HMF

Datorn gnisslar så nu skriver jag på mobben. Därför blir det blir det si o så m stavningen och länkar.
Lisa Abramowicz skrivet på på Newsmill om den omstridda lagen HMF hets mot folkgrupp.

Vi vet att det aldrig har funnits så många "kränkta" människor i Sverige som idag. Experter på området kränkta är muslimerna. Det finns alltid pågående utredningar som DO sänker sina kloka huvuden över. ..

DO ingår "förlikning" med dene o den anklagade o denna "kränkta". För det försts så är inte DO någon domstol, för det andra då kan inte DO ingå några som helst juridiska överenskommelser med några som helst parter. Det hela luktar skunk o myndighetstyre.
!
Lisa Abramowisct påpekar det att tydligen är olika måttstockar för vilka som ska ingå under lagen Heter not Folkgrupp. Medan det blivt skadestånd i 100.000-kr klasserna för att kränkta muslimer så är ersättningen små eller obefintliga. Några tältklädda kvinnan som inte fick befinna dig i badhuset iförda tältet fick skadestånd på 60.000 kr var så får en gruppvåldtagen 60-80.000 kr. De skitnödiga LCHF kvinnorvärderande politikerna i domstolen fördärvar rättstänkandet.

Attackerna o trakasserier mot Malmös judar blir allt värre. Men det s k samhället bedömer inte nedgrisning av synagogan, gäng som står k skriker heil Hitler, judesvin mm går fria eftersom deras små överträdelser är "pojkstreck" o sålunda inte föremå för någon påföljd.

Adrian Kaba s, skrev en arkel i Tro o olitik om att världen är föremål för en judisk masspåverkan. På FB breder han ut sig o skriver om den judiska sammansvärjning som jag makten över media politik o kapital.  Han står på Hamas sida som har som mål att utplåna Israel.

Det är symtomatiskt att denna typ av politiker hålls om ryggen.  Hade han varit Sverigedemokrat hade han fått fängelse.

Hets mot folkgrupp är det inte heller när en hop brunstiga muslimska gruppvåldtar en "svennehora".

Det tycks på nära håll o på distans att haken ligger i att se inblandade är muslimer.  Denna uppenbara feghet står alltför många dyrt idag. Men vari består den uppenbara rädslan?

Det räcker att bevista en av de många rättegångarna där den åtalade är arabisk muslim. Det är inte bara domare o politikern där utan ett helt miljonprogram är närvarande. Trycket mot rättens ledamöter är enormt. Bullernivån ligger på jetmotorsnivå o polisen försöker skicka ut de mest aggressiva, ofta utan resultat. Det har i ett antal fall där åklagaren blivt angrimen i sitt hem o därefter lämnat över ärendet till någon annan.

Folkhemmet har ingen beredskap för ultravåld. Det genomgående för Sverige under de senaste 100 åren försvarat sig genom underkastelse och göra dealar med Djävulen. Nedmonteringen av det svenska militära försvaret tyder på att vi även i fortsättningen ska köra samma race.  Allt medan propagandamegafonen berättar samma historia gång på gång: Nazi-tysklands folkmord o den omänskliga behandling som asylsökande utsätts för. Uppblandat med "rasistiska" uttalanden från aauktoritefter. Nu senast det blåögda slip of the tongue. Lika säkert som att pi = 3,14   så kommer sedvanliga yrkesdemostranter o Twitter-vänstern att kräva Billströms huvud på ett silverfat.

Och ja, kmmunisten. Lars Ohly var den första, stormuftin Reinfeldt har tagit olydiga Tobbe i örat o Tobbe själv har pudlat o gjort sig t åtlöje i en riksdagsdebatt mot Jimmie Åkesson. Undrar hur det känns att gå i ledband. maskerad som pudel?? Undvikandet, fegheten o bristen på vanlig' svensk hederlighet är mer än skrämmande, den är livsfarlig.

Solidaritet, humanism, ansvar, tolerans, generositet. Hästskit med sitt ursprung i Dafgårds lasagne.


  1. Det senaste nyordet som nu även har landat i Mona Sahlins mun är "vita  , medelålders män.  Nyspråket är så tryggt därför att man aldrig riskerar något.  Det går att skaffa sig en het karriär ända upp till statsrådsnivån eller som GD på ett av de 500 myndigheterna. Det är därför vi har nickedockor som t ex Anna Ekström på Skolverket o den nya jämställdhetsministern Maria Arnholm. Tomma papegojor  som alltid delar sängen med makten just för ögonblicket.


Rädslan för att sticka ut är störst hos kvinnor. Och det är också kvinnorna själva som håller sina medsystrar tillbaka.

Orsaken till att vi har en lag som HMf. är egentligen inte en fråga om att göra det olagligt att misshandla, våldta, förfölja o trakassera individer p g a dennes etnicitet etc utan att hålla balansen mellan muslimerna o resten..  En förskjutning av gungbrädan kan sluta med ett blodbad.  Exemplen är många på de som har försökt men som nu har ständig polisbevakning eller ligger döda o begravna.
!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn