Masspsykos i flyktingmottagandet

Det börjar bli skrämmande. Människor som du och jag blir bostadslösa för att man inte klarar hyror som börjar närma sig 10-12.000 i månaden. Att få ett nytt boende kräver åtminstone ett år i bostadskön hos allmännyttan. Så man vänder sig till Soc för att höra om de har några lägenheter. Numer har de sällan det. Och skulle de ha det kan inte "en helt vanlig svensk" ha en chans. Allt går nämligen till flyktingar som anses ha störst behov av en lägenhet med sina tolv barn. Även om man har en hög placering i kön, blir man överkörd av de "med störst behov" d v s flyktingar. Kan myndigheter bete sig hur som helst mot sina medborgare? Ja, så länge ingen protesterar så.

Men det blir värre. Nu har man även sett till att kasta ut nuvarande hyresgäster till okänd plats för att bereda plats åt flyktingfamiljer. Man häpnar. Finns det inga som helst gränser längre? Är man beredda till vilka övergrepp som helst? Utvecklingsstörda och gamla ser ut att bli lämpliga att offra för att humanism och solidaritet ska prägla den svenska flyktingpolitiken. Man tror inte det är sant. Nu måste vi reagera!

Falkenberg, blev kallade "skammens kommun" av Expressen när man sade nej till en grupp ensamkommande "barn". Så nu jobbar man febrilt för att frilägga gruppboenden så att ensamkommande kan få rum i stan De utvecklingsstörda får antingen flytta ut i skogen för någon lösning har inte poltikerna, eller också så nackas de. Två gruppboenden, Valhall och antagligen Solrosen ska "avvecklas. Ola Götesson är chef för handikappomsorgen:

"För dem som bor på Valhall och Solrosen måste vi därför hitta individuella lösningar som ärlämpliga. Och vi har inte lagt någon exakt tidsplan eftersom vi noggrant måste hinna diskutera med de berörda och deras gode män"


I Nora beklagar man sig att man inte kan ta emot fler än 15 just nu. Man vill ha dit fler. Men extraoridnära lösningar prövas nu för att kommunen ska få sina önskningar uppfyllda:  Men de med egna bostäder får helt enkelt flytta ifrån dem:Och i Varberg är man extra human. Man kommer i år att ta emot fler flyktingar än avtalat. Bostadsbrist, javisst. Men då är får "andra vänta lite längre" för flyktingarna har förtur:

Lyssna: Flyktingbostad del 1

Så när hyresgäster ska tvingas flytta ifrån sina bostäder är det de gamla som också få vara solidariska och lämna över sin lägenhet med varm hand. Det är de gamla som har de större lägenheterna, därför anses just de som lämpliga för 12-barnsfamiljer. Här kan man se hur mycket det kostar socialen i Göteborg att hyra lägenheter.

Gamla och handikappade är de med minst röst i samhället. Nu blir de rånade och berövade sina hem och makthavarna kan inkassera ytterligare ryggdunkningar från EU för sin godhet. Vad tror politikerna och tjänstemännen att medborgarna ska tänka? Men ett folk som det svenska är så tolerant så det är synd om oss. Man ska väl aldrig tolerera rena övergrepp, och acceptera förklaringen att det sker  "i humanismens och solidaritetens namn"  Det är rena hederstänkandet."För att återupprätta vår heder inför PK-Sverige så får vi väl offra några stycken."

Om en kommen säger stopp för vidare flyktinginvandring, går löpet dagen efter: "Kommunen X vägrar ensamma flyktingbarn tak över huvudet." Så det är bäst att lyda Pappa Staten. Eller snarare Pappa Satan. Vilket annat land beter sig så här mot sitt eget folk? Vilket annat land driver ut gamla och handikappade från sina hem? I denna fråga har Reinfeldt rätt: Det är barbariskt att bära sig åt så här.

Det hela liknar en bisarr tävling. En värstingkult av sällan skådat slag. Det påminner om en psykos, en manisk psykos, där man drivs av en hybris och grandiositet och tror sig styra hela världen från sin dator. Här i Sverige inte bara styr vi världen, vi tar hit den också.
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn