Sanningssägarna

Bloggaren skrev om PK-människornas grodor igår. Grodor som har hoppat ut när man tror att man har pratat om något annat. Genom de hoppande grodorna förstår vi att PK:iterna tänker precis som vi andra. Men för att rädda karriären tvingas de spy ut samma floskler som resten av PK-världen. Man undrar hur de kan leva med sig själva.

Men de finns de som har sådan pondus och självrespekt, inklusive lång mediaerfarenhet, att de inte skyggar för hur Sverige ser ut idag.

Bland dem märks Julia Ceasar, som tyvärr inte längre vågar skriva under sitt rätta namn, Per Gudmunsson och Ulf Nilsson. Dick Erixon brukar också vara på hugget, men har tvingats huka på sistone. Phil dr i socialantropologi, Aje Carlbom är också en kille som gillar att tala ur skägget. Och så förstås den totalt orädda Merith Wager som låter "miggorna" (Migrationsverkets utredare) komma till tals i skrämmande berättelser inifrån själva borgen för massinvandringen.

Men nu stormar det rejält om Ulf Nilsson. Han skrev i tisdags en krönika där han beskrev ett Väst i allmänhet och Sverige i synnerhet, är i krig. Kriget mot islam. Kriget utspelar sig utanför våra fönster dagligen. Men det är radikaliseringen av islam som är det stora hotet. Och det kommer att smälla igen, det är så självklart att inte ens den mest inbitne Pk:it sticker under stol med det.

Ulf Nilsson skriver vidare om hur makten och myndigheterna tvingar arbetsplatser, skolor, förskolor, kyrkor, ja i princip hela samhället att anpassa oss till, framför allt islam och muslimernas krav på särbehandling. "Håller vi på att avskaffa oss själva?", undrar han och tar upp att på t ex DO håller man inga julfester och delar inte ut några julklappar. Nej, istället är det vinterpresenter som gäller under decemberfesten!
Här är Ulf Nilssons krönika i Expressen den 14/12:

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.2253836/ulf-nilson-ingen-risk-att-de-militanta-muslimerna-lyckas-i-sin-avsikt

Han tar också upp det faktum att muslimer föder många fler barn än "pursvenskar" och att demografin därför kommer att bli kraftigt förändrad om 25-30 år, påhejat av mångkultursivrarna

För det här har nu Ulf Nilsson fått kritik från det vanliga vänsterhållet. De gamla visorna känns igen; 30-talets Tyskland, svensk rasbiologi vit makt-rörelsen och hets mot folkgrupp. Paul Ronge fläkte ut sitt förakt i P1:s "Medierna" idag. Han vill naturligtvis att chefredaktören på Expressen avgår. Fast kruxet är bara att den sedvanlige redaktören Thomas Mattson hade semester vid tillfället och Per-Anders Broberg var den istället som godkände tryckningen av krönikan.

Paul Ronge vill fälla hela Expressen och jämför med löpsedeln från 1993 med krigsrubriken "KÖR UT DEM" som var en kommentar till undersökningen som visade att svenskarna inte älskade den pågående berikningen så där helhjärtat. Den gången fick faktiskt chefredaktören gå.

Att Per Gudmundson på Svd får hållas är lite av en gåta. Inte ett hår brukar krökas på hans huvud trots många artiklar om att mångkultur faktiskt splittrar ett samhälle och gör att tilliten mellan människor krymper, liksom till samhällets institutioner. Viljan att betala skatt t ex är direkt beroende av den tillit som befolkningen har på sina myndigheter.

Per Gudmundson har också en utmärkt blogg (http://gudmundson.blogspot.com/), där han får breda ut sig lite mer. Men han har många kritiker och även han blir naturligtvis drabbad av PK:iternas samlade slagord och krigstrumpetande.

Så visst finns det några pålitliga arbetshästar som sliter i sina hårt sittande tömmar. Men så länge de får göra det är inte hoppet helt förbi om den svenska yttrandefriheten.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK