"Vithet", "hen", "queerfeminism", "strukurell x och x och x". Uppriktigt sagt: Vad är det med dem?

Ehsan Fadakar (bryr mig inte om att söka) skriver en av de mest aggressiva krönikor jag någonsin har läst. Rent språkligt är den en katastrof.

Men det mest anmärkningsvärda är hatet. Mot svenskar i allmänhet och Jimmie Åkesson i synnerhet. Varför bor en sådan som Fadakar i Sverige om han nu anser att vi är en samling vita monster som enbart kliar varandra på ryggen?
"Och varje gång Åkesson pratar om vård till papperslösa, om invandrare, skakar mingelproffsen på huvudena. Fy fan, fy fan vad intolerant. Fy fan för den där rasisten. Journalister. Politiker. Lobbyister. Debattörer. Vitt. Vitt. Vitt. Vitt. Hycklare. Hycklare. Hycklare. Hycklare."
Mmm.. undrar vad den mannen har lärt sig svenska någonstans. Och förresten: Titta på Fadakar: Är han svart? Blå? Gul?

Bloggaren tycker att han ser relativt "vit" ut. Här måste jag bara ställa frågan: Vad är det för fel på vita människor? Är blott existensen av vår hudfärg ett uttryck för förtryck och rasism? I sådana fall har icke-vita en falsk föreställning om vita. En generaliserande och dömande hatretorik. Sådant brukar kallas...rasism.

Det är bara att byta ut "Vitt, vitt, vitt, vitt" mot "svart, svart, svart, svart" så borde även en sådan som Fadakar förstå parallellen.

Men svarta kallas nu för icke-vita. Det är en ytterst märklig beteckning. Alla som inte är helvita ska ändå bara jämföras med just helvita. Jag menar, vad är problemet? Vita är numera en minoritet på jorden. Snart nog är vi vita helt borta, that'll be the day.


Vithet ska väl föreställa den egenskap som betecknade gamla kolonisatörer och korsriddare. De senaste 200 åren har världens vita befolkning utvecklat enorma rikedomar: materiellt, kulturellt, organisatoriskt och tekniskt. I vänsterns värld kallas sådana framgångar "utsugning" efter den totalt felaktiga föreställningen om att den enes rikedom motsvarar storleken på den andres fattigdom. Nollsummespelet kallas det för. Men så fungerar det inte i den verkliga verkligheten.

Det är inte jordens vita befolkning som orsakar naturkatastrofer, missväxt, svält och primitiva kulturer. Det är inte jordens vita som får tutsier och slå ihjäl 400.000 houtsier (eller var det tvärtom?). Inte heller är det de vita som exporterar religiös fanatism och våld i MENA-regionen. Osv.

Men de vita har alltså en nog så simpel egenskap: Man vet hur man skapar välstånd. Och dessutom inte delar med sig av denna, i vänsterns svart-vita värld. Det är detta som är "vithet". Förmågan att skapa rikedomar. För sig själva får man förmoda.

"Vithetsnormen" talar man också om, vilket betyder samma sak. Allt vad vi gör i den utvecklade och rika världen är "norm" för hur livet ska levas. Det sammantagna uttrycket "vita, heterosexuella män" räckte inte. Normerna måste naturligtvis delas upp för att den rika världens sammantagna vidrighet ska framstå som ännu vidrigare.

Detta och de andra av skruvlösa ord och uttryck härstammar från den mest extrema falangen av kulturmarxismen. "Hen" var ett utryck som användes på en förskola från början; Egalia. Men eftersom hela världen reagerade på hönan så snappades det snabbt upp av genusmaffian som tyvärr har ätit sig in i själva hjärtat (eller hjärnan snarare) av Sverige. Gaphalsar och pseudointellektuella som Gudrun Schyman och Tiina Rosenberg, har bara tilldelats makten att sprida sanslösa budskap till en sovande och likgiltig befolkning som mest är intresserad av Thailandsresor och TV:s matprogram.

Om vi andra lider så mycket av hemska "normer" och osynliga strukturer, vad ska man då säga om genusmaffians norm? Normlöshet?

Bloggaren lever då hellre i ett samhälle med normer och struktur än i normlöshet och kaos. Det är det senare som präglar de delar av världen som är fattigast och mest utsugna av sina krigsherrar och klanledare. Jag tar inte på mig någon skuld för att det förhåller sig så bara för att jag är vit och lever i den rika världen.

Den rika, vita världen bidrar också med biljonbelopp till den fattiga världen. Det hjälper inte. Det är snarare så att det stjälper när pengarna alltid hamnar i fel fickor. Men det är klart, vi med vår vithet kan inte förstå mekanismerna bakom. Vitt är ju oskuldens färg.

Kommentarer

Anonym sa…
"Varför bor en sådan som Fadakar i Sverige om han nu anser att vi är en samling vita monster som enbart kliar varandra på ryggen?"
----------------
Kanske är han efterlyst av kriminalpolisen i sitt hemland och därför hatar att befinna sig i Sverige?
Rune

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn