AF i Addis Abeba? Somalier tycks vara hårdvaluta

Enligt bloggarens geografikumskaper så ligger väl Addis Abeba i Etiopen? Enligt ett antal tidningar ska nu Arbetsförmedlingen öppna en filial där. Inte för vilka bondlurkar som helst, utan för den för samhället viktiga befolkningsgruppen somalier. Varför Etiopien? Det är ju somalier vi pratar om, Somalier borde ju bo i Somalia. Migrationsverket  räknar med att de flesta ansökningarna kommer in via ambassaderna i Addis Abeba, Kampala och Nairobi. Utrikesdepartementet planerar att förstärka ambassaderna med nya utredningslokaler och ytterligare lokalanställda!?Man gör allt sitt yttersta för att somalier, var de än befinner sig, så lätt som möjligt ska kunna anmäla sin ankomst till Sverige. Det hör till saken att det redan finns minst 3000 som redan har fått uppehållstillstånd på anknytning. 

Det betyder i klartext att det är enbart en familjemedlem/släkting som befinner sig i Sverige redan. Denna 

har bara uppgivit att han har xx antal anhöriga.

Det räcker för att dessa ska få PUT fast man ännu inte satt sin fot här i landet!!!

Arbetsförmedligen, AF, ska nu, börja integrationsarbetet  redan på plats i Addis Abeba. DN:


"Genom att kartlägga de sökandes yrkes- och utbildningsbakgrund hoppas Arbetsförmedlingen snabbare kunna hitta lämpliga platser i Sverige där det kan erbjudas jobb."
Kartläggningnen kommer säkerligen att visa att de allra flesta är analfabeter och är helt ointergrerbara. Enligt Framtidskommissionen så var sysselsättningsgraden för somalier i Sverige enbart 21 procent år 2012. Som jämförelse så var somalierna i arbete 52 procent i USA och 46 procent i Canada (vilket i sig inte heller är revolvutionerade siffror).


Varum nu detta? Om man kontinuerligt läser de s k miggornas berättelser på Merit Wagers blogg så får man bakgrunden. T ex:


"På frågan om varför han inte stannade i det första asyllandet där han redan ju hade fått tillstånd som alternativt skyddsbehövande, var svaret att så fort man får tillstånd i det landet så måste man lämna förläggningen och då måste man klara sig själv. Man måste försörja sig själv, det finns inga jobb eller bostäder och man får inte hämta dit sin fru om man inte har jobb och bostad…"
Enligt Dublinförordningen ska det inte vara möjligt att söka asyl på nytt i ett annat land efter det att man har fått sin sak prövad i det första landet man kom till. "Asylshopping" (!) har detta hoppande mellan olika EU-länder kommit att kallas. Men... Nu har ett förslag kommit från generaladvokaten i EU (SR) att helt sonika vända på hela Dublinförordningen och att det blir möjligt för s k ensamkommande flyktingbar att söka asyl i det sista landet man kommer till.  

Det blir bara bättre och bättre. Det Stora Samvetet får nu behålla sin VM-titel i flyktinginvandring för all tid och framtid. Dessutom expanderar man så välfärdsinrättningarna till att så småningom täcka hela världen. Migrationsverket, AF, Soc, Skolverket, Integrationverket,, alla måste finnas på plats för att så smidigt som möjligt importera den tredje världen hit. C har lagt ribban på, (var det 200 miljoner?). Det är nog en alltför låg uppskattning, förväntningarna och ambitionerna är större än så.

Änglakören, eller snarare Änglakåren, solar sig i sin egen glans när de "ställer upp för De Mänskliga Rättigheterna". Frågen inställer sig om det finns någon som ställer upp för Sveriges Mänskliga Rättigheter? Det finns inget demokratiskt fattat beslut om att Sverige ska byta folk. Det finns ingen folklig förankring i virrpannornas idéer om ett Sverige med en invånarskara på flera hundra miljoner. Det finns inte heller någon logik eller verklighetsförankring i hönshjärnorna , "hen".  Bloggaren anser att det snarast bör byggas hela städer med mentalsjukhus. Där kan vi placera våra "folkvalda" och sedan slänga bort nyckeln. Då kan vi sänka skatterna till hälften.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn