De andra...

De andra. Så uttrycker man sig om dem som tycker och tänker annorlunda mot de gängse förklaringsmodellerna för i stort sett vad som helst.

Att det är människor genom sina koldioxidutsläpp som kommer att få jorden att brinna upp så småningen, det är den förklaring som är så förhärskande att den inte tål några motsägelser. De s k skeptikerna blir utsatta för rena förföljser: uppskurna bildäck, telefonhot, krossade fönster till bostaden o s v.

I denna artikel uttrycks stor upprördhet, när ett land som USA bedriver undervisning om "det andra!, jo det står faktiskt så. Häften av alla skolor i USA lär ut den klimatskeptiga hållningen. Intrvjun som följer är en av de frälsta som inte vet varken ut eller in för att få dessa förlorade söner tillbaka i fållan.


I fallet med massvaccineringen mot svinflunsan (som för övrigt var mycket mildare än den vanliga flunsan), bedrevs någon slags häxjakt mot de som valde att inte ta sprutan. Minns hur politiker ur alla läger uttryckte besvikelse över att folk inte var mer "följsamma". Det är ett uppseende uttalande i ett fritt land som ska föreställa en demokrati.

Och så två Annicor: Annica Dahlqvist och Annica Dahlström. Bloggaren skrev redan igår om doktor Dahlqvist som har fått jobba mot en orkan när det gäller alternativa behandlingsmodeller för diabetes och att Livsmedelsverket har felaktiga kostråd. VoF (Vetenskap och Folkbildning), Obs, ingen expertmyndighet) förklarade krig och tilldelade henne det föga attraktiva priset som "Årets Förvillare" 2009. Hon fick också heta Fettdoktorn. Det är övermagat av en tyckarorganisation som går maktens ärenden.

Professor Annica Dahlström fick det stekhett bakom öronen när hon förklarade krig mot statsfeminismen. Såväl kvinnor som män har förskjutit henne.

Det är bl a den här och den här artikeln som fått taggarna att växa på alla troende genusmedvetna plus jämställdister som Per Ström och Pelle Billing.

Dahlströms brott är att hon förklar hur biologin i allmänhet och hjärnans funktionssätt i synnerhet, är de faktorer som medverkar till könens olika funktionssätt. Därmed vederlägger hon likhetsfeministernas könsmaktsordningar och sociala strukturer.
Hennes uttalande i AB 2007 om att pappans lek med små barn ofta är fysiska till skillnad mot mammans ledde fram till konklusionen att pappan kan vara farlig för små barn.

Man får tusentals träffar på Google om bara det sistnämnda, de flesta så hätska att man kan undra om folk inte tänker alls. Hennes syn på könsskillnader p g a biologi skapade termen biologism och är numera ett skällsord, en rutten brakskit från alla de som inte ens vet vilket som är höger eller vänster.

Göteborgs universitet har hamnat i blåsväder p g a Professor Dahlström. Många rättänkare kräver hennes avgång och huvudet på silverfat. Hon blev senast en så stor börda för Hjärnfonden att hon valde att säga upp sig.

Många är de kvinnor som får spott och spe i världens mest jämställda barn. Tänk på Liza Marklund och Camilla Läckberg; hur förlöjligade och nedvärderade de är. Däremot Stieg Larsson som är en mycket sämre skribent, han är höjd till skyarna. Men han hade förstås den rätta tron, grundare till Expo som han var.

När det gäller De Andra och hur dessa vågar sticka ut hakan, kommer också förr eller senare Godwyns lag att göra sig gällande. När man tar till 30-talets Tyskland och Hitler, då har man förlorat diskussionen
'

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn