De uppblåsta riksikonerna

Det är ju knappast någon nyhet att mediavärlden är totalt vänsterdominerad. De reportrar och journalister som tillhör "det andra lägret" är faktiskt mindre representerade idag än de var på 80-talet. Jag tänker på den ypperliga Göran Skytte, han hade faktiskt ett eget TV-program på 80-talet. Nu blir han omtalad som "patetisk". Ulf Nilsson finns ju fortfarande kvar, men bara som krönikör i Expressen. Han var en gång i tiden "korre" i USA. Numera skapar han bara spott och spe när han skriver om Sverige precis som det är. För att inte tala om när han myntade begreppet "pursvenskar"

Så har vi den duktige och intelligente journalisten Lars Adaktusson. Han ledde Agenda för sisådär en tio år sedan. Men det hela blev för bra för hans egen hälsas skull så han hamnade ute i kylan och ersattes av den politiskt korrekta Anna Hedemo. Siewert Öholm är mer påstridig och får faktiskt en syl i vädret då och då. Och så har vi förstås huggormen Per Gudmundsson vars ställning på Svd ger honom ett visst skydd.

Men den största förlusten just nu är Maria Abrahamsson som efter sitt intåg i riksdagen för moderaterna, nu inte ens får delta i debatten. Det är alltid Hundlokan och Borg som företräder M. Maria Abrahamsson tog upp kampen med statsfeministerna och gjorde slarvsylta av dem. Men i och för sig har hon lämnat över stafettpinnen till Tanja Bergkvist, docent i matematik, som i sin blogg häcklar och följer genusvansinnet som just nu håller på att förgifta hela vårt land.

Men vänsterns portalfigurer syns i rutan var och varannan kväll. Och de anses vara "experter" på allt. Värst är ju kräkmedlet, linslusen och pösmunken Jan Guilliuo. Han har förvrängt Sveriges historia i sina sagor om tempelriddaren Arn. Ett visst släktskap med en viss Anders Breivik ligger inte långt borta.
Han har skrivit en typ av kriminalromaner om alter Egot Carl Hamilton. Han skrev "Ondskan" där han beskrev sig själv som offer för våldsförhärligande borgarungar.

Men bloggaren känner faktiskt till sanningen om "mobbingen". En kvinna jag har känt sedan 70-talet gick på samma skola som Guilliuo. Boken har ingenting med verkligheten att göra. Det var Guilliuo som var mobbaren. Kvinnan jag känner är lätt CP-skadad och p g a detta handikapp blev hon ett tacksamt offer för ondskefulla skitar som Guilliuo. Han knuffade omkull henne, han kastade sten på henne, han ropade glåpord åt henne.

Så det finns ingen typ av sanning i "Ondskan". Fanskapet borde avslöjas. Men det kan bara min vän göra och hon orkar inte riktigt med detta.

Nu ska han skriva en hel svit av böcker om 1900-talet. Man kan ju bara tänka sig hur han kommer att vrida till det. Det är väl onödigt att påpeka, men bloggaren har aldrig läst något av denne man och kommer aldrig att göra det.

Men denne man, detta uppblåsta svin är en av medias största kelgrisar. Han äger för övrigt en 10 miljoners våning på Östermalm, för att han ville "komma bort från slöddret" (jorå, han ska ha sagt så).
Att jämföra med Lars Ohly som har en 6-miljoners våning på Södermalm och vars dotter går i privatskola.

En annan fanatiker med arsle både fram och bak, är naturligtvis den eminente Mattias Gardell som de senaste åren har fått allt större utrymme p g a sitt stora engagemang för "palestiniernas sak". Plus då att han skyller halva Sveriges befolkning för att ha en psykiatriskt betingad aversion mot muslimer genom att kalla dem för "islamofober". Jag säger "dem" för att jag själv har ingen fobi mot muslimer, jag tycker bara alltför många av dem representerar ett hatets ideologi som jag absolut inte kan känna någon förståelse för. Islam betyder förtryck i alla dess former.

En sådan som Gardell tar alltså parti för hatets profeter. Helt enligt den sedvanliga regeln att era fiender är mina fiender. Gardell är marxist och antisemit, en kombination som är vanligare än att solen går upp varje morgon. Ship to Gaza är bara ett politiskt jippo. Det enda man är ute efter är att komma åt Israel genom att kränka deras territorium. Sedan räknar man med lite råkurr mot judesoldaterna. Härom året sköt ju Israel också ner 9 st, men det är oklart hur hotbilden såg ut mot de israeliska soldaterna.
Men detta har ju Gardell och även Henning Mankell dragit fram som något trumfkort. Osmakligt som sur mjölk med klumpar i.

Och mitt inne i de nordafrikanska striderna ger sig ett nytt Ship to Gaza sig iväg. Förmodligen för att flytta fokuset till Israel och på något djävulskt sätt få det att framstå att det är dessa som ska ställas till svars för förtrycket i arabländerna. Nu lyckades ju inte detta denna gång till besvikelse för de proarabiska aktivisterna.

En annan ytterst obehaglig figur är Johan Ehrenberg, chefredaktör för ETC. Hatet mot USA är kompakt och hans vänsterextrema utsagor vittnar nästan om paranoid psykos. Han menar t ex att USA kämpade till sig sin världsdominerande roll under det kalla kriget för att förgöra Sovjetunionen med ett enda knapptryck. Det måste ha känts lite snopet när Sovjetkommunismen föll ihop bara på några veckor och arkiven öppnades. De visade att Stalin hade låtit mörda och fängsla bortemot 40 miljoner människor.

Och det är detta som är det förunderliga: Hur man har idoliserat massmördare som Mao och Pol Pot, hyllat Castro och Hoenecher och haft Crustiof ofta på vänskapsbesök.
Och sedan blev det terroristerna i arabvärlden. Det ska tydligen vara diktaturer för de ädla herrarna. Det säger väldigt mycket om den typen av människor, nämligen att de är små och ynkliga på insidan som de sedan kompenserar genom vurmen för de starka ledarna.

Imorgon är det tioårsdagen för terrordåden mot New York och Washington. Glömmer aldrig detta när jag satt och kollade på något meningslöst program och så kommer extranyheterna. Precis i sändning smäller plan 2 in i torn 2. Människor hoppade från tornen i vild panik mot en säker död.

När jag stod vid Ground Zero förra sommaren förstod jag omfattningen av katastrofen. Och då hade man ändå fyllt halva hålet med ny jord och börjat bygga nytt.
Att det finns så många människor världen runt som har hyllat detta som en seger är ofattbart. Det bevisas gång på gång, hur rubbade människor kan bli.

Här i Sverige ryckte de små försvarsstyrkorna också in. Riksgrisen Guilliuo hade "förståelse" och tyckte att USA fick vad de förtjänade.
Göran Greider hade en liknande uppfattning, ytterligare en linslus utan motstycke. Med "de rätta åsikterna".

Ingen av dem har förmodligen stått och tittat ut över Ground Zero...

Kommentarer

ann sa…
Tack för detta, Maj.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

En våldtäkt av många

A-barn, B-barn och C-barn