäckt det här:
http://www.proteamonline.se/storage/customers/1022/editor/Hela_varlden_pdf.pdf


"Hela Världen Dansar i Hälsingland" är ett arrangemang som ingår i projektet "Öppna Dörrar", ett samarbete mellan många organisationer, men där ansvarigt för eländet är Länsstyrelsen i Gävleborgs län. Och redan där börja ugglorna i mossen titta upp.

Det sorgerliga med Jimmie Åkessons folkdräktsdemonstration i intåget till riksdagen i höstas, är att folkkulturen nu har beslutat sig för att bli multikulti.
Alltså ut med det tradionellt svenska med alla lansändar representerade, till att hela världen ska representeras i Hälsingehambon. Sålunda blir det arabisk magdans, afrikanska trummor och brasiliansk can-can i en enda festival.
Från att detta har varit ett sidoprojekt kommer det i fortsättningen att dominera Hälsingeveckan. Bara slutdansen, i hambons svindlande svängar, kommer det ursprungliga att vara kvar.

På något sätt har det blivit svenskt att förneka och avskaffa det svenska. Det anses som högtstående och demokratiskt att låta nysvenskar dominera vår gemensamma kultur.

Låt araberna behålla sin magdans och låt afrikanerna behålla sina trummor. Vi kräver inte att göra intrång i deras kulturer. Och förresten skulle aldrig Iran t ex tillåta en svensk spelmansstämma i hjärtat av Therehan. Även om kvinnorna delvis brukar hålla håret gömt under en hätta.

En annan intressant nyhet är att invånarna i Rosengård nu får sänkta hyror med 5%. Detta beroende på att boendet är så erbarmligt dåligt. Sönderslagna fönster, brända trapphus, avgnagda tapeter, mögel i badrum och kackerlackor.

Ursäkta, men förutom möglet, så är det väl de boende själva som har orsakat detta?. P g a av de boendes oändliga förstöreleselusta (som ju beror på frustration och förvirring) ska de nu få sänkta hyror. Lite mer pengar till molotowcocktails, rakter och smällare som sedan bränns av i trapphusen.
Tänker i anslutning till detta mitt tidigare boende bland socialfallen i bostadsrätten, där boendet försämrades successivt p g a socialfallens utsatthet och förtvivlan. När kackerlackorna flyttade in så lade jag in en anmälan till Länsförsäkringar för att få skadestånd.
Nehä, det gick ju inte. Jag hade inte klagat tillräckligt! Trots 5-6 skrivelser, oräkneliga telefonsamtal.
Och månadsavgiften bara höjdes och höjdes. Så jag flyttade och lämnade kackerlackorna kvar.

Och så till sist, allt fler badhus har börjat praktisera segregerade badtider för kvinnor, nu senast i Ystad. Muslimska kvinnor kan inte tänka sig att bada i samma vatten som män och tvärtom. Ursäkta, hur går det till när de skaffar sina 7-8 barn? Obefläckad avelse?

Det har t o m förekommit att de muslimska kvinnnorna har krävt att vattnet i bassängen ska bytas så inga mansbaciller ska komma på dem. Bloggaren vet tyvärr inte hur det hela avlöpte, men förvånas inte över något.

Ursäkta, var det inte segregation vi skulle undvika? Och hur går det med jämställdheten mellan könen? Men från genushysteriskt håll hörs ingenting. Det är i själva verket så att vi svenskar ska motverka segregationen genom att anpassa oss till framför allt islam. Integrationen ska vi stå för, inte tvärtom.

Ingen av de tidigare invandrargenerationerna har någonsin krävt så mycket utrymme som dagens muslimer.
Om vi kunde det då, varför kan vi det inte nu?

Tidigare var det ju inomeuropeiska människor som invandrade. Men i och med att arbetskraftsinvandringen upphörde till förmån för flyktinginvandring, gick snyftkörerna igång med gemensamma sånger om mångkulturens härlighet. För nu kom araberna och afrikanerna.
Och eftersom makteliten redan från början visste att dessa människor aldrig kan anpassas, så blev svaret det vi har i dag. Riksdagsbeslutet från 1975 blev vägledande. Nu har de sista posteringarna fallit i och med den nya grundlagen."Alla ska medverka till att främja ett mångkulturellt samhälle".
Det här är det slutliga misslyckandet, den definitiva eftergiften åt segregation och det kaos som följer.

I sommar tänker jag åka till Hälsinghambon och kräva att jag får lite svensk kultur. Jag blir nämligen kränkt av magdansöserna och bongo-trummorna. För övrigt kräver jag att magdansösen klär på sig. Jag accepterar inte att kvinnor är avklädda för att locka fram männens lustar. I genusmedvetandets namn.

Kommentarer

Anonym sa…
Hej ! Passa på och fira jul om ett par år kan detta vara förbjudet på grund av många faktorer bla någon kan känna sig kränkt mm.

Tack för en bra blogg.
Tänker banne mig inte främja nån mångkultur, snarare tvärtom. Nu är det ju inte riktigt den förste januari än, så det är förmodligen inte olagligt att skriva dessa rader - än. Skall bli intressant att se hur förtrycket mot oss svenskar kommer att successivt öka under kommande veckor och månader. Tror att många bloggare kommer bli åtalade för främst HMF nästa år.

Som kommentar till anonym, det heter ju redan vinterfestival istället för jul på många ställen och nu har det även kommit till Sverige iom det där med DO och Linna. Det är inte alls helt otänkbart att det kommer vara totalförbjudet om ett par år. Islamiseringen går nämligen väldigt snabbt nu. Det är möjligt att dom som visar öppet att dom firar jul kommer bli åtalade, kanske rent av slängda i fängelse.
Anonym sa…
Detta kan ALDRIG hända i Norge
Anonym sa…
Om vi nu skall byta namn på Julen till "decemberfesten", är det någon som har ett bra namnförslag på Ramadan???

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK