F! är ett fascistiskt parti

Valet 2014 står på tröskeln och tonläget har höjts rejält. Men samtidigt har nivån sjunkit på det intellektuella samtalet.

Såväl Stefan Löfven som Gustav Fridolin och Annie Lööf är helt enkelt så pinsamt okunniga så det är synd om dem. Även Jimmie Åkesson har tappat greppet och låter som en papegoja.


Kvar finns så statsministern själv, Göran Hägglund, Jan Björklund och - Gudun Schyman.

De är gamla rävar som kan sin retorik. Men Fredrik Reinfeldt är trött, mycket trött och kommer förmodligen att avgå efter valet. Vi är nog många som drar en lättnadens suck.


Schyman är också trött och gör ett sista ryck for att dupera allmänheten (vilket ord för befolkningen: allmänheten). Nu är hennes vision farligare än någonsin. Den är livsfarlig.

F!:s tankevärld påminner mycket om DDR men också om Kina under Mao. Fascismens byggstenar av en stark ledare, löften till folket, stenhård kontroll över alla människors val och behov.och ett inympande av "den rätta läran" på tvååringar, praktiseras överallt där diktatur rådde och råder.

Så en ung tjej, piercad i näsan och tungan och med grönt hår och tatueringar, representerar F! och en vit, halvgammal man med bred dialekt och enkelt språk får representera SD.
Det visar sig emellertid att den coola bruden från F! är ett vandrande PK-lexikon ackompanjerat med 'liksom' i varje mening. Bonnläppen med sin så föraktliga dialekt visar sig vara både kunnig och påläst.

Parollerna om "krossa patriarkatet, krossa rasismen" får med sig stora skaror oberoende av sammanhang. Kartellen (ett slags musikprojekt ledda av en våldsbrottsling), fick hela publiken på Guldbaggegalan att resa sig upp med armen sträckt över huvudet och knuten näve. Detta är en världsomspännande symbol för våldsbejakande aktivism. 

Här såg man hur lätt det är att dupera, i det här fallet, en priveligierad grupp, men det är detsamma med vilken grupp som helst.

Svensk media är helt besatta av Hitler och hur han lyckades dupera det tyska folket. Varför inte titta efter vad som håller på att hända i Sverige just nu.

Hotet mot F! är annars sammanhang. Fascismen kan aldrig få makt över ett folk fast förankrat i gemenskap. Därför är både historia, kulturarv och kärnfamiljen hofulla därför att de binder människor samman. Den naturliga gemenskapen ska utbytas i gemenskap med den store ledaren och ideologin.

F! ska börja stöpa den nya människan tidigt på dagis. Genuspedagogik, sexualundervisning, könsneutralisering och allmänt experimenterande med barns känsliga hjärnor. Det är fascism/kommunism i sin renaste form.

Den Store Ledaren spelar sina locktoner om allt som ska bli gratis; kollektivtrafik, dagis, teater, museum, etc. Man talar däremot inte om gratis sjukvård, det är värt att notera. Däremot ska sjukvården genuscertificeras. Om man hinner med någon behandling mellan alla genusprojekt är förmodligen mindre viktigt. I F!:s värld är alla individer ovidkommande och kan offras för ett högre mål.

"Gratis"-löftena måste trots allt finansieras. Någon måste betala alla löner, utrustning och lokaler. Då hamnar "gratis" i skatteuttaget från folket. Att "krossa patriarkatet" känns väldigt långsökt jämfört med F!:s fascistiska idegods..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn