De obekväma är PK-samhällets största fiender

Reinfeldt, äggskallen, ska nu utse en ny regering. Eller åtminstone möblera om den lite snyggt så inget skumt sticker ut någonstans. För i Sverige handlar det alltid om det: att inte sticka ut. Att rätta sig i ledet, att flyta med strömmen. Men som ordspråket lyder: "Enbart döda fiskar flyter med strömmen".

En som säkerligen får sparken är den förre integrationsministern och nu jämställdhetsministern Nyamko Sabuni. Hon är den enda i regeringen som inte filar ner orden till en allmän floskelorgie. Hon vågar konfrontera hela PK-eliten med sina oputsade förslag. Hon vägrar t ex att kalla sig feminist. Bara en sådan sak. Alla PK-idioter är ju feminister. Samtidigt som de är "feminister" blundar man för hedersvåld, könsstympning och tvångsäktenskap. Nej det vore ju att angripa mångkulturen. Och på mångkulturens altare kan man slakta alla gamla unkna svenska värderingar. Ja, de är ju inte ens svenska, så det finns ju inget att försvara.

I denna artikel går hon till angrepp mot det flata svenska samhället som numera medverkar till att vidmakthålla det vedervärdiga hedersvåldet vid liv. Sjukvården föreslår att muslimska kvinnor som ska gifta sig och således måste vara oskulder på bröllopsnatten, ska sticka sig med en nål innan samlaget. Alternativt en bit juicy kycklinglever som blöder så där måttligt. Detta för att framkalla blodet på lakanet som sedan hela släkten rusar in och inspekterar.

Sabuni slår sedan knockout på de s k feministerna som inte med ord fördömer de uråldriga, barbariska seder som har flyttat in i vårt land. Feministerna är ju upptagna med att fixa platser i bolagsstyrelser och åstadkomma ett 50-50-samhälle. De försöker också avskaffa skillnaderna mellan pojkar och flickor. Man kräks. Man kräks på dessa överåriga gaphalsar som försöker ta död på de naturliga biologiska mekanismerna och vill leda oss alla i koppel.

Feminsterna likställer hedersvåldet med allt annat våld mot kvinnor. De fega kräken vågar inte möta barbarerna som håller på att etablera sig ordentligt i Sverige. Nej, mångkulturen är så värdefull så vi måste förstå och acceptera de annorlunda sedvänjorna.

Men icke-feministen Sabuni, hon vågar. Hon har nog en fördel av att själv vara invandrare, dock inte muslim. Men så är det alltid. De som trotsar och ifrågasätter allt mellan vilken kost som är bäst för diabetiker, till det svenska samhället i fritt fall, de är obekväma och förföljda. Ett förföljande som numera ofta slutar i våld och förstörelse. Ett våld som sanktioneras av makten.

Ändå tillhör framtiden de obekväma. Det är alltid de som har fått jorden att snurra. Jorden som inte var platt. Jorden som inte var universums medelpunkt. VanGoghs öra, Picassos värld i kubik och Dali's hängande klockor. Ozonskiktet som inte försvann, fisken som inte var kvicksilverförgiftad, milleniebuggen som aldrig blev och nu klimathotet som av de obekväma kallar det "en stor bluff".

I Kina, Iran och Nordkorea avrättas de obekväma. Så kan man också göra. Så är man av med dem. De som skulle stå upp för sanningen blev istället slängda i en namnlös grav.

Så också i Sverige. Här kanske man ännu inte avrättar folk, men man förstör deras liv. Jobb och bostad, dina barn, du kan mista allt. Om du är så obekväm att du t o m går till rättsliga åtgärder för att få ditt liv tillbaka. Plus att du stämmer staten för att skapa parallella rättssystem och för att de inte längre agerar för det egna folkets bästa för ögonen. Då slängs du i fängelse. Samma dag som Birgitta Almgren har namngivit de 57 landsförrädarna och också slängs in i samma fängelse.

Sabuni lär få lämna regeringen. Maud också. Och Schyman kommer att skrika om sina "maktstrukturer". Var har de egentligen fört henne? En "bitterfitta" som aldrig har älskat någon ( hon har sagt själv att hon aldrig älskat nån karl.) En gång i tiden var hon obekväm: När hon skattefuskade och så huvudnumret: när hon satte sig och kissade i en biofoajé. Fast det är inget obekvämt att vara stolt över.

Det utsmetade och strömlinjeformade folket bebor Sverige. Hur ska man få fler att bli lite obekväma? Åtminstone börja tänka. Det är en bra början.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag skulle kunna kyssa dig. Du är så bra. Jag håller med dig i allt du skriver ovan. Vi måste göra något radikalt. Jag funderar...

Anders
Galne Gunnar sa…
Maj, ditt domännamn www.majgrandmo.com fungerar inte sen några månader tillbaka. Jag trodde din blogg var borta, och visste inte att du fortsatt blogga sedan dess. Jag hittade din blogg av en slump tidigare under kvällen när jag letade efter något helt annat. Kanske har du förlorat andra läsare pga samma sak?
Anonym sa…
GG.Samma här.Blev så glad att jag hittade den igen.CH
Anonym sa…
Ort och inga visor kryddat med härliga tillspetsningar. Så ska det låta!

KKJ
Anonym sa…
Lysande! Analysförmåga parad med ett litterärt anslag. Jag vill läsa mer. Du borde skriva krönikor i någon tidning.

Populära inlägg i den här bloggen

Vad är människosyn?

A-barn, B-barn och C-barn

Kvinnor älskar mördare