Långt ner i halsen

Nu när högsommaren börjar göra sitt inträde, gör politikerna och dess följe av journalister som bär upp den granna men obefintliga manteln, sitt utträde Tack och lov!

En hel vecka med svårsmält verklighetsförfalskning är bara SÅÅ nog! Istället kan det vara intressant att läsa lite mer alternativa röster utanför alla fan clubs för de utvalda.

Dick Erixon, t ex - I hjärtat Rebell.  Han kommenterade i veckan om den rapport som har kommit att Sverige tillhör de mest toleranta i världen när det kommer till "ras" (amerikanskt). Detta är naturligtvis väldigt svårsmält för PK-maffian som har en permanent rasiststämpel i nypan.

Erixon refererar också den nu världsberömda hatartikeln mot det svenska folket som Johan Hassen Khemini skrev om "byta skinn", till det faktum att Västländer överlag är toleranta jämfört med den underutvecklade världen. Värst intoleranta är Indien, Sydkorea, Albanien, Jordanien, Bangladesh, Hongkong, Saudiarabien, Egypten och Iran. Slutsatsen måste då bli att det är våra invandrare som är rasister, inte det svenska folket. Sydkorea och Hong Kong är numera knappast underutvecklade, men den gamla mentaliteten är svår att suddas bort. Och Saudiarabien? Finns det något de ÄR toleranta emot?

För oss svenskar är det extra viktigt att få veta att intoleransen är störst bland muslimer eftersom dessa utgör en majoritet av de som är, eller säger sig vara flyktingar. Så vår kärlek till dem är knappast besvarad. Den bemöts snarare med hat.

Vårt hat är riktat mot oss själva. Ja, inte mitt hat, utan de ständiga seriefigursliknande vänstermupparnas tjat om vad som är svenskt och att vi i själva verket inte finns. Annars riskerar man att få lämna köttgrytorna för att man är nationalist och rasist. Erixon resonerar precis som Alice Teodorescu gjorde i SvD. Makteliten pratar sig högröd i ansikthet om utanförskapet och det enorma behovet av integration in i det svenska samhället. Men samtidigt ger de uttryck för förakt och förringande av det svenska folkets nationella identitet. Vilken identitet är det invandrarna ska integreras till? Med det fullständigt obegripliga förnekandet av svenskar som ett folk, så verkar man mot ett integrerande och för ett exluderande.


I Världen Idag kan man läsa om ett (bortglömt?) seminarium i Almedalen där man diskuterade vikten av att det etniskt svenska måste framhållas som något annat än svenskt medborgarskap.

Andreas Johansson Heinö:

"Att det som är etniskt och det som är nationellt hänger ihop är nästan unikt för Sverige, och vi måste lära oss att göra den uppdelningen....."
 
"...Sverige utmärker sig på gott och ont med låga trösklar för att få uppehållstillstånd och bli medborgare. Men det finns outtalade, underliggande förväntningar på om du kommer som du är, så ska du bli som vi. Vi talar om integration, men menar assimilation."

Det är kanske det som är målet för den svenska mångkulturalismen när allt kommer omkring? Att vi ska ha "vår" nationella identitet för oss själva och inte släppa någon inpå oss?

Samtidigt som vi svenskar är så oerhört toleranta (om nu detta verkligen är sant och inte tillrättalagda svar för att det ska passa), så har vi i förhållande till andra Västländer oerhört få blandäktenskap. Vi håller oss till våra egna när vi får välja (än så länge). Det är snarare uppseendeväckande, år 2013, att se en svart man hand i hand med en vit och blond kvinna. Ännu ovanligare är det att blandpar går och skjuter en barnvagn framför sig.

Integrationsviljan hos våra riksdagsledamoter verkar inte heller vara så där hett förankrade i någon verklighet överhuvud taget. Endast 5 av 349 bor i invandrartäta förorter och städer! Nalin Pekul var åtminstone ärlig när hon sade att hon flyttade ifrån Tensta p g a att hon ville se sina barn växa upp i en trygg miljö.

Så all förnedring av svenskars val att flytta ifrån de våldsamma områdena, plocka sina barn ut ur skolan, ska däremot lösas genom att TVINGA fram en integration genom att stänga skolorna, i t ex Rosengård för att dessa elever ska få gå i de fina, svenska skolorna istället. Det är nog många svenska föräldrar som håller sig för skratt.

Tino Sanandaji, har visserligen utländska rötter och bor dessutom i USA där han jobbar med politik och ekonomi vid Chicago University. Men han sätter inte desto mindre dit den svenska, eller snarare maktelitens, hållning i invandrings/flyktingpolitik, på kartan. I sin artikel Torching Utopia så beskriver han hur svenska folket har fått mångkulturalismen nerkörd i halsen och tvingats att svälja. Ja, vem har egentligen frågat "oss", de där 349 som sägs representera oss?

Den världsberömda svenska Välfärdsstaten kommer aldrig att förändras, förbättras och moderniseras, när vi har svängdörrar in till Sverige för all världens outbildade folk som matas redan i hemlandet med historierna om Paradiset: Där man får obegränsat med pengar utan att lyfta ett finger. Det enda man egentligen behöver göra är att föda barn. Ju fler, desto större blir inkomsterna från stat och kommuuuner. (Bloggaren råkade höra ett mobilsamtal där en tjej, svensk, uttryckte sin häpnad och ilska mot en kvinna som hade fött 16(!!!) barn och nu var på smällen igen!. Tjejen konstaterade torrt att "det lär de nog leva ganska fett på".).

Just det. Vad ger det för signaler till världen att till Sverige åker man, föder barn efter barn och på kuppen blir rik som ett troll? 25.000 kr/månaden, skattefritt, kan en mångbarnsfamilj få.

Sanandaji skriver att av den svenska välfärdsbudgeten, går 60 procent till utomeuropeiska invandrare.  Dessa å sin sida, belönar så vänsterblocket genom 85 procent av rösterna på dessa. På detta sätt vidmakthålls Välfärdsstaten, man ska ju "klara välfärden" genom den groteska flyktinginvandringen. Jo, man klarar av att hålla den vid liv. Men med tiden kommer den att kollapsa av sin egen tyngd eftersom det blir allt färre och inte fler, som betalar in pengar till besten. Som bekant växer ju kolossen även om man försöker banta ner den. Rena skräckfilmen.

De enda som kan öppna munnen utan att det därifrån hoppar ut floskiga grodor, är själva invandrare. Men i vänsterkretsar ses inte dessa med blida ögon. Dessa invandrare vägrar ju att anpassa sig till rollen och normen att alla invandrare är offer. Därför blir de av vänstermaffian kallade för "husnegrer".

Kan det uttryckas klarare?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn