Media fokuserar på våldtäkter - i Indien!!

(Angående det förra inlägget Gatans lag, så propagerar jag absolut inte för våld, bara att det är en medborgerlig plikt att ställa förövare till svars när inte samhället gör det.)

______________________________________________________________________________

Ett av de mest frekventa metoderna att vränga verkligheten ut och in är det man kallar för "undanhållande av information". Men när detta även följs upp med desinformation så är det så nära lögnen man kan komma.

Detta reportage från P1-morgon är bara ett exempel på den falska verklighetsbild som media förmedlar. Gång på gång. Hur orkar de leva med sig själva?

Lyssna: Våldtäktsrättegången i Indien
'
Det handlar om den uppmärksammade bussvåldtäkten, där fem män våldtog och misshandlade en ensam kvinna till döds. I P1-morgon utnämner man New Delhi som "våldtäkternas stad". Att det sedan inte är sant har man inga problem med.

Men de har ditkallat fel expert. Indienkännaren David Ståhl hummar inte med, utan förklarar mycket riktigt att våldtäkter i Indien är ovanliga jämfört med i västländerna och då särskilt i städer som London och Stockholm.


Men programledaren, Ci Holmgren låtsas inte om att hon har hört detta, utan stannar kvar vid kvinnoförtrycket i Indien. Och så kommer då spjutet farande rakt igenom radioapparaten.

Indiska flickor vistas mer ute och har antagit en mer västerländsk livsstil. Man går på bio och konserter, är ute sent på kvällarna och klär sig annorlunda än för något decennium sedan. Tjejerna är alltså lovliga byten för män som provoceras och får svårt att hålla byxorna uppe. "Skyll på offret"-schlagern.

I det pågående genusvansinnet finns det dock ingen plats för funderingar och fördömanden av ett hedersförtryck där förbud råder på att tjejer ska få leva ett eget, fritt liv. Man är tystare än muren. Att det är ett faktum att Sverige är världens näst mesta våldtäktsland verkar inte vara en fråga värd att ta upp. Med jämna mellanrum sker grova gruppvåldtäkter utan att media river upp himmel och jord, vilket de borde göra. Feministerna är också ointresserade. Det är väl börsstyrelsen som tar upp all hjärnverksamhet.

Men den svenska genusfeministiska nomenklaturan håller kanske tyst av en helt annan anledning. På Fria Tider har Oscar Lind, skrivit en fantastisk krönika om den svenska feminismen och det faktum att de tiger om det allra värsta kvinnoförtrycket i kulturrelativismens namn.

"Den till synes olösliga knuten finns ju där för den självutnämnda antirasisten/feministen av idag: Hur kan jag kritisera ett kvävande kvinnoförtryck med muslimska förtecken i Sverige och internationellt, utan att samtidigt ge rassarna vatten på sin kvarn? Hur kan jag aktivt motverka importerat mansgriseri utan att ge alla de näthatande fotsoldaterna i Jimmie-brigaderna rätt i sin islamofobi?".....

"...Den pinsamma sanningen är att ditt (feministens) tigande och hymlande, ditt velande och överslätande bara har visat att du är allt annat än feministiskt självständig och fri i tanken. Du har underordnat dig i en könsmaktsordning där vissa män styr ditt agerande genom att du måste opponera dig mot dem. Om jag som svensk man kritiserar muslimsk kvinnosyn och du därför tiger om eller ursäktar den, så äger jag dina tankar. Mina eventuella motiv övertrumfar dina ideal...."

Detta är exakt det som jag själv har konstaterat. Det är batikhäxorna och genusmaffian som själva är offer för den könsmaktsordning som man försöker stoppa ner i halsen på oss andra.

Sjuklöverns representanter för kvinnogrupperna, har samtliga fokus på löneskillnader mellan kvinnor och män. Det är detta, menar man, som utgör den enskilt värsta diskrimineringen och förtrycket som har skapats av patriarkatet i sina osynliga strukturer.

"Osynliga strukturer" är en variant av den klassiska Nakne Kejsaren-metamorforen. I själva verket är hela genusvetenskapen en oklädd kejsare. Det är anti-intellektualismens och dumhetens seger över förnuftet. Att detta har tillåtits att infiltrera våra universitet och högskolor är en katastrof. Svensk forskning kommer att ligga i den absoluta botten i framtiden. (läs gärna om ämnet i en högintensiv krigsförklaring mot fördumningsindustrin på Tanja Bergkvists blogg).

Apropå den ständiga kampen för ökad kvinnorepresentation inom Riksdagen, partierna, Regeringen,  statliga verk, Kultur i all dess former, särskilt musik, Public Service, och mansdominerade jobb.

Detta har utmynnat i en övervikt av kvinnor inom SR och SVT liksom på universitet och högskolor. Likaså är det helt jämt i statliga verk. Partierna dansar varannan damernas vilket också har kommit att appliceras inom Regeringen. Och som bekant blir ju världen en betydligt fredligare plats om bara kvinnorna får mer makt. Likaså vinner ett land på en högre kvinnorepresentation när männens värld får konkurrens och det kvinnliga perspektivet får utrymme.

Allt detta är svårt att utvärdera på rak arm. Det enda man kan säga är att det i alla fall inte har blivit bättre och att vissa kvinnliga GD för statliga verk är helt inkompetenta och att statsråd som Maria Arnholm, jämställdhetsminister, är ett riktigt stolpskott, EU- och demokratiminister Birgitta Ohlsson har extrema uppfattningar om världsregering och dyligt, och Annie Lööf, ja vad ska man säga?

Men varken kvinnor eller män i vare sig media eller regering uttalar sig om det faktum att i Sverige  begås 17 våldtäkter. Per dygn! Att börja nysta i varför våldtäkterna har ökat likt en bandyklubba, innebär att farliga marker öppnar sig. Svaret ligger i det faktum att flera hundratusen "nya svenskar" med ursprung i det man kallar för MENA (Middle East, North Africa) har invandrat i en takt som har satt Sverige i en total omvälvning av hela den demografiska kartan. Denna väsenskilda kultur uppmuntras av såväl media som politiker. Därmed så legitimerar islams rättigheter och lagar enligt sharia. Kvinnor värderas bara utifrån sin reproducerande roll och med maktelitens tystnad så ger man sitt passiva godkännande till muslimska mäns våld mot kvinnor Och ingen reagerar på de sanslöst höga antalet våldtäkter som begås av invandrare . De har en överrepresentation på 450 procent. Det konstaterade Brå redan 2005. Sedan dess har man inte vågat dela in våldtäktsmännens i vare sig etnicitet eller religion

Men att kopplingen finns konstateras ibland. Men konstaterandet är inte bekvämt. Inte bekvämt alls.
När det gäller feministerna så tyder deras undfallande beteende mot muslimskt kvinnoförtryck, på feghet. Man vågar inte ställa upp som en kvinna och anklaga den stora muslimska skaran invandrarmän för sned kvinnosyn och våld.

Just nu kommer mest killar och män från de oroliga delarna av världen, samtliga muslimska. Därför har redan balansen rubbats så att andelen män är större än kvinnornas i Sverige. Det är första gången i modern tid som kvinnorna är i minoritet.. Andelen muslimska pojkar som föds i Sverige är också i majoritet. Det möjliggörs eftersom svensk sjukvård tillåter könsberoende aborter. Man aborterar flickfoster och inväntar en son till nästa gång.

De kvinnor som för tredje gången bär på ett flickfoster brukar överges av mannen. Kan man inte producera en son så är man värdelös som kvinna. Bloggaren undrar vad Koranen skriver om kärlek mellan man och kvinna. Antagligen inget alls. Kärlek verkar vara en okänd egenskap i den muslimska världen.

När det var tal om svininfluensan kallade man den för en pandemi. Men offren för den svenska våldtäktsepidemin är så mycket större. Hur länge tänker man kratta manegen för fullbordat faktum?

Kommentarer

Hur kärlekslöst det är inom konstaterade också den brittiska kvinna som var somaliska piraters gisslan i ett halvår. Dom sköt ihjäl hennes make på tidigt stadium. Senare fick hon höra att det gör väl ingenting. Det är väl bara att skaffa en ny. Lätt som en plätt. Det var då hon insåg att i deras kultur blir man och kvinna inte förälskade i varandra som i väst. Det är bara en affär som vilken som helst.
Hur kärlekslöst det är inom ISLAM konstaterade också den brittiska kvinna som var somaliska piraters gisslan i ett halvår.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn