Den uteblivna freden

MJ från Facebook länkade denna sång till forumet. Bloggaren tyckte den var fin och lägger därför in den här.
http://www.youtube.com/watch?v=ZdaJNeUV9bU

Svensk maktelit får det alltid att framstå som om Israel är obenägna till att visa fredsvilja. Det har främst med bosättningarna att göra.
Och visst kan man tycka att det är provocerande att man bygger hus på s k ockuperad mark, men är det egentligen förbjudet?

Helst skulle ju araberna vilja utplåna Israel, det står högst upp på dagordningen hos Hamas, Iran, Syrien och ett okänt antal andra arabstater. Även Arafats PLO hade det som främsta mål. Därför var det faktiskt ganska osmakligt när Olof Palme och Sten Andersson kramades och pussades med den gamle terroristen Arafat på 70-talet.

Sverige räknas f ö av israelerna som Europas mest antisemitiska land. Detta efter publiceringen av den helt grundlösa artikeln om israelisk organstöld under Gaza-kriget. Hörsägen brukar väl aldrig räknas som fakta.
Men för kultursidans redaktör på Aftonbladet; Åsa Linderborg finns inga journalistiska ambitioner att vara objektiv. Allt som har med Israel att göra är bokstavligen ett rött skynke för henne. Ja överhuvud taget, judar är ju enligt Linderborg jordens avfallsprodukt nr 1.

Hon har nu givit uppdraget att granska Bonnier-koncernen i en rad artiklar till den ökände Johannes Wahlström, känd för att medvetet vilseleda och t o m förfalska uppgifter för att misskreditera Israel och judarna. Han har gjort sig känd för bl a uttalandet om att "judar styr svensk media" och är tydligen helt med på noterna vad gäller den socialistiska paranoian om en judisk konspiration.

Apropå detta skriver Lisa Abramowisz (hm stavar nog fel) på Newmill så här:

http://www.newsmill.se/artikel/2010/11/09/hur-kan-nordens-st-rsta-tidning-l-ta-en-l-gnare-och-antisemit-granska-bonniers

Israel är arabvärldens enda demokrati. Att som sådant bli så bespottat och tillintetgjort av framför allt svensk press, är inte mindre än en skandal.
Med vinden i ryggen går nu araber i Malmö och trakasserar, misshandlar, bränner synagogan, ställer in evenemang, för judarna där. Dessa kanske har bott där i hela sitt liv, men känner sig nu tvingade att fly.

Judarna har aldrig gjort Sverige något ont. Tvärtom har de bidragit till vårt välstånd. Att de däremot har blivit allt mer osynliggjorda beror ju på att Sverige utvecklades till en socialistisk stat på 70-talet.

Det judiska folket vill ha fred mest av allt. Men får skit av alla för att man är de som förstör fredschanserna. Istället läggs alla sympatier på palestinierna och andra aggressiva grannar som inte önskar något annat än Israels utplånande. Och därmed ingen fred

Och Sverige är den största aktören i denna kollektiva beskyllning.

Kommentarer

Anonym sa…
Är inte så säker på judarns oskuld; du har själv skrivit om detta 12/10, en Schwarz som väl inte bidrog med ngt gott till Sverige direkt.
Judarna äger väl media i Sverige?
Vilka är det som styr USA förresten? I vems intresse förs krigen i Irak och Afghanistan? Och där är ju svenskar med nu (av ngn underlig anledning).
Staten Israel som tycks bygga på raslagar (icke-judar kan inte gifta sig i denna stat) och inte på den "mångkultur" som alla andra västerländska stater nu ska lida under; märkligt eller hur?
I sammanhanget undrar man ju vilka som störtade USA ut i krig på 1940-talet; verkar ju lite märkligt att världens friaste land skulle liera sig med världens ofriaste (Sovjet)?
Man bör skilja på judar och sionister iofs.
Var det judarna som ville förbjuda "Christmas" i USA dessutom? Kanske inte bara muslimernas fiender?
Ulle
Anonym sa…
Det finns 14 miljoner judar i världen som har fått 129 st nobelpris. det finns 1500 miljoner muslimer som har fått 7 st nobelpris.
Kommentarer överflödiga
Anonym sa…
Vilka sitter i Nobelkomittén?
Anonym sa…
Och vilka lägger fram lämpliga förslag på kandidater till nobellkommitten?

Som i alla andra folkgrupper, nationer finns det klasser. Mäktiga och rika judar har föga till övers för sina mindre bemedlade bröder och systrar precis som är fallet i Sverige när det gäller de rika och mäktiga samt nomenklaturan inom politikerkåren och medias höginkomstagare.

Det har de väl visat prov på genom att ständigt försämra på olika plan för de Svenskar som redan har det sämst samtidigt som de ger det dom borde ha till medelklassen och importerade anafabeter och medeltidsmänniskor.
Osagt sa…
Anonym:
Jag tror inte att den rika delen av befolkningen på något sätt eller mer illasinnad är någo annan? Det här med utsugning är ett socialistiskt begrepp som syftar till just detta du beskriver. Men socialismens utsugning av medel- och arbetarklassen genom hutlösa skatteuttag är väl minst lika illa. Särskilt som man gör som man behagar med pengar, allt från genusvansinne till massinvandring.
Rika företagare ger åtminstone folk jobb. Socialistiska atater utarmar företagsklimatet och ger arbetslöshet.
Anonym sa…
Till "Anonym 1 och 2" anser ni att det finns några förbigångna muslimer som borde ha fått Nobelpris men av rasism eller andra outgrundliga orsaker har blivit förbigångna på ett oriktigt sätt?

// Naivtiv
Anonym sa…
Jag anser att det inte finns något viktigare än sanningen och frågan är om den sionistiska teorin kan lösa många frågor såsom ex varifrån det vanstyre och totala svek som politiker och media utsatt svenska folket för de senaste decennierna, men även andra inressanta frågor som vem som ligger bakom "mångkulturreligionen", antikristen propaganda, socialism (ryska revolutionen, alliansen med Sovjet på 1940-talet), massinvandring, EU, FN,uppfinnandet av "hatbrott" etc. Stort och smått mao och man bör inte väja för något i jakten på sanningen.
Ulle
Osagt sa…
Många judar är driftiga och kreativa, kunskapstörstande och dessutom fulla av revanchlust.
Att det finns judar som har velat införa mångkultur är naturligtvis ett utslag av att försöka minska den rasism de själva blvit utsatta för. Jag tror dock inte dessa är så många som man ibland vill ge sken av.
Och judarna i Israel kan nog skriva under på att mångkultur inte fungerar. Bara i teorin.

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK