Polisen "tvångsutvisar" illegala - och könsstympningens nya dräkt

Nu meddelar berörda myndigheter att den rasistiska svenska polisen "tvångsutvisar" fler "papperslösa"invandrare. REVAs "rasprofilering" har snart nått upp till målet, vilket det nu är. Finns det någon form av gräns för hur många illegala som ska fortsätta att leva i en allt svartare sektor?

Samtidigt lovar polisen att man inte ska besöka skolor för att leta upp illegala. What's wrong with this Picture??

"Tvångsutvisning" betyder helt enkelt att polisen eskorter de som inte har någon rätt att vistas i Sverige och ser till att de kommer iväg med ett specialchartrat plan. Oftast är det bara tre--fem i taget som får åka i buisness class.

"Papperslösa" behöver ingen närmare definition. Men "rasprofilering"? Jämför man det med centrum för rasbiologi med skallmätning och annat? Ja, det verkar faktiskt så. Det polisen egentligen gjorde i Stockholms T-bana var att haffa de som plankade in. Påfallande många av plankarna var "papperslösa" som uppenbarligen fuskar med det mesta.

Medias förråd av offerkoftor; när tar de egentligen slut? Vare sig du rånar, mördar, våldtar eller helt enkelt fuskar och ljuger om allt, så gör man det  "i desperation och ångest". Offren däremot, får klara sig utan kläder.
På det sätt ord används förmedlas också attityder i syfte att påverka allmänheten. Därför har Ordet en oerhörd makt över de som mottager det.


(Johannes evangelium i Nya Testamentet inleds med: "I begynnelsen var Ordet och Ordet fanns hos Gud. Gud var Ordet." Det är en ganska flummig men poetisk redogörelse för den allsmäktige: Gud. Enligt den kristna Bibeln är Gud den totala makten, om än så den goda makten.).

Nästa instrument för propagandamaskinen är naturligtvis relativismen. Ingenting är bättre och ingenting är sämre. Det är i stället vi som är inskränkta som inte förmår att se att andra former av t ex samlevnadsformer, kulturella avarter och extrema religiösa påhitt, inte är just något som är speciellt annorlunda än vårt eget sätt att leva., bara ges andra uttryck..

Detta är den mest destruktiva av alla typer av masspåverkan. Den bygger på att få folket vänligare inställda till de mest grövsta av förtryck i alla dess former.

Så vi har fått oss till livs att islamismen är en folkhemsidelogi att kvinnor bär burka för att de vill det och att det är vår kultur som inte förstår detta.

Nu har så turen kommit till könsstympning. Ashra Omar och Sara Johnsdotter, socialantropolog, menar att vi svenskar har fördomar (Liv och Rätt) mot det paret kallar för kvinnlig omskärelse. Det är kvinnor som skär bort de delar av underlivet som kan framkalla orgasm och därför menar Omar och Johnsdotter att detta fungerar som en initieringsrit för den kvinnliga identiteten.

Det är sålunda vi svenskar som stigmatiserar omskurna kvinnor därför att vi inte förstår hur deras kultur fungerar. Istället framhåller vi vår egen kultur som ideal. Det får det att sticka i ögonen på kulturrelativister som Johnsdotter. Vår kultur är lika dålig/bra som alla andras.

Denna inställning är tveklöst det allra största hotet mot hela den västerländska civilisationen. Fega råttor som inte törs ta ställning för att det kan rubba förtroendet och samarbetet med det forskningsfält man tillhör. Därmed försvinner alla de goa anslagen och man får stå där med sin tvättade hals.

Sarah Johnsdotter, feminist, uttalar otroligt nog följande rader:

"-Vare sig man är omskuren eller ej får de flesta kvinnor någon gång orgasm, så clitoris är inte nyckeln till njutning. Det är sakfel när det står i tidningarna, och när WHO säger, att clitoris tas bort är detta inte sant. Man tar bara bort toppen av clitoris. Och flickor som fått toppen av clitoris borttagen kan känna motsvarigheten till fantomsmärtor – fantomnjutning."

Sara Johnsdotter, som tidigare framfört samma åsikter i tidningen Ottar, menar att stympningen av kvinnor inte heller har något med de patriarkala strukturerna att göra eftersom det här är ett kvinnligt domän. Och så om smärtan vid samlag:

"Det är oerhört smärtsamt även för männen"

Här begravs en hel hundgård. Kvinnan får inte ha något samlag innan äktenskapet, därför är hon igensydd. Men precis lagom till bröllopet sprättas hon upp. Ja, ni hör själva. Det är så barbariskt, så grymt och så makabert att det är svårt att inte vråla rakt ut.

När svenska feminister och folklivsforskare anklagar oss för att vi inte accepterar barbari, så stigmatiserar de oss som oförstående och naturligtvis rasister, vad annars?

Vi måste ta tillbaka Ordet, det är vår enda chans mot ett diktatoriskt och förtryckande etablissemang. Om inte annat kan vi ju alltid hänvisa till de mänskliga rättigheterna. De där som nämns i princip alla sammanhang, utom när det gäller svenskarnas rättigheter. Vi har å andra sidor bara skyldigheter att se till att alla andra bjuds på de mänskliga rättigheterna. och  det vare sig det rör sig om islamskt kvinnoförtryck som de etablerade partierna tycks acceptera och öppna portarna för. Eller att skriva under på att framför allt muslimer, får höga ersättningar när de blir "kränkta" av högst vanliga företeelser i samhället. Själva får vi höjda skatter och större sjukvårdskostnader. Jämlikt?
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn