Svensk säkerhet och Jihad


Islamiska statens ledare Abu Bakr al-Baghdadi.<br /><div class="byline italic">Bild: Uncredited</div>

Jihad - är något centralt inom islam. Till skillnad mot den gängse definitionen; heligt krig, så står Jihad för så mycket annat. I korthet betyder Jihad en kamp mot djävulen inom oss. En självrannsakan för att sedan leva så rättfärdigt som möjligt i enlighet med vad Koranen säger. Fast på det sätt Jihad praktiseras i dagens värld är det svårt att förstå hur dödandet av oliktänkande kan ha med kampen mot den egna ondskan att göra. D v s om det inte handlar om att dödandet av "otrogna" också rensar det egna sinnet från frestelser.                                                    Abu Bakr al-Baghdadi. Ledare IS
Som det extrema invandringsland som Sverige utgör, där vi öppnar gränserna på vid gavel för folk från de mest dysfunktionella länderna i världen, är det lätt att misstänka att såväl terrorister och massmördare passar på att gömma sig här och smida planer för terrordåd runt världen. Även i Sverige. Och det skrämmer skiten ur våra politiker, militär och Säpo. Hur ska man förklara att de fredliga och berikande svenska muslimerna när ormar vid sin barm mitt i miljonprogrammens källare? Läs merEnligt Uppdrag Granskning så har runt 80 personer från Sverige åkt ner till Syrien för att spränga folk i luften..Men Peter Hyllengren, forskare på Försvarsutbildningen, hävdar att 200 "svenskar" har varit jihadkrigare under de senaste två åren.I Höglandsnytt konstaterar Carina Hägg (f d socialdemokratisik toppnamn som protesterade mot Omar Mustafas utnämns till partistyrelsen och sedan dess kritiserat islams infiltrering av Sverige)  att Sverige föder upp fler Jihadkrigare än FN-soldater.

Norrköpings Tidningar skriver i en mycket läsvärd ledare:

"Därtill finns det förstås fler extrem-islamistiska rörelser med sympatisörer i väst. Allt handlar inte längre bara om al-Qaida. Förutom att inbördeskriget i Syrien (och nu Irak) producerar jihadister i parti och minut håller det tidigare relativt fredliga Libyen till att förvandlas till en tummelplats för extremister, därtill otrevligt nära Europa. Nya grupper uppstår ständigt, som Khorasan vilket likt al-Qaida har internationell terrorism som affärsidé.
Mycket är förvirrande – men också glasklart. Nämligen förekomsten av jihadister, som trots olika arbetsgivare har det gemensamt att de hatar västvärldens liberala demokratier. Härvidlag betraktas vi alla – män, kvinnor och barn – ofta som skyldiga och möjliga mål i det heliga kriget."
.
Bland det sista som Reinfeldt kommenterade var om jihadkrigare skulle straffas i Sverige. Men inte mycket har hänt på den fronten. Istället har man plogat ner sig i den vanliga svenska lösningen på allt som är "farligt" för landet: Nämligen att terapeuta hemvändande jihadister. "Vi måste hjälpa dem att återanpassa sig".

Men nu när självaste FN flaggar för kriminalisering av jihadister, är säkert förvirringen stor bland de svenska politikerna. FN är ju "mänskilga rättigheter" och barnkonvention så hur ska Sverige ställa sig inför ett prejudikat från FN om ett krig mot IS för att hindra det pågående mördandet OCH sätta ner foten för nyrekrytering och hindra planerna på en islamisering världen över? För det är ju det det slutligen handlar om.

Gör vi det så blir "de där" arga på oss och börjar spränga och halshugga även oss. Nej, då är det bättre och säkrare att stryka medhårs och tycka synd om och hålla med om att USA är Den Store Satan.

Efter andra världskriget så har "undret" Sverige börjat ses med alltmer oblida ögon. Margaret Thatcher skrädde inte orden när hon med syrlig ironi uttalade "You were neuuutral" till någon självförhärligande reporter som frågade om Sveriges tredje väg och WW2.

I ett mycket välkänt inslag med Thatcher som Stina Dabrowskis intervjuoffer (tidigare upplagt, svårt att få tag i just nu), förklarade Thatcher vad hon tyckte om Sveriges agerande under kriget. Underförstått; fegt, ryggradslöst, svekfullt och den moderna historiens största lågvattenmärke. Hon fnös åt Stinas försök att få henne att säga "allas lika värde" och menade att skulle alla länder ha agerat som Sverige skulle Hitler ha vunnit. Västalliansen var därför "better than you" när Sverige fegt hukade för nazisterna.

Det här tål att tänkas på i denna tid med massiv asylinvandring olik något annat jämförbart land. Bara det fega agerandet med Jihadkrigarna talar om för oss vad det hela handlar om: Säkerhet.

För konspirationsteoretiker som bloggaren, är hela det hycklande och skenheliga officiella Sverige en skamfläck. Om så hela världen slås sönder och mördas av islamisterna så ska Sverige undslippa genom att vi tar hit halva arabvärlden. Med andra ord är massinvandringen en garant för fortsatt gott säkerhetsläge i Sverige. Och varför tror jag det?

Ett av svaren är oljekrisen 1973, året då arabstaterna ströp oljeleveranserna helt till USA och kraftigt reducerade dem till andra länder, bl a  Sverige. Den bakomliggande orsaken var oktoberkriget 1973 mellan Egypten, Syrien på ena sidan och Israel på den andra. De länder som gav Israel sitt stöd skulle straffas med stängda oljekranar. Detta var första gången som västvärlden utsattes för repressalier p g a hur man agerade i regionen.

I ljuset av detta kan man hämta in bilderna på pusskalaset mellan Palme, Sten Andersson och Arafat, de ökande bidragen och biståndet till det s k Palestina och det avståndstagande till Israel som samma politiker gjorde under denna tid.

Det står:

...the international community compels Israel to relinquish our occupied territories or until the production of every individual country reaches the point where its economy does not permit of any further reduction without detriment to its national and Arab obligations." Som skäl anförde man att västvärlden hade ett särskilt ansvar för att olika FN-resolutioner om Israel aldrig genomförts. Oljeministrarna enades också om en väg för hur oljeimporterande länder skulle slippa konsekvenserna av produktionsminskningen: "Nevertheless, the countries that support the Arabs actively and effectively or that take important measures against Israel to compel its withdrawal shall not be prejudiced by this production cut and shall continue to receive the same oil supplies that they used to receive prior to the reduction."

Alltså, stod man på arabernas sida mot Israel och mot ockupationen av Palestina, så kunde man skonas. Man kan med fog hävda att det var så Sverige lydigt gjorde. Samma år och sedan dess har vi badat inte bara i olja utan i invandring från Mellanöstern.

I dagens Sverige kommer hatet mot Israel från vänstern - och de arabiska muslimerna. Vänstern förordar fri invandring och en "gränslös värld" och - förnybar energi för att komma ifrån det s k oljeberoendet. Hela hysterin omkring "rasism" och "anti-rasism", "klimathot" och "feminism" härstammar ur samma källa. När det gäller feminismen så arbetar man för den totala utjämningen av olikheter och skillnader. Kvinnor och män är inte ens biologiskt olika enligt svensk feminism.

Detta vansinne som präglar Sverige av idag kan mycket väl ha sitt ursprung i säkerhetspolitik och ren och skär egoism. Jag vet att det låter far out men då får man inte glömma Sveriges agerande under WW2 för att få lite perspektiv. Efter kriget stod Sverige oskadat och i startgroparna för att bygga upp ett helt osannolikt välstånd. Man lämnade övriga Europa långt efter sig. Det höll i sig ända fram till 70-talets början, ungefär vid tiden för Oljekrisen 1973. Samma år startade asylinvandringen från Iran och Västafrika, medans arbetskraftsinvandringen fasades ut. Två år sedan "blev" Sverige ett mångkulturellt land. Och dettta vid tiden för Olof Palmes regering. Palme som mördades 1986 av okänd orsak. Den ende som var i närhet av lösningen var Hans Holmér och hans PKK-spår. Han fick sparken.

Samtidigt med den massinvandring som håller på att bokstavligen äta upp oss, pågår en brain drain från ungefär samma områden. De mest utsatta, svältande barn och deras mammor, får stanna kvar i drabbade regioner utan de utbildade läkarna, teknikerna och farmakologerna. Dessa behöver ju vi här i den "humanitära stormakten".

Det är lätt att bli illamående.
“The problem with socialism is that you eventually run out of other people's money.”tredje land

Kommentarer

Anonym sa…
Så var det med den humanitära stormakten,tar ifrån de fattiga länderna deras utbildade arbetskraft,samt proletariat lämnar barn och kvinnor till spillo!

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn