Hotet från lupinerna

Vi människor tenderar hela tiden att glömma att vi faktiskt är en biologisk art i kategorin däggdjur. Vi är därför underställda samma biologiska lagar som alla andra djur.
Detsamma gäller naturligtvis för naturen i stort. Det kallas inte för naturlagar för intet, utan dessa är oåterkallerligt grundlagsfästa av en högre ordning som vi människor inte på något sätt kan bestämma över.

Problemet är att människan tror sig om att göra just detta. Människornas påverkan på naturen är ingenting annat än åverkan på den, och i hennes iver att förändra och manipulera naturens egna lagar, förstör hon den.

Ta det här med lupinerna. De är vackra blommor och det var också orsaken till att man tog hit dem från Nordamerika för c:a 100 år sedan.
Men man anade/visste inte något om deras stora fortplantningsförmåga. Resultatet börjar vi se nu. Dessa ibland meterhöga blommorna syns nu överallt, i trädgårdar, i diken och vägkanter, överallt i skogen och på ängarna breder de ut sig.

Problemet är att de genom sin höjd skymmer de små och korta svenska urväxterna som smultron, viol, kattfot och tusensköna. Växter som tillhör vår ursprungliga fauna och som tillhör den biologiska mångfald som är typisk för just Sverige, dör och utvecklas inte under de skuggande lupinerna. Som ett resultat av detta blir också insekter som är beroende av näring från just de ursprungliga växterna, allt färre. Vilket i sin tur påverkar de djur som äter insekterna, osv.
Vi får alltså en rubbning av hela ekosystemet genom människans dumhet att plocka hit dessa lupiner.

Vi kan applicera samma tankesätt på invandring av främmande kulturer till Sverige. Människor från kulturer som är så väsensskilda från den ursprungliga svenska att det helt enkelt blir omöjligt att anpassa dem till vår kulturella fauna.
Precis som i naturen i övrigt, medför en kulturs höga fortplantningsnivå i förhållande till omgivningens, att den börjar ta över och ta död på den ursprungliga kulturen. Dess problem överskuggar allting annat som existerar under deras paraplyer (och hucklen) och blir så småningom samhällets huvuduppgift att ta hand om.
Det kulturella ekosystemet har alltså rubbats i grunden.

En ytterligare aspekt på det hela som gör det hela så olösligt komlicerat, är att människornas normala, biologiska försvarsreaktioner sätts ur spel av en förtryckande elit av "rättänkare".

Biologiskt fungerar människan nämligen också så att hon tar strid för sitt revir, sin kultur, sitt land. I mötet med det främmande sluter sig ursprungsggruppen samman mot det yttre hotet. Det handlar helt enkelt om simpel överlevnadsteknik. Utan denna strategi skulle människan varit utdöd för längesedan.

Men det vi ser här i Sverige, att islam helt obehindrat får breda ut sig på ursprungsbefolkningens bekostnad, är helt enkelt inget annat än rent självmord.
Vi skulle inte heller tolerera det om det inte vore för denna politiska elit som helt medvetet medverkar till vår kulturs död.
Orsaken till detta har bloggaren tidigare spekulerat i, men jag tror att det handlar om rädsla. Rädsla för att reta upp detta lättkränkta folk och få en bomb i huvudet. Rädsla för att inte vara "god" nog i omvärldens ögon. Rädsla för de egna känslorna av obehag i kontakten med islam.
Rädslan utmynnar inte i handling hos den svenska makteliten. Nej, istället hukar man sig och lägger sig platt på marken och låter sig klampas över. Fegheten och flatheten ger sedan anledning för makteliten att angripa de som har modet att stå upp och protestera mot "kulturberikningen".

Därför hyckleriet, lögnerna, mörkläggningen, censuren. Därför blir människor uteslutna, nertystade och blir av med jobbet. Nästa steg är fängelse för de som ändå kan uttrycka vad alla egentligen känner, under eget namn.
För det som händer är att allt fler blir anonyma på nätet på sina bloggar och hemsidor.

Och med tanke på Yttrandefrihetskommittéens kommande förslag, kombinerat med FRA och Ipred, är väl detta inte en helt osmart idé.

Bloggaren återkommer till just Yttrandefrihetskommittéen.

Kommentarer

Anonym sa…
Många länder i Europa har inlett mångkulturella projekt. Om vi tittar på 4 länder som påminner mycket om Sverige, nämligen Schweiz, Österrike, Danmark och Holland så kan man enligt mig observera följande mönster:
1. Stor asylinvandring under tidigt nittiotal.
2. Missnöjespartier uppstår pga. detta.
3. Medierna demoniserar missnöjespartierna.
4. Väljarna struntar i medierna och ser till att missnöjespartierna blir stora och att immigrationsfrågorna dominerar debatten.
5. Övriga partier tvingas acceptera verkligheten och hårda asylregler genomförs. Dessutom ställs ofta hårda krav på anpassning av befintliga immigranter.

Det som skiljer Sverige från dessa länder är INTE att PK medierna agerar som de gör. Så har det varit överallt när missnöjespartierna var små. Istället är skillnaden att väljarna låter sig luras/skrämmas. Vad man ska göra åt detta vet jag inte. Om man ser hur t.ex våldsbrottsligheten har utvecklats förefaller det som att det inte finns någon gräns för vad svenska väljare finner sig i. I alla andra västländer hade SD haft 15-20% för länge sen och immigration hade varit den klart största politiska frågan.

Men hur som helst tror jag att det redan är försent. Det är troligt att Sverige redan under nästa mandatperiod kommer att ha högst andel muslimer i västeuropa. Andel utlandsfödda är redan den i särklass högsta.
Möjligen skulle ett totalstopp av immigration omedelbart, kombinerat med mycket tuffare straff och massiv ökning av polisernas antal och befogenheter kunna vända utvecklingen. Men detta skulle absolut inte bli någon dans på rosor. Här bor redan många hundra tusen unga agressiva män med rötterna i tredje världen vars framtidsutsikter om de ska försöka leva vanliga Svensson liv är synnerligen bleka. Dessa figurer kommer att göra våldsamt motstånd. Räkna med att många områden förvandlas till rena krigszoner, i linje med vad vi har sett i Frankrike.

Men med all sannolikhet kommer man inte att välja alternativet ovan utan istället kommer man att fortsätta som nu, sannolikt med ännu större immigration. I så fall går landet mot totalt sammanbrott inom 10 år och inbördeskrig kan inte uteslutas.

Jag lämnade Sverige för många år sen. Det var helt omöjligt att motsätta sig den förda immigrationspolitiken och samtidigt ha en vettig karriär. Att vara tyst och mjäka med klar jag inte. Efter att ha bott i 5 olika länder i västeuropa kan jag konstatera att SD är det enda svenska parti som företräder en normal immigrationspolitik. Riksdagspartierna är, med europeiska mått mätt, extremister.

Slutligen anser jag att man ska kalla saker för sitt rätta namn och den mest passande termen för vad som nu sker i Sverige är kolonisering.

http://mopsen.wordpress.com/2010/06/12/rally-round-the-flag/

Utlandssvensk
Osagt sa…
Tack för rapporten utlandet där man tagit förnuftet till fånga.
Jag tror svenskarnas enorma mjäkighet har att göra med att vi har så extremt stort förtroende för staten och myndigheterna. Tron på att staten är god och alltid har rätt är allra störst i Sverige och allra minst i Italien, har jag läst någonstans.
Denna godtrogenhet har ju att göra med det 70 år långa socialdemokratiska maktinnehavet (ja, jag tycker ju fortfarande att det är de som styr). Folk är så förslappade i sitt eget kritiska tänkande, så passivt mottagande och accepterande att man blir mörkrädd.

Om staten säger att SD är onda, så är de det. Att de ligger långt till vänster om sina utländska kolleger spelar ingen roll. Högerextrem är man om man är kritisk till massinvandring, punkt slut. Allt gott kommer från vänster, allt ont kommer från höger. Det har vi blivit matade med i generationer.

Faktiskt så tror jag ändå att partierna känner av stämningarna i samhället, men rädslan och flatheten gör att ingen vågar ta initiativet till en mer restriktiv (flykting-) invandring.
Försöket med arbetskraftsinvandring tror jag speglar en viss kursändring, men det har ju slutat väldigt illa i en tid då arbetslösheten ökar. 50% av de arbetskraftsinvandrade är visst arbetslösa idag!

Ingen vettig människa kan ju komma och påstå att invandringen, som den har sett ut i c:a 30 år, har gynnat Sverige. Då ljuger man helt enkelt.
Men det verkar som det svenska folket har så stora hål i huvudet att man sväljer vad som helst, t o m uppenbara lögner.
Jag vill också emigrera och tänker undersöka mljligheterna nu i USA.

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK