Nu har det gått för långt!

Den blott 24-årige SD-representanten David von Arnold gjorde sin första valkampanj någonsin när han förra veckan blev överfallen, svårt misshandlad och torterad i sitt hem. Dessutom skar man med kniv in ett hakkors i pannan på honom.

Extremvänstern, AFA och liknande grupperingar har nu passerat gränsen för allt förnuft. I princip påhejade av vänstermedia har deras våld mot meningsmotståndare eskalerat till en nivå som nu man måste erkänna bäst passar in i gammal östatskommunism. Att förfölja och misshandla människor som är aktiva i SD har växt till den nivå när de demokratiska spelreglerna för länge sedan har spelat ut sin roll.

Bloggaren kan inte nog uttrycka sin avsky mot detta avskum av den mänskliga rasen. Men extremvänstern har alltid, sedan decennier, varit demokratins största fiender. Men etblissemanget har inte sagt ifrån utan låtit våldet och övergreppen fortsätta.
Tycker att det är det etablissemanget, med media i spetsen som har underminerat demokratin genom att ta ställning för vänsterns avarter med föraktet för demokratin överst på agendan.
I extremvänsterns värld är det inga åsikter utom de egna som är värda respekt. Man bekämpar och förtrycker handgripligen de grupper och åsikter som inte överensstämmer med deras egna.
Media står bara och applåderar, skriver knappt en rad om övergreppen. Det är så ofattbart osmakligt och äckligt så att man rent fysiskt får kväljningar.
Media kallar dessa svin för "anti-rasister" som att dessas övergrepp blir betraktade med överseende och respekt.
För alla medel är tillåtna när det gäller att bekämpa den sk rasismen (som för övrigt knappt existerar i Sverige, utan är vänsterns vanföreställda verklighetsuppfattning). Övergrepp, vandalisering, misshandlar, mordbränder är högst tillåtet.

Som bloggaren ser det har extremvänstern alltid fungerat likadant, våld och övergrepp mot oliktänkande. Att detta alltid har varit sanktionerat av framflr allt media, men även politiker är mer än beklagligt.

Det finns ingen gräns för extremvänstern. De vet att de kan begå övergreppen utan repressalier. Man har t o m lagen på sin sida. Genom att klämma ur sig att man hatar rasister så ser domstolen genom fingrarna. Lagen sanktionerar extremvänsterns grova brott för att det har ett "gott uppsåt".

Sverige är idag en fullt utvecklad förtryckarstat mot alla oliktänkande. Jag tycker att vi som fortfarande tror på en demokrati i Sverige ska anmäla Sverige till Europadomstolen för kränkning av de mänskliga rättigheterna.

De genomsnittliga svenskarna sover i sin bidragskoma och ser inte vad som pågår. Hur ska man få dem att vakna innan det är försent?
Läget är så allvarligt att vi snart får uppleva rena avrättningar av oliktänkande.

Sveriges förvandling från fungerande demokrati till maskerad diktatur är så sorglig att bloggaren saknar ord.
Och allt beror på en vettlös politik att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land plus att anpassa samhället så mycket som möjligt till detta. Man är därmed beredd att sälja ut allt vad vi trott på.

Jag avskyr inte på något sätt utlandsfödda människor. Jag avskyr det stora stödet man ger utvecklingen av ett differentierat samhälle där det automatiskt uppstår en uppdelning av människor. Men att påstå något sådant innebär i dagens Sverige att man är "rasist", här har anständighetens gräns för länge passerats.

Bloggaren måste engagera sig aktivt för att kunna påverka. Nu eller aldrig.

Kommentarer

Anonym sa…
" Nu eller aldrig"

Det är alltid kul att se när någon tar ställning men vore det inte mer korrekt att säga "bättre sent än aldrig"?

Dessa angrepp har pågått i årtionden. Läs gärna Ian Wachtmisters arikel på Newsmill om valrörelsen 1998. Den var inte direkt demokratisk...

Misshandel och hot mot SD representanter har förekommit i stor skala inför varje val sen 1998. Den stora skillnaden är att rikspressen nu för första gången skriver (lite) om saken.

Själv lämnade jag Sverige i mitten av 90-talet delvis för att det var uppenbart att jag inte offentligt kunde stå upp för mina åsikter om immigrationspolitiken utan att utsätta min familj för obehag och fara. Att ha ett vettigt jobb skulle dessutom inte ha fungerat.

Utan att på något sätt vilja förminska knivdådet i Malmö skulle jag faktiskt vilja påstå att läget för oliktänkande i Sverige nu är det bästa sen 1994.

Utlandssvensk
Maj Grandmo sa…
Ja, jag förstår att du lämnade Sverige. Jag tänker också göra det, så snart jag får ett jobb utomlands. Är så trött på det här landet så jag spyr.
Det värsta är att folket sover och tror på den massiva propagada som media pumpar ut dag efter dag.
Förföljelsen av SD-aktva är nu så alarmande att jag menar allvar med att anmäla svensk meda till Europadomstolen.
Vilket land bor du i förresten?
Anonym sa…
"Ja, jag förstår att du lämnade Sverige. Jag tänker också göra det, så snart jag får ett jobb utomlands"

Ja, det är det enda vettiga som återstår.

Faktum är att kolonisering är den mest passande termen för vad som nu sker i Sverige:

1. Urspungsinnevånarna tvingas finansiera bosättningarna
2. Urspungsinnevånarna straffas om de kritiserar kolonialisterna
3. Propaganda förklarar för urspungsinnevånarna att deras egen kultur är värdelös och att deras nya herrefolk har en mer högstående kultur.
4. Det nya herrefolket kan misshandla och våldta urspungsinnevånarna utan påföljd.

Finns det NÅGOT som talar emot att kalla detta kolonisering?

En lite tröst är möjligen att om man tittar historiskt på länder vars inhemska elit har samarbetat med kolonisatörer så har dessa ofta fått sina straff när den utländska makten har kastats ut.

Själv bor jag i Schweiz och trivs mycket bra. Landets största parti är motsvarande SD och det är ENORMT skönt att kunna uttrycka sig fritt om mångkultur, Islam, osv.

Här är en ganska kul debatt om Sverige-Schweiz som jag deltog i för några månader sen:

http://mopsen.wordpress.com/2010/06/29/ett-hot-mot-demokratin/

Utlandssvensk
Tomas sa…
Att sedan statsminister Reinfeldt påstår att SD:s företrädare får skylla sig själva när de utsätts för våld tar ändå priset. Den manen saknar moralisk resning. Han är en vindflöjel som räddhågset följer sina PR-konsulters råd. Tur för honom att Mona Sahlin är ännu sämre.
Men Maj! Har du missat flygbladskampanjen? Dess enda syfte är att väcka svenska folket till insikt om vad som händer i Sverige bakom deras ryggar! Vi har kämpat med den sedan april. Numera finns det över 75 olika alster att välja bland. Flygbladsutdelarna får skriva ut på egen bekostnad och själva springa runt och sprida materialet, men det är tyvärr det enda vi har att göra i denna demokratur.

Målet har hela tiden varit att väcka så många svenskar till insikt som möjligt, så att de på grundval av sina egna insikter inser att de måste rösta på en förändring.

Jag vill tro och hoppas att vi lyckats göra avtryck hos många människor och resultatet får vi se på valdagen.

Hinner du delta i kampanjen imorgon lördag något? Det är sista dagen för valdagen och än finns det kanske själar som kan hinna vakna upp, även om det är i grevens tid. Läs mer om flygbladen här:

www.aktualia.wordpress.com/flygblad

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn