Alla islamkritiker är nu nazister

Debatten i Sverige efter det fruktansvärda massmordet i Norge har föranlett vänstern i alla dess former, att börja kalla alla islamkritiker för nazister. I Norge är tonen helt annorlunda, åtminstone från regeringen. Jens Stoltenberg har till skillnad mot Äggskallen, förordat en ökad öppenhet och kamp för de demokratiska värdena efter Breivik.

För det är det det är fråga om: före och efter Breivik. Om luften var kvav innan så är den nu kvävande. I Sverige. Läs mer

Nyhetsbloggen Politiskt Inkorrekt har sågats jäms med fotknölarna och har varit central i all debatt om Näthatet. Men näthat är ingalunda något ensidigt fenomen (om det överhuvud taget kan kallas så i en stat med yttrandefrihet). Vänstermedia presenterar den ena hatartikeln efter den andra som är så fulla med förakt, intolerans, oförsoning och omvänd rasim, att den slår vilken högerblogg som helst.

Expo har gjort en slags kartläggning över de "hatiska" bloggarna och nättidningarna som främst kritiserar islam. Ett helt obegripligt citat, plockat ur sitt sammanhang, från bloggaren finns också med.

Att jämställa de som är kritiska till mångkulturalismen med nazister, är också ett uttryck för hat. För det är det värsta slagträ som PK-media kan ta till. Men man förstår inte att man sitter i ett bräckligt glashus där man knappast kan kasta den första stenen.

Bloggaren Fjordman skriver på Snaphanen om att Aftenposten har publicerat en djupt kränkande artikel där Fjordman finns porträtterad tillsammans med Quisling, Breivik plus jämställs med Bat Ye’or och Robert Spencer, vilka båda är islamkritiker och betraktas som högerextremister.

Men som Fjordman skriver och många med honom, inklusive mig, är att 'nazism' bara är en förkortning av 'nationalsocialism'. I själva verket var alltså Nazityskland en form av en socialistisk stat, vilket kan vara svårt att smälta för alla godhetens apostlar som socialister försöker få sig att framstå som.

Men idéen om "den starka staten" som äger både banker och företag, och reglerar och styr folket med statsstyrd media som pumpar ut propaganda om sin egen förträfflighet, där länder som USA och Israel får stå för ondskans imperium, den är densamma. Ren antisemistism blir en följd av detta där judarna är palestineierna bödel och förtryckare helt enkelt bara för att judar är ondskefulla. Samma vindar, andra tider.

Det tidigare utbytet med kommuniststaten DDR i form av spionage och rapporteringar via Stasiagenter i Sverige, plus Palmes och andra socialdemokraters pusskalas med dikatorn Hoenhecker sammanfattas på ett föredömligt sätt i Julia Caesars krönika från igår. När forskaren Birgitta Almgren har grävt upp liken ur garderoben om Sveriges smutsiga samarbete med DDR,  så blir hon förbjuden att publicera namnen på de svenska Stasiagenterna. Hon hotas av fängelse från den borgerliga (!) regeringen.

Istället ställer sig hela den politiska eliten, flankerad av sina medlöpare media, på tå inför Islam och den offerroll man har tilldelat dem. När Hamas tog över i Gaza var Miljöpartiet snabba med att bjuda in dem till lite samtal och samkväm i Malmö. Inget annat land gjorde något sådant. Fast Norge erkände som enda land Palestina som egen stat. Många vänsterröster kräver nu enstämmigt att även Sverige ska göra detsamma.

Ship to Gaza, projektet med det "ädla" syftet att transportera förnödenheter till Gaza som påstås vara utblottat på både mat och kläder. Att det finns massor av dokumentation som har visat att detta är en vrångbild, hindrar inte "skeppet" att styra kosan dit. Ändamålet helgar målen och det är att ta strid mot Israel för Palestiniernas räkning.
På "skeppet" finns ett antal marxister, muslimkramare och Israelhatare som Per Gahrton, Mattias Gardell och Henning Mankell.

Just den här kombinationen reduceras inte till dessa personer. Pösmunken Jan Guilluo, Göran Greider, Åsa Linderborg, Lena Sundström; alla företräder de samma osannolika och kräkframkallande kombination av dödens ideologier. Även Äggskallen och Carl Bildt har drabbats av viruset som verkar vara en ny pandemi. En riktig pandemi, men där vaccinet ännu inte uppfunnits.

Att nazismen, kommunsmen och islamismen bara är speglar av varandra är en sanning som man aldrig skulle få publicerad i någon tidning. Men som tur är så läser dessa landsförrädare bloggarna som de kallar för Näthatet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare