Ofattbart - barbarer hotar rättssystemet

Den pågående rättegången i Malmö mot tio män som har utnyttjat, våldtagit och sålt en 14-årig förståndshandikappad flicka, har fått stora rubriker för att domaren har lämnat målet efter hot. Även åklagaren har blivit hotad och har nu polisbeskydd.
Som av en tillfällighet är båda kvinnor.

Rättegången är fars. Släktingar står och skriker utanför rättssalen, skriker 'hora' efter vittnen och vaktinsatserna är enorma för att freda såväl åklagaren som vittnena.

På Politiskt Inkorrekt har namnen på förövarna publicerats:



Som man kan förvänta sig är förövarna "nysvenskar". Ett antal män mellan 18-67 år med ursprung i länder som Ungern, Slovakien, Bosnien, Polen och Mellanöstern.

Bloggaren undrar i sitt stilla sinne vad rättens medlemmar egentligen tänker när de i rättegång efter rättegång ser vilka som i absolut majoritet utför dessa fruktansvärda brott.

Tänker de: "De stackars utsatta, segregerade och frustrerade invandrarna måste någonstans avreagera sig och vi måste förstå detta och erbjuda dem ytterligare stöd och resurser för att de ska kunna utveckla sin identitet och kultur för att trivas bättre i vårt land. Vi måste förstå att dessa män (även kvinnor) bara behöver vår kärlek, förståelse och solidaritet med dessa traumatiserade olycksbarn som har sökt skydd här i vårt välfärdssamhälle som är till för alla".

Eller tänker de: "Ännu fler barbarer som har ljugit och fuskat sig in i vårt land för att göra oss detta"!

I batikhäxornas förvridna pk-hjärnor kan man gissa att de väljer de första alternativet. Fast än är väl inte undrens tid förbi.

När hela rättssystemet är hotat av dessa monster så undrar man var det ska sluta. Ingen går säker, ingen kan förvänta sig skydd och beskydd från någon polisiär eller rättslig instans.
Vi är prisgivna i fullständigt underläge; i händerna på de förstörande krafter som håller på att sluka oss levande.

Och de sju systrarna kommer att se till att vi berikas med hundratusen nya samhällsförstörare varje år.

Hur kan de leva med sig själva? Hur kan de med berått mod se vårt land slaktas? Det är en gåta lika stor som livets mening.

Fast i godhetens tempel blir inte sanningen insläppt. Här ligger tystnadens matta över de röda mattorna där inte 14-åriga flickors blod syns. Ingenting av luftens mörka råhet når in till de fladdrande ljusen vid altaret. Här är allt frid och fröjd och man njuter av sin egen förträfflighet medan demonerna och monstren sliter människor i stycken utanför de färgade glasfönstren.

Kommentarer

Anonym sa…
Väl talat!
Mkt onda tider, ja.
Svenskarna måste ta ansvar nu och agera, för sitt land, sina medmänniskor, sina barn, sina familjer etc.
Die dumme Schweden!
Ulle
Anonym sa…
"Rättegången är fars. Släktingar står och skriker utanför rättssalen, skriker 'hora' efter vittnen"
------------------
Här visar ju myndigheterna en enorm flathet.
De som stör vid rättegångar skall ju naturligtvis arresteras omgående och ställas till ansvar.
Rune
Observer sa…
Sen när blev Polacker Ungrare och Slovaker våldtäkts nationer?Hur ofta läser man om dessa nationer i brottssammanhang?
Ang Die Dumme Schweden:Inga Tyskar säger så..Den enda som påstod det i sina insändare till Sydsvenskan var en Skåning.Han grundade begreppet för 30 år sen redan
Anonym sa…
Att stå och skrika i, vid eller utanför domstol skall ge fängelse. Det är inte skriket som är problemet, utan att dom försöker faktiskt störta demokratin och allt vad vårt land uppnått under 100-tals år. Sy in dom nu.

/Ulrica K
Osagt sa…
Observer:
Att ungrare, slovakier etc är våldtäktsmän var ju i det här speciella målet.
Vid ett annat brott figurerar kanske andra nationaliteter.
Anonym sa…
varför inte säga som det är :De är zigenare (opps nu sa jag det förbjudna ordet :)
Anonym sa…
Förstod att det var zigeuner. Politikerna hävdar att dessa är en del av Sveriges ursprungsbefolkning; det är helt makabert vilket j-vla elände det här landet skapar...
Revolution!

Populära inlägg i den här bloggen

A-barn, B-barn och C-barn

Språket som klassmarkör

IS, OS, Co2 och JÖK